Single? Shkarko App ketu.

Qysh me ditë më tepër rreth dua.com dhe aplikacionit të saj?

Marrim shpesh kërkesa nga përdorues të ndryshëm të aplikacioni të cilët duan me dit më tepër rreth dua.com dhe aplikacionit të saj. Në raste të tilla ne i udhëzojmë të ndjekin rrjetet tona sociale ose të lexojnë në blogun tonë. Megjithatë, jo të gjithë janë të qartë se ku t’i gjejnë këto gjëra.

Ndaj më poshtë do t’ju listoj liqent përkatëse se ku të mësoni më tepër rreth nesh. Ja ku të kërkoni për me dit më tepër rreth dua.com dhe aplikacionit të saj.

Të gjitha intervistat mediatike të themeluesit të dua.com dhe jo vetem i gjeni ketu – > Dua Media

Rrjetet sociale

Facebook dua.com + qysh.me – https://www.facebook.com/QyshMeDua
Instagram i dua_com  -> https://www.instagram.com/dua_com/
Websit-i Zyrtar -> https://www.dua.com/

Blogjet e dua.com

Këtu mund të lexoni artikuj nga më të ndryshëm dhe tema nga më të shumëllojshmet. 

Dua Blog – Lexoni tema nga rubrika të ndryshme me tema nga më interesantet
Qysh.me Blog – Lexoni dhe mësoni qysh me bo gjithçka
Poezi Dashurie – Lexoni poezi dashurie nga më të bukurat dhe dedikojani partnerit/res suaj

Ku mund të porosisni dua merch?

Dua Marcetplace

Këtu mund të porosisni gjëra nga më të ndryshmet dhe të blini produket të bëra nga shqiptarët per shqiptarët. Dua Marcetplace sapo është hapur dhe ju ofron shumëllojshmëri mallrash tradicional.

Artikujt që mund t’ju ndihmojnë të kuptoni më tëpër rreth aplikacionit!

Qysh me plotesu profilin me update-in e ri te dua.com?
Qysh me kriju nje profil atraktiv ne dua.com?
Qysh me perdor filtrat e aplikacionit dua.com per te gjetur match-in tuaj perfekt?
Qysh me dit se çfare eshte veçoria e aplikacionit te dua.com Change Location dhe si funksionon?

Ku të lexoni statistika apo të dhëna interesante rreth dua.com?

Statistikat interesante te perdorueseve te aplikacionit te dua.com
Ja si gjeta dashurine e jetes time ne dua.com!
Te dhena interesante per aplikacionin e dua,com
Dua solution – platforma per te cilen po interesohen shtete nga e gjithe bota
Nderkombetarizohet dua.com permes dua solution – shkon ne Runami 

Ku të na kontaktoni?

Na shkruani për çdo kërkesë, sugjerim, ankesë, informacion të mëtejshëm, apo edhe për të ndarë me ne historitë tuaja tek adresa e postës elektronike: support@dua.com

Horoskopi ditor

Horoskopi ditor për datën 07.02.2023. Çdo ditë horoskopi ditor