Horoskopi Javor 14 / 20 gusht 2023

horoskopi javor

Horoskopi javor për periudhën 14.08.2023 – 20.08.2023. Çdo javë horoskopi ju tregon me cfarë pritet të përballen të lindurit e çdo shenje.

DashiDashi
21 Mars – 19 Prill

Hëna e re ofron një fillim të ri në jetën tuaj shoqërore – qofshin takime të reja, miq apo edhe sipërmarrje krijuese. Përdoreni këtë kohë për t’u lidhur me fëmijën tuaj të brendshëm. Lini më shumë hapësirë ​​në jetën tuaj për lojërat dhe gabimet e vogla. Çfarë do të thoshte vetja juaj e re për veten tuaj aktuale? Mund të ndiheni sikur rreziku ekonomik ose material po stimulon nevojat e fëmijës tuaj të brendshëm ndërsa hëna e re përplaset me Uranin. Rreziku është një vend i mundësisë krijuese dhe një mënyrë për miqtë dhe familjet që të organizohen. Mendoni se çfarë duhet të ndodhë në mënyrë që të ndiheni sikur mund të argëtoheni. Po ndërmerrni hapa për t’u çliruar nga ngutja e përditshme ndërsa Marsi harmonizohet me Uranin.

DemiDemi
20 Prill – 20 Maj

Jeta juaj në shtëpi merr një kthesë emocionuese ndërsa dielli përplaset me Uranin, duke nisur një ndryshim. Sunduesi juaj planetar Venusi është retrograde, gjë që bën t’i shikoni gjërat nga një këndvështrim tjetër. Plus, kjo hënë e re është një rifreskim i fuqishëm, pasi bie në një sektor të grafikut tuaj të lidhur me përfundimet. Hënat e reja janë kur ciklet hënore mbyllen dhe hapen. Kjo është një kohë emocionuese në jetën tuaj e mbushur me pyetje, që kërkon t’i besoni zërit tuaj të brendshëm dhe të keni besim në veten tuaj. Jeta është e paparashikueshme, dhe ju jeni një kartë e egër vetë. Paradoksalisht, Demi është një shenjë e qëndrueshmërisë. Kur gjërat janë të vështira, ndoshta diçka duhet të ndryshojë në mënyrë që të ndiheni të sigurt dhe të fortë.

BinjaketBinjakët
21 Maj – 20 Qershor

Kjo hënë e re mund të sjellë më shumë pyetje sesa përgjigje. Ndërsa bie në shtëpinë e komunikimit të grafikut tuaj, fillon një bisedë e re. Përndryshe, kjo mund të mbyllë një kapitull mbi një kontratë shoqërore ose një kontratë të mirëfilltë. Çfarëdo që të ndodhë, jeni në rrugën tuaj për të krijuar kuptim të ri për veten tuaj. Studimet ose zanatet e reja mund të hyjnë në jetën tuaj pasi marrëdhënia juaj me gjuhën rinovohet. Ekziston gjithmonë rreziku për t’u keqkuptuar, por sa mund të kontrolloni? Për sa kohë që jeni të sinqertë me veten, marrëdhënia juaj me të vërtetën është e fortë. Ekziston një dëshirë për të shuar avullin, por merrni parasysh pasojat e rënies në flakë ndërsa Marsi harmonizohet me Uranin, duke nxitur një rregullim rrënjësor.

GaforrjaGaforrja
21 Qershor – 22 Korrik

Besimi në veten dhe të ardhmen tuaj është pasuria juaj më e fortë. Megjithëse paratë rrallë na pengojnë, vetëvlerësimi, paturpësia dhe qëndrimi i mundshëm janë të gjitha gjërat që mund ta çojnë një person shumë larg në jetë. Në fund të gjithë kësaj, cilat janë burimet tuaja më jetike? Jeta juaj, qëndrimi juaj, energjia juaj, sigurisht. Paga juaj padyshim mund të luaj një rol në mënyrën se si ndiheni për perspektivat tuaja të ardhshme. Çfarë duhet të ndryshojë në mënyrë që të ndiheni sikur mund të mbani vet jetën tuaj? Çfarë ju nevojitet në mënyrë që të ndiheni të emocionuar për të ardhmen dhe se çdo gjë është e mundur? Tani është një kohë e mirë për të ëndërruar se çfarë do t’ju bënte të ndiheni më të gjallë. Ndoshta një qiri me aromë?

