Kosova Press

kosova press

Kosova Press është themeluar më 4 Janar 1999. Që nga ajo kohë, ajo ka publikuar informacione në këto gjuhë: shqip, anglisht, gjermanisht dhe frëngjisht. Aktualisht boton në shqip dhe anglisht.

KosovaPress Live nga YouTube

KosovaPress videot e fundit nga YouTube

#KosovaPress #KosovaPressLive

Opozita kritikon mazhorancën për pagesat e serbëve nga shteti, ani pse nuk shkojnë në punë. Vetëm vitin e kaluar janë shpenzuar rreth 800 mijë euro për pagesat e 129 personave të këtij komuniteti. Kështu u tha gjatë shqyrtimit gati tri orësh të raportit vjetor të auditimit të buxhetit të Kosovës për vitin e kaluar nga Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike. Deputetë të opozitës kanë kritikuar pushtetin për pagesa të serbëve, të cilët janë pjesë e organizatave tashmë të shpallur terroriste nga qeveria. Ministri i Financave, Hekuran Murati u shpreh se ka edhe deputetë të cilët nuk shkojnë në punë dhe paguhen, për çka duhet të ndëshkohen.

Auditorja e përgjithshme e Zyrës Kombëtare të Auditimit, Vlora Spanca tha se ky raport ka opinion të kualifikuar, meqë vlera e gabimeve të identifikuara në pasqyra financiare ka qenë materiale.

KosovaPress iu ofron shërbimin e përditshëm të lajmeve (7 ditë në javë) nga Kosova, rajoni e bota, në fusha të ndryshme të veprimtarisë . Servojm lajme e raporte për zhvillimet në Kosovë dhe për Kosovën, kemi informacione për ngjarjet në rajon dhe botë. Në rast të arritjes së marrëveshjes, specifikat tjera të shfrytëzimit të lajmeve të KosovaPress-it, janë të shënuara në kontratën, e cila do ta finalizonte ofertën tonë dhe interesimin tuaj. Lajmet e Kosova Press-it janë në dispozicion edhe në gjuhën angleze.
Që të informoheni më shumë vizitojeni www.kosovapress.com

https://kosovapress.com/
Facebook: https://www.facebook.com/kosovapress/
YouTube: https://www.youtube.com/user/KosovaPressOfficial
Twitter: https://twitter.com/@kosovapressi
Instagram: https://www.instagram.com/kosovapressofficial

#KosovaPress #KosovaPressLive

Opozita kritikon mazhorancën për pagesat e serbëve nga shteti, ani pse nuk shkojnë në punë. Vetëm vitin e kaluar janë shpenzuar rreth 800 mijë euro për pagesat e 129 personave të këtij komuniteti. Kështu u tha gjatë shqyrtimit gati tri orësh të raportit vjetor të auditimit të buxhetit të Kosovës për vitin e kaluar nga Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike. Deputetë të opozitës kanë kritikuar pushtetin për pagesa të serbëve, të cilët janë pjesë e organizatave tashmë të shpallur terroriste nga qeveria. Ministri i Financave, Hekuran Murati u shpreh se ka edhe deputetë të cilët nuk shkojnë në punë dhe paguhen, për çka duhet të ndëshkohen.

Auditorja e përgjithshme e Zyrës Kombëtare të Auditimit, Vlora Spanca tha se ky raport ka opinion të kualifikuar, meqë vlera e gabimeve të identifikuara në pasqyra financiare ka qenë materiale.

KosovaPress iu ofron shërbimin e përditshëm të lajmeve (7 ditë në javë) nga Kosova, rajoni e bota, në fusha të ndryshme të veprimtarisë . Servojm lajme e raporte për zhvillimet në Kosovë dhe për Kosovën, kemi informacione për ngjarjet në rajon dhe botë. Në rast të arritjes së marrëveshjes, specifikat tjera të shfrytëzimit të lajmeve të KosovaPress-it, janë të shënuara në kontratën, e cila do ta finalizonte ofertën tonë dhe interesimin tuaj. Lajmet e Kosova Press-it janë në dispozicion edhe në gjuhën angleze.
Që të informoheni më shumë vizitojeni www.kosovapress.com

https://kosovapress.com/
Facebook: https://www.facebook.com/kosovapress/
YouTube: https://www.youtube.com/user/KosovaPressOfficial
Twitter: https://twitter.com/@kosovapressi
Instagram: https://www.instagram.com/kosovapressofficial

YouTube Video VVU5OWZOSXp5WlVkNW94bHp5cktVM0ZnLmhKZ2N1OWZVTDUw

Opozita kritikon mazhorancën për pagesat e serbëve të shpallur terroristë nga Qeveria

KosovaPress 5 minutes ago

#KosovaPress #KosovaPressLive
Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka kërkuar nga bashkësia ndërkombëtare që të dënojë Serbinë për sulmin terrorist të 24 shtatorit në Banjskë të Zveçanit, ku mbeti i vrarë rreshteri policor, Afrim Bunjaku. Kurti nënvizoi se çështja me e rëndësishme dhe urgjente sot është siguria për Kosovën dhe ndëshkimi për Serbinë.

