Qysh me i pastru këpucët?

Qysh me i pastru këpucët?

1.Hapi i parë që duhet të bëni kur dëshironi të pastroni këpucët apo atletet është largimi i lidhësave.

2.Mënyra më e lehtë për të larguar të gjitha papastërtitë nga lidhësat është me anë të një furce të vogël dhe shampos. Fërkoni të dyja anët me shampo, dhe shpërlani pastaj.

3.Kombinoni deterxhent të enëve me ujë të ngrohtë, dhe me të njejtën furcë pastroni pjesën e brendshme të këpucëve.

4.Me anë të një lecke dhe deterxhentit të enëve largoni papastërtitë e mëdha në pjesën e jashtme. Vendosni këpucët apo atletet në një qarqaf jastëku dhe futini në lavatriqe në 30 gradë.

Më shumë artikuj:

banner