Ora News Live

Ora News Live, nje nga televizionet informative me profesionale dhe te pavarur ne panoramen mediatike shqiptare.

Ora News nga YouTube Live

Ora News videot e fundit nga YouTube

#oranews #pd #opozita #enkeledalibeaj 


Ora News zbardh një pjesë nga diskutimet në mbledhjen e Enkelejd Alibeaj me Kolegjin e Kryetarëve të PD mbi mënyrën sesi do të garojnë në zgjedhjet e 14 majit.

Disa prej krerëve të degëve të Tiranës kane kërkuar që kandidati për Tiranën të jetë një deputet i qarkut.

Njëri prej tyre është shprehur se nuk do të jetë pjesë e fushatës nëse ndodh e kundërta dhe do të largohet nga posti i drejtimit

Ndërkohë kreu i degës së Mirditës, Mark Ruçi, ka kërkuar që të garojnë me kandidatë në të 61 bashkitë.

Nga ana tjetër kreu i degës së Durrësit Joni Myshketa është shprehur se i ka emrat e mundshëm për kryebashkiakë, por duhet të ruajne përçarjen e mëtejshme.

Kryetari i degës së PD në Kuçovë, shprehet kundër propozimeve të deputetëve që PD zyrtare të futet vetëm me anëtarë për Këshillat Bashkiakë.

Kreu i degës së Dibrës, Naim Gazidede, që njëherësh është edhe kandidati i Alibeajt për Bashkinë e Dibrës, referuar propozimeve të bëra nga deputetja e Qarkut të Dibrës Dhurata Çupi në mbledhjet e grupit parlamentar dhe kryesisë, ka deklaruar se PD ose duhet të dalë me kandidatë për kryebashkiakë ose të mos futet fare në zgjedhje.

Ndërkohë ka përfunduar mbledhja me kandidatët dhe në 18:00 do të mbahet mbledhja e Kryesisë së PD.

Për më shumë lexoni në:https://www.oranews.tv/politike/zbardhen-diskutime-ne-mbledhjen-e-kolegjit-te-kryetareve-te-pd-per-tira-i1081511

Follow Televizionin Ora News

Website: www.oranews.tv

Youtube  http://bit.ly/2DDddtL

Facebook: http://bit.ly/2RkUN4s

Instagram https://www.instagram.com/oranewstv/

Twitter https://twitter.com/OraNewsRTV

#oranews #pd #opozita #enkeledalibeaj


Ora News zbardh një pjesë nga diskutimet në mbledhjen e Enkelejd Alibeaj me Kolegjin e Kryetarëve të PD mbi mënyrën sesi do të garojnë në zgjedhjet e 14 majit.

Disa prej krerëve të degëve të Tiranës kane kërkuar që kandidati për Tiranën të jetë një deputet i qarkut.

Njëri prej tyre është shprehur se nuk do të jetë pjesë e fushatës nëse ndodh e kundërta dhe do të largohet nga posti i drejtimit

Ndërkohë kreu i degës së Mirditës, Mark Ruçi, ka kërkuar që të garojnë me kandidatë në të 61 bashkitë.

Nga ana tjetër kreu i degës së Durrësit Joni Myshketa është shprehur se i ka emrat e mundshëm për kryebashkiakë, por duhet të ruajne përçarjen e mëtejshme.

Kryetari i degës së PD në Kuçovë, shprehet kundër propozimeve të deputetëve që PD zyrtare të futet vetëm me anëtarë për Këshillat Bashkiakë.

Kreu i degës së Dibrës, Naim Gazidede, që njëherësh është edhe kandidati i Alibeajt për Bashkinë e Dibrës, referuar propozimeve të bëra nga deputetja e Qarkut të Dibrës Dhurata Çupi në mbledhjet e grupit parlamentar dhe kryesisë, ka deklaruar se PD ose duhet të dalë me kandidatë për kryebashkiakë ose të mos futet fare në zgjedhje.