Derisa foli të martën në tryezën e Institutit të Prishtinës për Studime Politike (PIPS) për Procesin e Berlinit, Kurti tha se Serbia nuk është e interesuar për bashkëpunim rajonal dhe as anëtarësim në Bashkimin Evropian, derisa planifikon aneksimin e territorit të Kosovës.


KosovaPress iu ofron shërbimin e përditshëm të lajmeve (7 ditë në javë) nga Kosova, rajoni e bota, në fusha të ndryshme të veprimtarisë . Servojm lajme e raporte për zhvillimet në Kosovë dhe për Kosovën, kemi informacione për ngjarjet në rajon dhe botë. Në rast të arritjes së marrëveshjes, specifikat tjera të shfrytëzimit të lajmeve të KosovaPress-it, janë të shënuara në kontratën, e cila do ta finalizonte ofertën tonë dhe interesimin tuaj. Lajmet e Kosova Press-it janë në dispozicion edhe në gjuhën angleze.
Që të informoheni më shumë vizitojeni www.kosovapress.com

https://kosovapress.com/
Facebook: https://www.facebook.com/kosovapress/
YouTube: https://www.youtube.com/user/KosovaPressOfficial
Twitter: https://twitter.com/@kosovapressi
Instagram: https://www.instagram.com/kosovapressofficial

#KosovaPress #KosovaPressLive
Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka kërkuar nga bashkësia ndërkombëtare që të dënojë Serbinë për sulmin terrorist të 24 shtatorit në Banjskë të Zveçanit, ku mbeti i vrarë rreshteri policor, Afrim Bunjaku. Kurti nënvizoi se çështja me e rëndësishme dhe urgjente sot është siguria për Kosovën dhe ndëshkimi për Serbinë.

Derisa foli të martën në tryezën e Institutit të Prishtinës për Studime Politike (PIPS) për Procesin e Berlinit, Kurti tha se Serbia nuk është e interesuar për bashkëpunim rajonal dhe as anëtarësim në Bashkimin Evropian, derisa planifikon aneksimin e territorit të Kosovës.


KosovaPress iu ofron shërbimin e përditshëm të lajmeve (7 ditë në javë) nga Kosova, rajoni e bota, në fusha të ndryshme të veprimtarisë . Servojm lajme e raporte për zhvillimet në Kosovë dhe për Kosovën, kemi informacione për ngjarjet në rajon dhe botë. Në rast të arritjes së marrëveshjes, specifikat tjera të shfrytëzimit të lajmeve të KosovaPress-it, janë të shënuara në kontratën, e cila do ta finalizonte ofertën tonë dhe interesimin tuaj. Lajmet e Kosova Press-it janë në dispozicion edhe në gjuhën angleze.
Që të informoheni më shumë vizitojeni www.kosovapress.com

https://kosovapress.com/
Facebook: https://www.facebook.com/kosovapress/
YouTube: https://www.youtube.com/user/KosovaPressOfficial
Twitter: https://twitter.com/@kosovapressi
Instagram: https://www.instagram.com/kosovapressofficial

YouTube Video VVU5OWZOSXp5WlVkNW94bHp5cktVM0ZnLkVzQzU3UER4X18w

Kurti: Çështja më urgjente sot është siguria për Kosovën dhe ndëshkimi për Serbinë

KosovaPress 4 hours ago

#KosovaPress #KosovaPressLive

Në kuadër të fushatës së ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, stafi i Spitalit Amerikan do të qëndrojë gjatë tërë ditës në sheshin e kryeqytetit, ku do të ofrohen këshilla për qytetarët. Po ashtu, do të prezantohet edhe pako gjinekologjike, e cila do të jetë e vlefshme deri në fund të këtij muaji. Në muajin tetor, të njohur ndryshe si “muaji rozë”, pulmologia dhe onkologia, Mejreme Krasniqi Maloku thotë për KosovaPress se qëllimi i vetëdijesimit është që të gjithë pacientët të paraqiten para simptomave të para. Mesazhi i saj për qytetarët është për vetë kontrolle, ndryshimit të stilit të jetës dhe shtim të aktivitetit fizik.


