Qysh me dekoru dhomen?

Te gjithe deshirojme te kemi nje dhome fantastike. Mirepo qysh me dekoru dhomen me pak shpenzime? Te gjithve na duhet nje ambient qe pas nje dite stresuese te viijme ne nje hapesire relaksuese. Mirpo si te mberrini ne piken ku dhoma juaj behet prej nje vendi ku fle deri te nje vend ku rrelaksohesh? Ja si! Ne ju tregojme!

Hapi 1:

Vendosni çfare gjera doni per dhomen tuaj. Qofshin ata postera, mobilje, rroba, te gjithave merrjuni me konsiderate masen dhe hapesiren e duhur.

Hapi 2:

Çdo objekt qe rehatoni duhet te kete ritem dhe stil ne dhome. Kordinimi i ngjyrave dhe i tematikes se objekteve qe posedoni eshte menyre fantastike per te rehatuar gjerat.

Hapi 3:

Te hiqni nga fhoma juaj çdo gje qe sjell rremuje dhe ndjenje te pakendeshme. Edhe gjerat sentimentale kane nje kohe e vend te tyrin qe ndoshta nuk pershtatet me. Gjeni perbrenda dizajnin tuaj unik dhe sigurohuni qe te permbaje takt dhe pasterti!

Hapi 4:

Beni dicka per ndriqimin. Perdorni drita qe i pershtaten shijes tuaj. Ato mund te krijojne nje atmosfere te ngrohte, sidomos mbremjeve kur deshironi te relaksoheni. Te lexoni apo te shikoni ndonje film. Mos harroni te zgjdhni ngjyra te tolerueshme per syte. Ndiqni keta hapa dhe jepni pergjigje pyetjes qysh me dekoru dhomen!

Më shumë artikuj:

banner