Qysh me i pastru furcat e makiazhit?

Qysh me i pastru furcat e makiazhit?

Furcat kualitative të makiazhit shpeshherë janë të shtrejta, dhe duhet të keni kujdes të shtuar gjatë pastrimit të tyre, sepse mund ti dëmtoni ato.

Nevojitet:

  • 2 gota ujë të ngrohtë
  • 2 lugë uthull
  • 2 lugë deterxhent enësh.

1.Mbushni një enë me 2 gota ujë.

2.Shtoni uthullën dhe deterxhentin e enëve.

3.Përzieni masën dhe futni furcat një nga një në tretësirën e përgaditur.

4.Masazhoni brushat me tretësirë. Shpërlani furcat me ujë të ngrohtë.

Më shumë artikuj:

banner