Ndërkohë ka përfunduar mbledhja me kandidatët dhe në 18:00 do të mbahet mbledhja e Kryesisë së PD.

Për më shumë lexoni në:https://www.oranews.tv/politike/zbardhen-diskutime-ne-mbledhjen-e-kolegjit-te-kryetareve-te-pd-per-tira-i1081511

Follow Televizionin Ora News

Website: www.oranews.tv

Youtube http://bit.ly/2DDddtL

Facebook: http://bit.ly/2RkUN4s

Instagram https://www.instagram.com/oranewstv/

Twitter https://twitter.com/OraNewsRTV

YouTube Video VVVVLTI1X3ljWXZCdjYwX25NSFV4QXdBLjdIcVhXVHE4QW93

Zbardhen diskutimet në mbledhjen e Kolegjit të Kryetarëve të PD, për Tiranën duan deputet të qarkut

Ora News 10 hours ago

#oranews #lezha

Banorët e një pallati në Lezhë kanë protestuar të shtunën për shkak të ndotjes së madhe që po përjetojnë nga ujërat e zeza.Banorët u shprehën se situata është bërë shqetësuese, ndërsa apeluan Bashkinë që të marrë masa të menjëhershme.

Kjo është situata në ambjentet e pasme të pallatit nr 10 në rrugen "Frang Bardhi" na lagjen "Skënderbeg" të qytetit të Lezhës.

Ujërat e zeza të banesave private shkarkohen pranë këtij pallati, i cili ndodhet ngjitur me prefekturën dhe Bashkinë e Lezhës.

Kjo situatë, e cila vijon prej muajsh, ngriti në protestë banoret të cilët thonë se bashkëjetesa me ujërat e zeza është kthyer në shqetësim të madh për ta.

"Ndihemi të përbuzur dhe aspak të marrë në konsideratë. Jetojmë në një pallat në zemër të qytetit të Lezhës."

Janë ankuar zyrtarisht tek institucionet përgjegjëse, por asnjë masë nuk është marrë për ti dhënë zgjidhje problematikës, tregojnë banorët.

"Kemi 1 vit e gjysmë që ankohemi dhe nuk ka marrë njeri masa."

"Është dëm i shumëfishtë, dëm shëndetësor në radhë të parë."

Me rritjen e temperaturave, prezenca e ujërave të zeza përreth këtij pallati bëhet dhe më problematike dhe rrezik epidemie, ndaj kërkohet që të gjendet sa më parë zgjidhje.

Për më shumë lexoni në:https://www.oranews.tv/vendi/jetesa-mes-ujerave-te-zeza-ne-lezhe-banoret-e-nje-pallati-ne-proteste-bash-i1081506

Follow Televizionin Ora News

Website: www.oranews.tv

Youtube  http://bit.ly/2DDddtL

Facebook: http://bit.ly/2RkUN4s

Instagram https://www.instagram.com/oranewstv/

Twitter https://twitter.com/OraNewsRTV

#oranews #lezha

Banorët e një pallati në Lezhë kanë protestuar të shtunën për shkak të ndotjes së madhe që po përjetojnë nga ujërat e zeza.Banorët u shprehën se situata është bërë shqetësuese, ndërsa apeluan Bashkinë që të marrë masa të menjëhershme.

Kjo është situata në ambjentet e pasme të pallatit nr 10 në rrugen "Frang Bardhi" na lagjen "Skënderbeg" të qytetit të Lezhës.

Ujërat e zeza të banesave private shkarkohen pranë këtij pallati, i cili ndodhet ngjitur me prefekturën dhe Bashkinë e Lezhës.

Kjo situatë, e cila vijon prej muajsh, ngriti në protestë banoret të cilët thonë se bashkëjetesa me ujërat e zeza është kthyer në shqetësim të madh për ta.

"Ndihemi të përbuzur dhe aspak të marrë në konsideratë. Jetojmë në një pallat në zemër të qytetit të Lezhës."

