Qysh me kriju buxhet për udhëtim?

1.Kurseni para pak kohë para se të filloni udhëtimin. Shtoni buxhetin tuaj të udhëtimit duke vendosur anash aq para sa mundeni gjatë kohës që përgaditeni për udhëtim.

buxhet-udhetimi

2.Vendosni në sasinë e parave që ju duhet të shpenzoni për të arritur në destinacionin tuaj, dhe kthimin në shtëpi.

buxhet-udhetimi-2

3.Konsideroni shpezimet e hotelit, fjetjes, dhe mëngjesit në lokacionen e cilitdo vend që të gjindeni.

buxhet-udhetimi-3

4.Edhe nëse hoteli juaj në ato shpenzime mbulon mëngjesin, drekën dhe darkën, nëse ju dëshironi të shetitni në qytete të ndryshme për të parë vendin atëherë do të ju duhet para më tepër për të ngrënë jashtë hotelit.

buxhet-udhetimi-4

5.Vendosni se sa para dëshironi të shpenzoni për argëtim.

buxhet-udhetimi-5

Më shumë artikuj:

banner