KosovaPress iu ofron shërbimin e përditshëm të lajmeve (7 ditë në javë) nga Kosova, rajoni e bota, në fusha të ndryshme të veprimtarisë . Servojm lajme e raporte për zhvillimet në Kosovë dhe për Kosovën, kemi informacione për ngjarjet në rajon dhe botë. Në rast të arritjes së marrëveshjes, specifikat tjera të shfrytëzimit të lajmeve të KosovaPress-it, janë të shënuara në kontratën, e cila do ta finalizonte ofertën tonë dhe interesimin tuaj. Lajmet e Kosova Press-it janë në dispozicion edhe në gjuhën angleze.
Që të informoheni më shumë vizitojeni www.kosovapress.com

https://kosovapress.com/
Facebook: https://www.facebook.com/kosovapress/
YouTube: https://www.youtube.com/user/KosovaPressOfficial
Twitter: https://twitter.com/@kosovapressi
Instagram: https://www.instagram.com/kosovapressofficial

#KosovaPress #KosovaPressLive

Në kuadër të fushatës së ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, stafi i Spitalit Amerikan do të qëndrojë gjatë tërë ditës në sheshin e kryeqytetit, ku do të ofrohen këshilla për qytetarët. Po ashtu, do të prezantohet edhe pako gjinekologjike, e cila do të jetë e vlefshme deri në fund të këtij muaji. Në muajin tetor, të njohur ndryshe si “muaji rozë”, pulmologia dhe onkologia, Mejreme Krasniqi Maloku thotë për KosovaPress se qëllimi i vetëdijesimit është që të gjithë pacientët të paraqiten para simptomave të para. Mesazhi i saj për qytetarët është për vetë kontrolle, ndryshimit të stilit të jetës dhe shtim të aktivitetit fizik.


KosovaPress iu ofron shërbimin e përditshëm të lajmeve (7 ditë në javë) nga Kosova, rajoni e bota, në fusha të ndryshme të veprimtarisë . Servojm lajme e raporte për zhvillimet në Kosovë dhe për Kosovën, kemi informacione për ngjarjet në rajon dhe botë. Në rast të arritjes së marrëveshjes, specifikat tjera të shfrytëzimit të lajmeve të KosovaPress-it, janë të shënuara në kontratën, e cila do ta finalizonte ofertën tonë dhe interesimin tuaj. Lajmet e Kosova Press-it janë në dispozicion edhe në gjuhën angleze.
Që të informoheni më shumë vizitojeni www.kosovapress.com

https://kosovapress.com/
Facebook: https://www.facebook.com/kosovapress/
YouTube: https://www.youtube.com/user/KosovaPressOfficial
Twitter: https://twitter.com/@kosovapressi
Instagram: https://www.instagram.com/kosovapressofficial

YouTube Video VVU5OWZOSXp5WlVkNW94bHp5cktVM0ZnLktRNWVVcFFtdlNz

Parandalimi i kancerit të gjirit, Spitali Amerikan me këshilla dhe pako për qytetarët

KosovaPress 5 hours ago

Rreth Kosova Press

Përgjatë fazës së përkohshme nën protektoratin ndërkombëtar, dhe për shkak të statusit aktual politik të Kosovës, Kosova Press u shndërrua në një agjenci të pavarur të lajmeve. Sot ajo ka statusin e një shtëpie mediatike të pavarur dhe të lirë. Ka marrëdhënie bashkëpunimi të ndërsjellë me shumë agjenci të lajmeve nga rajoni dhe një rrjet korrespondentësh. Ishtë anëtar i SEEMO, ABNA dhe një anëtar dhe një nga themeluesit e Shoqatës së Agjencive Private të Lajmeve.

Faqja e re kosova press ofron seksione mbi ekonominë, sportin, teatrin, kulturën, artin dhe shërbimin e fotove. Artikujt përfshijnë më të rejat nga Kosova, tema rreth ngjarjeve në dhe rreth Kosovës, intervista, lajme nga kultura dhe aktivitete të ndryshme diplomatike në dhe rreth Kosovës.

Që nga shtatori i vitit 2018 ka krijuar edhe departamentin e Produksionit i cili merret veçanërisht me prodhimin e emisioneve televizive, reklamave dhe videove te ngjashme.  Për këto 21 vite kane ecur bashk me popullin dhe pa marrë parasysh peripecitë, kane arritur të kalojne të gjitha barrierat që kene hasur gjatë zhvillimit tonë.

Uebfaqja jone transmeton edhe shume Kanale televizive tjera ne Gjuhen Shqipe perveq KosovaPress Live.

Më shumë artikuj:

big brother vip kosova

Big Brother VIP Kosova

Big Brother VIP Kosova, është një Reality Show ndër më të ndjekurit në Kosovë që tanimë po zhvillon sezonin e

big brother vip albania

Big Brother VIP Albania

Big Brother VIP Albania, është një Reality Show ndër me te ndjekurit shqiptar që tanimë po zhvillon sezonin e dytë.

big brother vip kosova

Big Brother VIP Kosova

Big Brother VIP Kosova, është një Reality Show ndër më të ndjekurit në Kosovë që tanimë po zhvillon sezonin e

big brother vip albania

Big Brother VIP Albania

Big Brother VIP Albania, është një Reality Show ndër me te ndjekurit shqiptar që tanimë po zhvillon sezonin e dytë.