Ne jemi gati, le të flasim.

Kontakt Info

Adresa

dua AG Leutschenbachstrasse 95 8050 Zürich Switzerland

Ndihmë/Suport

Keni nevojë për një ndihmë në botën dixhitale? Ekipi ynë me përvojë i mbështetjes është vetëm një mesazh larg, gati për t'ju udhëhequr përmes çdo sfide teknike ose të lidhur me aplikacionin.

Na dërgoni email në

support@dua.com

Histori suksesi

E gjetët dashurinë përmes dua.com? Ndani historinë tuaj emocionuese me ne! Kontaktoni ekipin tonë dhe na lejoni të festojmë udhëtimin tuaj për të gjetur atë dikë të veçantë: https://www.dua.com/love-story/

Na ndiq