Janë ankuar zyrtarisht tek institucionet përgjegjëse, por asnjë masë nuk është marrë për ti dhënë zgjidhje problematikës, tregojnë banorët.

"Kemi 1 vit e gjysmë që ankohemi dhe nuk ka marrë njeri masa."

"Është dëm i shumëfishtë, dëm shëndetësor në radhë të parë."

Me rritjen e temperaturave, prezenca e ujërave të zeza përreth këtij pallati bëhet dhe më problematike dhe rrezik epidemie, ndaj kërkohet që të gjendet sa më parë zgjidhje.

Për më shumë lexoni në:https://www.oranews.tv/vendi/jetesa-mes-ujerave-te-zeza-ne-lezhe-banoret-e-nje-pallati-ne-proteste-bash-i1081506

Follow Televizionin Ora News

Website: www.oranews.tv

Youtube http://bit.ly/2DDddtL

Facebook: http://bit.ly/2RkUN4s

Instagram https://www.instagram.com/oranewstv/

Twitter https://twitter.com/OraNewsRTV

YouTube Video VVVVLTI1X3ljWXZCdjYwX25NSFV4QXdBLkE1VUpzZkUxMkNr

Jetesa mes ujërave të zeza në Lezhë, banorët e një pallati në protestë: Bashkia të ndërhyjë!

Ora News 12 hours ago

#oranews #krimi #bledicuci

Gjatë vizitës zyrtare në Britani, ministri i Brendshëm Bledi Çuçi është pritur nga homologia e tij Suella Braverman.Kjo e fundit, e njohur edhe për fjalimet e saj kundër emigrantëve të paligjshëm shqiptar. Kjo temë ka qenë edhe një prej pikave të diskutimit mes dy zyrtarëve. Ministri shqiptar ka kërkuar amnisti për emigrantët e paligjshëm shqiptarë, të papërfshirë në krime.

Gjatë vizitës zyrtare në Britani, ministri i Brendshëm Bledi Çuçi është pritur nga homologia e tij Suella Braverman.Kjo e fundit, e njohur edhe për fjalimet e saj kundër emigrantëve të paligjshëm shqiptar. Kjo temë ka qenë edhe një prej pikave të diskutimit mes dy zyrtarëve. Ministri shqiptar ka kërkuar amnisti për emigrantët e paligjshëm shqiptarë, të papërfshirë në krime


Çuçi: Ndava me homologen time shqetësimin se është e patolerueshme që komuniteti shqiptar të veçohet dhe stereotipizohet vetëm nga disa personazhe të botës ilegale.

Gjatë takimit, Ministri i Brendshëm ka propozuar amnisti për shqiptarët pa viza në Mbretërinë e Bashkuar, por që punojnë ndershmërisht dhe s’kanë rekorde kriminale në ngarkim.

Çuçi: Qasja jonë është se emigracioni i paligjshëm nuk mund të adresohet si problem pa përmirësuar kushtet e emigracionit përmes rrugëve legale. Në këtë pikë i kërkova homologes Braverman të rishikojnë edhe njëherë regjimin e trajtimit të shtetasve shqiptarë që jetojnë e punojnë në Britaninë e Madhe, për t’i lehtësuar në raport me mundësi të reja punësimi apo lëvizjet sezonale. I kërkova gjithashtu të amnistojë çdo shqiptar pa vizë, por që punon në mënyrë të ndershme dhe nuk ka rekorde kriminale në ngarkim.

Ai gjithashtu vlerësoi asistencën dhe ekspertizën britanike në ngritjen e kapaciteteve tona dhe në mbështetje të modernizimit të Institutit të Policisë Shkencore.

