KTV Live

KTV Live

KTV Live është një kanal televiziv nga Kosova , pjesë e grupit KOHA, që u lansua në Shtator 2000. Programi i tij është i përqendruar në lajme, me Koha e Lajmeve që është edicioni më i shikuar i lajmeve në vend.

KTV Live Kohavision

[youtube-feed feed=8]

Koha Vision – KTV videot e fundit nga YouTube

[youtube-feed type=”channel” channel=”UCChjLVaOc2u4zy3G8CPGIhQ”]

Rreth Kohavizion – KTV

KTV Live është një transmetues televiziv kosovar, një pjesë e Koha Group. Kohavision (KTV) ka filluar transmetimin pas perfundimit te Luftës së Kosovës, saktësisht, në vitin 2000. Lajmet janë edicioni shumë i rëndësishëm, me Koha e Lajmeve, më e shikuara në vend.

KTV Live mund te themi se është programi më i famshëm televiziv në Kosovë, dhe ka disa programe të famshme, si: Interaktiv (Revista e Mbrëmjes së Lajmeve), Oxygen Show (Emisioni i Natës), Rubikon (Talk Show) Express (Revista Daily Kulturore & Showbiz), 038 (TV Javor Revista), SOT (Emisioni i Mëngjesit), “3 gjermanët e trashëguar” (seri TV), Punpun (Reality Show) dhe shumë seriale të tjera Britanike, Amerikane, Skandinave, Latine dhe Turke si Will and Grace, Kurt Seyit & Sura, Borgen , Pallati, Miranda, Una Maid en Manhattan etj.

Ajo poashtu transmeton sit-in e famshëm amerikan, Everybody Hates Chris. Që nga 30 gusht, KTV do të transmetojë për herë të parë ligen Spanjolle (La Liga), dhe si zakonisht do të vazhdojë të transmetojë ligen Italiane (Serie A).

Mos te harrojme se Perveq Kohavision Live, Uebfaqja jone transmeton edhe shume Kanale Televizive tjera te gjitha ne Gjuhen Shqipe.

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj:

big brother vip kosova

Big Brother VIP Kosova

Big Brother VIP Kosova, është një Reality Show ndër më të ndjekurit në Kosovë që tanimë po zhvillon sezonin e

big brother vip albania

Big Brother VIP Albania

Big Brother VIP Albania, është një Reality Show ndër me te ndjekurit shqiptar që tanimë po zhvillon sezonin e dytë.

big brother vip kosova

Big Brother VIP Kosova

Big Brother VIP Kosova, është një Reality Show ndër më të ndjekurit në Kosovë që tanimë po zhvillon sezonin e

big brother vip albania

Big Brother VIP Albania

Big Brother VIP Albania, është një Reality Show ndër me te ndjekurit shqiptar që tanimë po zhvillon sezonin e dytë.