Si mund te marre IP Publike?

ip publike
Kushtet që duhet plotësuar për të marrë IP Publike janë:

1. Duhet të keni biznesin e regjistruar në ARBK,

2. Duhet të merrni pako të internetit Biznes jo Residencial (shtëpiak),

3. Çmimet e pakove biznes varen nga shpejtësia e internetit dhe mediumi i lidhjes.

Për më shumë detaje kontakto në 038606053 ose na shkruani në shitja@artmotion.net

IP Publike nuk mundësohet për klientët Residencial (shtëpiak) për arsye të keqpërdorimeve të mundshme!

Më shumë artikuj:

pagesat ne kujtesa

Pagesat ne Kujtesa

Ku mundem të realizoj pagesat ne Kujtesa? Pagesa mujore mund të realizohet dhe në pikat e ndryshme pagestare. WesternUnion, Moneta,

pagesat ne kujtesa

Pagesat ne Kujtesa

Ku mundem të realizoj pagesat ne Kujtesa? Pagesa mujore mund të realizohet dhe në pikat e ndryshme pagestare. WesternUnion, Moneta,