Për më shumë lexoni në:Çuçi: Ndava me homologen time shqetësimin se është e patolerueshme që komuniteti shqiptar të veçoh

Follow Televizionin Ora News

Website: www.oranews.tv

Youtube  http://bit.ly/2DDddtL

Facebook: http://bit.ly/2RkUN4s

Instagram https://www.instagram.com/oranewstv/

Twitter https://twitter.com/OraNewsRTV

#oranews #krimi #bledicuci

Gjatë vizitës zyrtare në Britani, ministri i Brendshëm Bledi Çuçi është pritur nga homologia e tij Suella Braverman.Kjo e fundit, e njohur edhe për fjalimet e saj kundër emigrantëve të paligjshëm shqiptar. Kjo temë ka qenë edhe një prej pikave të diskutimit mes dy zyrtarëve. Ministri shqiptar ka kërkuar amnisti për emigrantët e paligjshëm shqiptarë, të papërfshirë në krime.

Gjatë vizitës zyrtare në Britani, ministri i Brendshëm Bledi Çuçi është pritur nga homologia e tij Suella Braverman.Kjo e fundit, e njohur edhe për fjalimet e saj kundër emigrantëve të paligjshëm shqiptar. Kjo temë ka qenë edhe një prej pikave të diskutimit mes dy zyrtarëve. Ministri shqiptar ka kërkuar amnisti për emigrantët e paligjshëm shqiptarë, të papërfshirë në krime


Çuçi: Ndava me homologen time shqetësimin se është e patolerueshme që komuniteti shqiptar të veçohet dhe stereotipizohet vetëm nga disa personazhe të botës ilegale.

Gjatë takimit, Ministri i Brendshëm ka propozuar amnisti për shqiptarët pa viza në Mbretërinë e Bashkuar, por që punojnë ndershmërisht dhe s’kanë rekorde kriminale në ngarkim.

Çuçi: Qasja jonë është se emigracioni i paligjshëm nuk mund të adresohet si problem pa përmirësuar kushtet e emigracionit përmes rrugëve legale. Në këtë pikë i kërkova homologes Braverman të rishikojnë edhe njëherë regjimin e trajtimit të shtetasve shqiptarë që jetojnë e punojnë në Britaninë e Madhe, për t’i lehtësuar në raport me mundësi të reja punësimi apo lëvizjet sezonale. I kërkova gjithashtu të amnistojë çdo shqiptar pa vizë, por që punon në mënyrë të ndershme dhe nuk ka rekorde kriminale në ngarkim.

Ai gjithashtu vlerësoi asistencën dhe ekspertizën britanike në ngritjen e kapaciteteve tona dhe në mbështetje të modernizimit të Institutit të Policisë Shkencore.

Për më shumë lexoni në:Çuçi: Ndava me homologen time shqetësimin se është e patolerueshme që komuniteti shqiptar të veçoh

Follow Televizionin Ora News

Website: www.oranews.tv

Youtube http://bit.ly/2DDddtL

Facebook: http://bit.ly/2RkUN4s

Instagram https://www.instagram.com/oranewstv/

Twitter https://twitter.com/OraNewsRTV

YouTube Video VVVVLTI1X3ljWXZCdjYwX25NSFV4QXdBLlUtN1B4NlJBZlNF

Çuçi kërkesë Baverman: Të mos penalizohen ata që s'janë përfshirë në krime

Ora News 12 hours ago

#oranews #safetgjici #bashkiakukes #fshatigostil #tenderatnekukes #tenderalaunioncondios 

Bashkia Kukës do të fillojë punimet për rehabilitimin e pallatit dhe lulishtes në lagjen Gostil në periudhë fushate. Për më tepër tenderin e ka fituar subjekti me që kishte ofertën e katërt më të arsyeshme dhe që kërkoi sa 99.5% të vlerës për të kryer punën. Ndërsa 3 ofertat më të mira janë skualifikuar nga gara.

Rehabilitimi i lagjeve të qytetit në periudhë fushate nuk mungojnë as në Bashkinë e Kukësit e për më tepër tenderimi bëhet duke cënuar garën. Ditën e premte është lidhur kontrata për rikonstruksionin e pallatit dhe lulishtes në lagjen Gostil.

Në relacionin teknik thuhet se gjendja ekzistuese e ndërtesave lulishtes dhe trotuarave të zonës janë amortizuar dhe nuk i janë nënshtruar asnjëherë procesit të rikonstruksionit që nga ndërtimi i tyre. E për këtë kreu i Bashkisë Safet Gjici, pas 4 vitesh në krye të këtij institucioni vendos që të bëjë ndërhyrje në këtë zonë.


Në tenderin që do të shpenzohen 182 mijë euro kanë marrë pjesë 5 kompani. Tre ofertat më të arsyeshme janë skualifikuar nga gara për të shpallur fitues subjektin “Marsi”, i cili kishte kërkuar sa 99.5% të vlerës së tenderit për të realizuar punimet për 4 muaj që nga nënshkrimi i kontratës.

Për më shumë lexoni në:https://www.oranews.tv/ekonomi/safet-gjici-lule-per-vota-bashkia-e-kukesit-tender-ne-prag-fushate-skual-i1081497

Follow Televizionin Ora News

Website: www.oranews.tv

Youtube  http://bit.ly/2DDddtL

Facebook: http://bit.ly/2RkUN4s

Instagram https://www.instagram.com/oranewstv/

Twitter https://twitter.com/OraNewsRTV

#oranews #safetgjici #bashkiakukes #fshatigostil #tenderatnekukes #tenderalaunioncondios

Bashkia Kukës do të fillojë punimet për rehabilitimin e pallatit dhe lulishtes në lagjen Gostil në periudhë fushate. Për më tepër tenderin e ka fituar subjekti me që kishte ofertën e katërt më të arsyeshme dhe që kërkoi sa 99.5% të vlerës për të kryer punën. Ndërsa 3 ofertat më të mira janë skualifikuar nga gara.

Rehabilitimi i lagjeve të qytetit në periudhë fushate nuk mungojnë as në Bashkinë e Kukësit e për më tepër tenderimi bëhet duke cënuar garën. Ditën e premte është lidhur kontrata për rikonstruksionin e pallatit dhe lulishtes në lagjen Gostil.

Në relacionin teknik thuhet se gjendja ekzistuese e ndërtesave lulishtes dhe trotuarave të zonës janë amortizuar dhe nuk i janë nënshtruar asnjëherë procesit të rikonstruksionit që nga ndërtimi i tyre. E për këtë kreu i Bashkisë Safet Gjici, pas 4 vitesh në krye të këtij institucioni vendos që të bëjë ndërhyrje në këtë zonë.


Në tenderin që do të shpenzohen 182 mijë euro kanë marrë pjesë 5 kompani. Tre ofertat më të arsyeshme janë skualifikuar nga gara për të shpallur fitues subjektin “Marsi”, i cili kishte kërkuar sa 99.5% të vlerës së tenderit për të realizuar punimet për 4 muaj që nga nënshkrimi i kontratës.

Për më shumë lexoni në:https://www.oranews.tv/ekonomi/safet-gjici-lule-per-vota-bashkia-e-kukesit-tender-ne-prag-fushate-skual-i1081497

Follow Televizionin Ora News

Website: www.oranews.tv

Youtube http://bit.ly/2DDddtL

Facebook: http://bit.ly/2RkUN4s

Instagram https://www.instagram.com/oranewstv/

Twitter https://twitter.com/OraNewsRTV

YouTube Video VVVVLTI1X3ljWXZCdjYwX25NSFV4QXdBLjRzdUVvSUI3aVZB

Gjici “lule” për vota/ Bashkia e Kukësit tender në prag fushate, skualifikon 3 ofertat më të “mira”

Ora News 13 hours ago

#oranews #diber #largimipopullesise #largimiteri njve #ikinterinjte #boshatisenfshatrat #fshatratedibres #zallstrikcani

Fshatrat e vendit po boshatisen! Mungesa e investimeve dhe papunësia e madhe, kanë bërë zonat rurale të Dibrës të boshatisen masivisht. Banorët në këto zona shprehen të shqetësuar për situatën, ndërsa gishtin e drejtojnë tek shteti, i cili sipas tyre ka dështuar që tu sigurojë njerëzve një jetesë normale në fshat! Zall Strikçani mbetet me 5 shtëpi nga 60 dikur

Ky është Arif Lala, banor i fshatit Zall Strikçan në Bulqizë. Në fshatin e tij dikur kishte 60 familje, sot atje kanë mbetur 5 prej tyre! Të gjithë kanë ikur, i kanë kthyer kurrizin fshatit për tokave të tyre.

Mungesa e infrastrukturës, harresa nga pushteti e shteti, mundësitë e pakëta, janë arsyet e ikjes masive!

“Largimi dhe arsyet dihen: papunësia, infrastrulktura e dobët dhe mosinteresimi i shtetit. Kemi mungesa të ujit të pijshëm, dritat herë vijnë dhe herë jo”, shprehet banori. Pak kilometra më tutje, në fshatin Bërshi të Klosit situata është e njëjtë.

Gjithkush flet për ikje.

80-vjeçari Elez Elezi ka jetuar në dy sisteme, dhe sot ai e drejton gishtin nga politika! “Braktisja e vendit ka ardhur nga papunësia. Shteti nuk të garanton asgjë. Edhe një vend pune me e gjet me mik. Se ne jemi pleq dhe i kemi ditët e numëruara, por nuk ka kush na fut në dhe kur të vdesim. Kanë ikur dhe as nuk do kthehen më këtu”, shprehet Elezi.

Situata e emigracionit kryesisht tek të rinjtë është kthyer në një shqetësim real për vendin tonë, ndërsa fshatrat janë duke vuajtur më se shumti këtë fenomen.

Për më shumë lexoni në: https://www.oranews.tv/vendi/fshatrat-fantazme-te-dibres-zall-strikcani-mbetet-me-5-shtepi-nga-60-dikur-i1081494

Follow Televizionin Ora News

Website: www.oranews.tv

Youtube  http://bit.ly/2DDddtL

Facebook: http://bit.ly/2RkUN4s

Instagram https://www.instagram.com/oranewstv/

Twitter https://twitter.com/OraNewsRTV

#oranews #diber #largimipopullesise #largimiteri njve #ikinterinjte #boshatisenfshatrat #fshatratedibres #zallstrikcani

Fshatrat e vendit po boshatisen! Mungesa e investimeve dhe papunësia e madhe, kanë bërë zonat rurale të Dibrës të boshatisen masivisht. Banorët në këto zona shprehen të shqetësuar për situatën, ndërsa gishtin e drejtojnë tek shteti, i cili sipas tyre ka dështuar që tu sigurojë njerëzve një jetesë normale në fshat! Zall Strikçani mbetet me 5 shtëpi nga 60 dikur

Ky është Arif Lala, banor i fshatit Zall Strikçan në Bulqizë. Në fshatin e tij dikur kishte 60 familje, sot atje kanë mbetur 5 prej tyre! Të gjithë kanë ikur, i kanë kthyer kurrizin fshatit për tokave të tyre.

Mungesa e infrastrukturës, harresa nga pushteti e shteti, mundësitë e pakëta, janë arsyet e ikjes masive!

“Largimi dhe arsyet dihen: papunësia, infrastrulktura e dobët dhe mosinteresimi i shtetit. Kemi mungesa të ujit të pijshëm, dritat herë vijnë dhe herë jo”, shprehet banori. Pak kilometra më tutje, në fshatin Bërshi të Klosit situata është e njëjtë.

Gjithkush flet për ikje.

80-vjeçari Elez Elezi ka jetuar në dy sisteme, dhe sot ai e drejton gishtin nga politika! “Braktisja e vendit ka ardhur nga papunësia. Shteti nuk të garanton asgjë. Edhe një vend pune me e gjet me mik. Se ne jemi pleq dhe i kemi ditët e numëruara, por nuk ka kush na fut në dhe kur të vdesim. Kanë ikur dhe as nuk do kthehen më këtu”, shprehet Elezi.