LuaniLuani
23 Korrik – 22 Gusht

Po merrni një rol emocionues, të çuditshëm ndërsa dielli përplaset me Uranin e çuditshëm. Ju kërkohet të përqafoni një rrugë alternative, e cila mund të jetë sfiduese, por kush është më i përshtatshëm për të përballuar jetën tuaj sesa ju? Ky moment mund të ngrejë pyetje të rëndësishme se kush jeni dhe kush mendojnë njerëzit se jeni. A duhet vërtet të justifikoni marrëzitë, apo mund t’i shpërfillni ato? Ndonjëherë gjërat janë të paarsyeshme dhe të padenja për tu shpjeguar. Marrëdhënia juaj me veten dhe e vërteta juaj janë prioriteti kryesor. Pasi ta kuptoni këtë të drejtë, çdo gjë tjetër do të bjerë në vendin e vet, edhe nëse mund të duket kaotike. E ashtuquajtura terapi me pakicë mund të mos varet: Përpiquni të keni llogaridhënie financiare ndërsa Marsi harmonizohet me Uranin.

VirgjereshaVirgjëresha
23 Gusht – 22 Shtator

Virgjëresha korrespondon me kartën Tarot Hermit. Në vetmi, Hermiti eksploron psikikën e tij për të gjetur dritën e tij të brendshme. Sezoni i Luanit, veçanërisht hëna e re vjetore në Luan, sjell tema të izolimit autonom. Ndërsa mund të ndjeni presion për t’u paraqitur për njerëzit në nevojë, çfarë do të ndodhte nëse në vend të kësaj do të endeshit në pyll (flasim në mënyrë metaforike)? A mund të durojnë këta njerëz të funksionojnë për një ose dy ditë pa një Virgjëreshë të përgjegjshme? Ndoshta jo, por mund të dëshironi një distancë dhe izolim për të kuptuar disa gjëra ose për të rifituar forcën tuaj. Mund të dëshironi të shkoni spontanisht shumë larg pasi Marsi harmonizohet me Uranin. Jini më të plotë me planet tuaja të udhëtimit – Mërkuri do të vijë së shpejti në retrogradë.

PeshorjaPeshorja
23 Shtator – 22 Tetor

Ndoshta e ardhmja nuk është e shkruar në gur. Sundimtari juaj planetar Venusi është aktualisht retrogradë, gjë që ju bën të rivlerësoni vlerat tuaja. Si keni lidhje me komunitetin tuaj? Kush janë miqtë tuaj? Dëshirat tuaja, shijet tuaja, të kuptuarit tuaj për atë që është e mundur, të gjitha do të shihen me sy të freskët. Kjo mund të jetë e frikshme! Ndryshimi është destabilizues, por sa herë që paqja juaj kërcënohet, ndryshimi mund të jetë i nevojshëm. Ti vendos! Hëna e re në shtëpinë e shpresave dhe ëndrrave të grafikut tuaj kërkon të shprehni një dëshirë. Uroni për gjëra që duken si një utopi e pamundur, vetëm bazuar në atë që mendoni se keni nevojë. Jepini vetes kohë për të realizuar në mënyrë graduale ëndrrat tuaja. Ka një energji nervoze dhe të nxituar me Marsin dhe Uranin në linjë.

