Luani

luani featured

Luani Luani dëshiron të jetë në qendër të vëmendjes, në krye të aksionit. E do jetën, fëmijët dhe pushtetin. Dëshiron të urdhërojë dhe të shtypë.

Horoskopi për Luanin

Ditor / Mujor / Vjetor

Karakteristikat e Luanit

Të lindur më: 23 Korrik – 22 Gusht
Element: Zjarri.
Planeti udhëheqës: Dielli
Karakteri: Pozitiv
Ngjyra: E kuqja
Lulja: Kamomili
Dita: E diele
Numri: 5 dhe 1

Personaliteti dhe prania e të lindurve nën shenjën e luanit janë mbresëlënëse për të gjithë! Kjo mund t’i frikësojë disa, por shpirti i tyre luftarakë gjithsesi se ju ndihmon të bëjnë lehtësisht miq. Vetëbesimi që luanët kanë do të jetë një pasuri për ta gjatë gjithë jetës së tyre. Janë persona me autoritet, zemërgjërë dhe mikpritës, mirërpo ndonjëherë edhe shumë ambicioz.

Bota e brendshme e Luanit

Luani dëshiron të jetë në qendër të vëmendjes, në krye të aksionit. E do jetën, fëmijët dhe pushtetin. Dëshiron të urdhërojë dhe të shtypë.
Është autoritar, shpirtgjerë dhe elegant. Bie në komplimente. Me kalimin e viteve e humb elanin jetësor. Nëse niset rrugës religjioze, bëhet përjashtues dhe dogmat.

Luanët janë më të predispozuar për të bërë palestër

Një studim mbi 10 mijë gra dhe vajza angleze zbuloi se ato që i përkisnin shenjës së Luanit janë dy herë më të predispozuara të shkojnë në palestër se shenjat e tjera.

Si të fitosh zemrën e një Luani?

Luanit i pëlqen të argëtohet dhe të kalojnë mirë. Nëse doni ta bëni një luan t’ju ndjekë, tregojini se jeni një person argëtues që di të shijojë jetën.

Jini lozonjar/e, flirtues/edhe sigurohuni që ai/ajo të ketë gjithmonë një buzëqeshje në fytyrën e tij kur është rreth jush. Argëtohuni pafund!

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj:

horoskopi ditor

Horoskopi ditor

Horoskopi ditor për datën 29.12.2023. Çdo ditë horoskopi ditor ju tregon me cfarë pritet të përballen sot të lindurit e

horoskopi ditor

Horoskopi ditor

Horoskopi ditor për datën 29.12.2023. Çdo ditë horoskopi ditor ju tregon me cfarë pritet të përballen sot të lindurit e