Qysh me kriju fishekzjarre?

fishekzjarre

Qysh me kriju fishekzjarre? Këto fishekzjarre që mund ti krijoni, sigurisht nuk janë njësoj, por kryejnë të njejtin funksion por brenda në ujë.

Hapat:

  1. Mbushet një kavanoz me ujë.
  2. Në një enë vendosni vaj. Shtoni disa pika ngjyra të ndryshme ushqimi.
  3. Përzieni ngjyrat me vajin.
  4. Shtoni vajin në kavanozin me ujë dhe shikoni se qfarë ndodh!

Më shumë artikuj: