Paraqitja e titrave shqip

paraqitja e titrave shqip

Ne pilot shtypni butonin MODE, pastaj vazhdoni shtypni Subtitles, dhe për gjuhen shqipe zgjedhni Subtitles-alb.

Më shumë artikuj:

pagesat ne kujtesa

Pagesat ne Kujtesa

Ku mundem të realizoj pagesat ne Kujtesa? Pagesa mujore mund të realizohet dhe në pikat e ndryshme pagestare. WesternUnion, Moneta,

pagesat ne kujtesa

Pagesat ne Kujtesa

Ku mundem të realizoj pagesat ne Kujtesa? Pagesa mujore mund të realizohet dhe në pikat e ndryshme pagestare. WesternUnion, Moneta,