AkrepiAkrepi
23 Tetor – 21 Nëntor

Do t’i shikoni marrëdhëniet tuaja në një dritë të re, ndërsa dielli përplaset me Uranin, duke ju hapur mundësi të reja. Nëpërmjet marrëdhënieve tuaja, përmes dashurisë, ju e kuptoni realitetin në një mënyrë që ndryshon të gjithë paradigmën tuaj. Mund të jeni në gjendje të rishpikni veten ose të filloni një epokë të re ndërsa hëna e re bie në shtëpinë e karrierës dhe reputacionit publik të grafikut tuaj. Ky është një moment për të kanalizuar një yll pop jetëgjatë, e cila ka rikrijuar veten vazhdimisht, duke mbetur përgjithmonë relevante dhe krijuese. Pyetje e madhe, por: Si mund të mbështesë dhe frymëzojë të tjerët trashëgimia juaj? Po jetoni fantazinë tuaj unike dhe nuk lejoni askënd t’ju ndalojë pasi sundimtari juaj planetar, Marsi, harmonizohet me Uranin.

ShigjetariShigjetari
22 Nëntor – 21 Dhjetor

Si shenjë zjarri, është e rëndësishme që Shigjetari të mos ndihet i bllokuar, përndryshe flaka mund të shuhet! Hëna e re në shenjën tjetër të zjarrit, Luan, ju gjen duke parë në horizonte më të gjera, duke pyetur veten se si mund të hapni gjurmët tuaja. Rruga e hapur është e mbushur me mistere, por këto janë llojet e pyetjeve që një Shigjetar mund t’u përgjigjet me shpresë dhe humor. Mund të ndiheni të gatshëm për të gjetur punë në një vend të largët ose për të ndryshuar stilin e jetës tuaj bazuar në njohuritë e kësaj bote. Para se të filloni të eksperimentoni me shëndetin tuaj, mbase merrni parasysh një mendim profesional. Fokusi juaj është i shumëanshëm ndërsa Marsi harmonizohet me Uranin. Përpiquni t’i mbani të thjeshta punën dhe përgjegjësitë tuaja në mënyrë që të shmangni djegien.

BricjapiBricjapi
22 Dhjetor – 19 Janar

Ka diçka paksa të padurueshme në hënën e re të kësaj jave, pasi ajo aspekton Uranin, planetin e surprizave. Kur qielli është i errët, hënat e reja zakonisht janë të pasigurta, plus kjo është në një vend të ndjeshëm dhe të fshehtë në tabelën tuaj. Përgjegjësia e përbashkët është një mësim për t’u mësuar, dhe përmes kësaj, besimi dhe diskrecioni testohen. Cilat janë kufijtë e intimitetit? Parajsa quhet kur nuk ndodh diçka, por nëse diçka ndodh, si do të menaxhohej rreziku nga të gjithë të përfshirët? Temat tabu mund të shfaqen ndërsa transparenca bëhet një mënyrë për të fituar forcë ose stabilitet. Marrëdhëniet po ndryshojnë bazuar në një kuptim të ri të dëshirave. Dashuria është bingo, por kurrë nuk është humbje.

UjoriUjori
20 Janar – 18 Shkurt

Po i shihni marrëdhëniet tuaja në një dritë të re. Rrethanat e papritura mund të çojnë në një ndryshim në marrëdhëniet ndërpersonale pasi dielli përplaset me Uranin, planetin e surprizave. Ndoshta Urani nuk ju kap në befasi dhe përfaqëson një situatë me të cilën jeni mësuar të përballeni tashmë. Ndoshta ka një rrethanë jokonvencionale ku njerëzit shtyhen të tregojnë një anë të çuditshme, por autentike të vetvetes. Hëna e re mund të sjellë rinovim dhe perspektivë në lidhjet tuaja ndërpersonale. Pavarësisht nëse po ftoni një karakter të egër në jetën tuaj ose po filloni një fillim të ri me partnerët aktualë, kjo hënë e re është një kohë për një kapitull të ri në marrëdhënie. Pasiguria mund të rezultojë në mbrojtje pasi Marsi harmonizohet me Uranin.

