News 24 Albania Live

news 24 albania live

News 24 Albania Live eshte TV me 24 ore ne dite lajme, nga te gjitha trojet ku jetojne shqiptaret dhe mbulon lajme nga kategori te ndryshme.

News 24 Albania Live nga YouTube Live

[youtube-feed feed=15]

News 24 Albania videot e fundit ne YouTube

[youtube-feed type=”channel” channel=”UC8X73IwfsLqlTaAHbXG05lg”]

Rreth News 24 Albania Live

News 24 albania ishte nje kanal lajmeve thjesht fillimisht e themeluar nga gazetari italian dhe ish-aksioneri te gazetes Gazeta Shqiptare, Radio Rash, Balkanweb dhe portal, Carlo Bollino. Formati kanali i ngjan Lajme italian saj ekuivalent Rai. Lajme eshte perditesuar çdo minute, e cila ka bere News 24 nje nga stacionet e preferuar e shume institucioneve shqiptare dhe junkies lajmeve.

Nisur ne 2002, TV News 24 dhe ende eshte i pari udheheqes i Shqiperise 24-oreshe lajme kanal. Me shume informacion eshte ne dispozicion ne faqen e internetit te kompanise. News 24 eshte pare i Shqiperise per 24-oreshe lajme kanal dhe aktualisht komandon pjesen me te madhe te tregut per lajme online.Ne industrine televizive shqiptare po perparon me shpejtesi dhe duke u bere jashtezakonisht konkurrues.

News 24 albania eshte e angazhuar per te ruajtur udheheqjen e saj ne treg duke adoptuar kryesor-edge teknologjive te – dhe nje komponent eshte aftesia per te ofruar nje shume te sofistikuar mbi-ajer prezantim qe lehte outclasses konkurrencen.

Webfaqja jone transmeton edhe shume kanale televizive tjera perveq News 24 Albania Live qe mund ti ndiqni online.

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj:

big brother vip kosova

Big Brother VIP Kosova

Big Brother VIP Kosova, është një Reality Show ndër më të ndjekurit në Kosovë që tanimë po zhvillon sezonin e

big brother vip albania

Big Brother VIP Albania

Big Brother VIP Albania, është një Reality Show ndër me te ndjekurit shqiptar që tanimë po zhvillon sezonin e dytë.

big brother vip kosova

Big Brother VIP Kosova

Big Brother VIP Kosova, është një Reality Show ndër më të ndjekurit në Kosovë që tanimë po zhvillon sezonin e

big brother vip albania

Big Brother VIP Albania

Big Brother VIP Albania, është një Reality Show ndër me te ndjekurit shqiptar që tanimë po zhvillon sezonin e dytë.