Peshqit

peshqit featured

PeshqitPeshqit nuk janë në gjendje të lëndojnë as një mizë! Ndjeshmëria është superfuqia e tyre dhe peshqit janë një pasuri për çdo ekip.

Horoskopi për Peshqit

Ditor / Mujor / Vjetor

Karakteristikat e Peshqëve

Të lindur më: 19 Shkurt – 20 Mars
Element: Uji
Planeti udhëheqës: Neptuni dhe Jupiteri
Karakteri: I ndryshueshëm
Ngjyra: Blu
Lulja: Lëkua
Dita: E premte
Numri: 3, 11, 12

Zakonisht, të lindurit në shenjën e peshqive nuk janë në gjendje të lëndojnë as një mizë! Ndjeshmëria është superfuqia e tyre dhe  peshqit janë një pasuri për çdo ekip që i bashkohen ose ofrojnë mbështetjen e tyre. Butësia është një virtyt i lartë i tyre. Megjithatë, duhet pasur kujdes sepse ndjenjat e tyre mund të lëndohen shumë lehtë! Shpesh herë peshqit janë edhe të turpshëm.

Bota e brendshme e peshqive

Të lindurit në Shenjën e Peshqve janë të sjellshëm, të ndjeshëm, ëndërrimtarë, altruistë, bujarë, simpatikë, intuitivë dhe me plot fantazi. Ata janë tipa shpirtërorë të fokusuar në botën e tyre të brendëshme, i japin shumë rëndësi ndjenjave të tyre dhe janë të mëshirshëm.

Të gjithë të lindurit e kësaj Shënje janë njerëz të drejtë, të mirë, imagjinativë, impresionues, mistikë, të mirëkuptueshëm dhe romantikë. Janë idealistë me shumë intuitë dhe jetojnë në një botë iluzioni.

Si ta fitosh zemrën e një peshku?

Në dashuri Peshqit janë krijues, romantikë, të ndjeshëm dhe të këndshëm me partnerin. Pak miqësi por shumë dashuri karakterizojnë eksperiencën e tyre të dashurisë.

Peshqit në dashuri janë delikatë, hera-herës seksualë dhe me partnerin duan më tepër një bashkim shpirtëror sesa material. Peshqit kanë gjithënjë nevojën e vërtetimit të simpatizuarit prej personit të afërt. Plagosen dhe dekurajohen lehtë nëse personat që dashurojnë nuk e tregojnë çdo çast simpatinë e tyre për ta.

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj:

horoskopi ditor

Horoskopi ditor

Horoskopi ditor për datën 29.12.2023. Çdo ditë horoskopi ditor ju tregon me cfarë pritet të përballen sot të lindurit e

horoskopi ditor

Horoskopi ditor

Horoskopi ditor për datën 29.12.2023. Çdo ditë horoskopi ditor ju tregon me cfarë pritet të përballen sot të lindurit e