Situata e emigracionit kryesisht tek të rinjtë është kthyer në një shqetësim real për vendin tonë, ndërsa fshatrat janë duke vuajtur më se shumti këtë fenomen.

Për më shumë lexoni në: https://www.oranews.tv/vendi/fshatrat-fantazme-te-dibres-zall-strikcani-mbetet-me-5-shtepi-nga-60-dikur-i1081494

Follow Televizionin Ora News

Website: www.oranews.tv

Youtube http://bit.ly/2DDddtL

Facebook: http://bit.ly/2RkUN4s

Instagram https://www.instagram.com/oranewstv/

Twitter https://twitter.com/OraNewsRTV

YouTube Video VVVVLTI1X3ljWXZCdjYwX25NSFV4QXdBLkVDRkRnNS1yTmU0

Fshatrat “fantazmë” të Dibrës/ Zall Strikçani mbetet me 5 shtëpi, banorët: S’kemi rrugë, as ujë

Ora News 13 hours ago

Rreth Ora News Live

Televizioni Ora News Live eshte nje nga televizionet informative me profesionale dhe te pavarur ne panoramen mediatike shqiptare. Me nje staf dinamik dhe te kualifikuar ofron 24 ore ngjarjet me te shpejta nga Shqiperia, Ballkani dhe Bota. Emisione te perditshme Live drejtohen nga prezantues shume te njohur e te dashur per teleshikuesin shqiptar.

Ora News Emisione

Tonight Ilva Tare Nga e Hena ne te Enjte – 22:00
Emisioni ”Tonight Ilva Tare” sjell çdo mbremje nga e Hena ne te Enjte emisionin politik me te nxehte te javes. Çeshtjet me te forta politike, te ftuar te shumte, intervista ekskluzive. Debati politik i javes vetem ne Tonight Ilva Tare, live ne Ora News Live.

Ora Sport Debat Çdo te Diele ora 23:00
Te ftuar te shumte, lidhje direkte, analiza sportive e javes , komente, diskutime te shumta, intervista ekskluzive. Live ne Ora News Live.

Alarm Çdo dite ne oren – 21:00
Ne Ora News Live vjen emisioni investigativ Alarm. Shqetesimet e ndryshme, temat qe zgjidhen, problematikat qe shqetesojne qytetaret, denoncime te ndryshme vijne çdo mbremje nga e hena ne te shtune ne oren 21:00 vetem ne Ora news me Alarm.

Jamais Vu Çdo te Premte ne oren 23:00 ne Ora News Live Nje program i ideuar dhe i drejtuar nga gazetari Mustafa Nano. eshte nje interviste atipike, ku funksionin e pyetjeve e luajne fotografite e materialet video te zgjedhura me kujdes mbi bazen e mesazhit qe ato bartin. I ftuari do te jete nen shoqerine e gazetarit Mustafa Nano, ku ky i fundit, me nderhyrjet, nenvizimet dhe pyetjet e tij, do te ndertoje nje bashkebisedim mbi argumenta nga me te ndryshmit, me synimin per te nxjerre ne drite nje profil te panjohur te te ftuarit.

Uebfaqja jone, perveq Ora News Live, transmeton edhe shume kanale televizive tjera nga Shqiperia, Kosova e Maqedonia.

Më shumë artikuj:

ArtMotion Live

ArtMotion Live ju mund te shikoni Big Brother VIP drejtperdrejte.Poashtu edhe ne faqet tjera si Big Brother VIP Kosova Live

alsat m live

Alsat M Live

Alsat M Live është investimi me serioz që është bërë, gjatë viteve të fundit, në biznesin mediatik në Maqedoni, dhe

ArtMotion Live

ArtMotion Live ju mund te shikoni Big Brother VIP drejtperdrejte.Poashtu edhe ne faqet tjera si Big Brother VIP Kosova Live

alsat m live

Alsat M Live

Alsat M Live është investimi me serioz që është bërë, gjatë viteve të fundit, në biznesin mediatik në Maqedoni, dhe