Dating

Dua ofron një mënyrë që të njiheni me njerëz të tjerë, të rilidheni me njerëz që ndajnë të njëjtat vlera si ju dhe të krijoni një familje tuajën.

Funksioni i Fluturimit Rreth Botës

Fluturoni në një vend të ri ose zgjidhni ndonjë nga vendet e njohura për të gjetur dashurinë e jetës tuaj

Karakteristikë e Spotted

Aktivizoni vendndodhjen tuaj dhe gjeni personin me të cilin keni flirtuar

Premium

Abonohuni në dua Premium dhe përfitoni mundësi të pakufizuara për t’u përputhurr dhe për të gjetur dashurinë

Zgjidhni Komunitetin

Gjeni njerëzit që mendojnë sikur ju brenda Komuniteteve të fragmentuara dhe rilidhuni