PeshqitPeshqit
19 Shkurt – 20 Mars

Çfarë bëni gjatë gjithë ditës dhe si ju bën kjo të ndiheni me veten tuaj? Sezoni i Luanëve ju gjen duke i hedhur një vështrim të sinqertë stilit tuaj të jetesës dhe mënyrës sesi ai është ose nuk është në shërbim të të tjerëve. Peshqit janë një shenjë paqebërëse që dëshiron ta bëjë botën një vend më të mirë. Gjatë qetësisë së hënës së re, merrni pak kohë për të shqyrtuar sesi mënyra juaj e jetesës kontribuon në dëshirën tuaj për të sjellë paqe në botë. Cilat veprime të vogla mund t’ju sjellin më afër këtij ideali? Të qenit në shërbim është një aspekt i rëndësishëm i egos dhe vetëvlerësimit të shëndetshëm të Peshqve. Ky Venus retrograde ju gjen duke vlerësuar marrëdhënien tuaj me shërbimin dhe punën në përgjithësi. Jini të durueshëm me veten dhe lini hapësirë ​​që ndjenjat tuaja të ndryshojnë.

Cfarë duhet të presim nga horoskopi javor?

Astrologjia njeh 12 shenja. Në rubrikën horoskopi ditor ne do të do të përfshijmë çdo ditë secilën prej tyre. Nisur nga Demi, Dashi, Binjakët, Gaforrja, Luani, Virgjëresha, Peshorja, Akrepi, Shigjetari, Bricjapi, Ujori dhe Peshqit.

Jeni të interesuar a mund të ja dilni si duhet këtë javë? Ju proekupon dashuria dhe nuk ndiheni të sigurt? Doni të dini si do t’ju shkojnë ditët në punë? Ju mund të kthjelloni lehtësisht mendjen tuaj!

E gjitha çka ju duhet të bëni është të shfletoni rubrikë horoskopi javor, informacioni nuk do të mungoi dhe ju do ta keni më të lehtë për të triumfuar çdo ditë!

Horoskopi javor ofron një udhëzim të gjerë për planifikimin e aktiviteteve të javës. Në mënyrë të ngjashme sikurse horoskopi ditor ose horoskopi mujor, që ofron një udhëzim të përgjithshëm për përgatitjen e aktiviteteve të ditës dhe muajit, përkatësisht.

Pra me fjalë të tjera, Horoskopi javor jo vetëm që ju tregon se çfarë do të vijë për ju në të ardhmen, por gjithashtu ju tregon mjetet  që mund të përdorni për të trajtuar çdo gjë negative.

Horoskopi i kësaj jave është një nga mënyrat që mund t’ju ndihmojë të drejtoni jetën tuaj në drejtimin e duhur. Prandaj sigurohuni që ta lexoni dhe shpërndani me të tjerët.

Lexoni parashkimin javor dhe ju do të jeni në gjendje ta kaloni javën duke i dal përpara çdo vështirësi dhe do të ju ec shumë mirë! Mos harroni se madje, ju mund të lexoni edhe horoskopin e personave tuaj të zemrës. Kjo do t’ju ndihmojë t’i qaseni edhe atyre më lehtë.

Pa marrë parasysh a bëhet fjalë për familjen, dashurinë, miqësit, planin financiar, zhvillimet në punë apo marrëdhëniet me kolegë, horoskopi javor është këtu për ju për të ju dhënë udhëzimet e nevojshme.

Nëse dëshironi të lexoni horoskopin javor aktual kliko këtu.

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj:

horoskopi ditor

Horoskopi ditor

Horoskopi ditor për datën 29.12.2023. Çdo ditë horoskopi ditor ju tregon me cfarë pritet të përballen sot të lindurit e

horoskopi ditor

Horoskopi ditor

Horoskopi ditor për datën 29.12.2023. Çdo ditë horoskopi ditor ju tregon me cfarë pritet të përballen sot të lindurit e