Qysh me përgaditë kek me vishnje?

Përbërësit:

  • 200 gram sheqer
  • 2 veze
  • 200 ml jogurt
  • 150 gram miell
  • 100 ml vaj
  • 1 pecivë
  • 250 gram vishnje.

Të gjithë përbërësit, përveq vishnjeve tunden mirë. Brumi derdhet në enë të lyer me yndyrë për 15 minuta në furrë me temperaturë 150 gradë. Largohet tepsia nga furra, hidhen vishnjet e kaluara në miell dhe më pas rritet temperatura në 180 gradë derisa të pjeket ëmbëlsira.

dua.com Dating App per Shqiptaret
Elrond

Elrond

Më shumë artikuj:

gatime tradicionale

Gatime tradicionale

Gatime tradicionale duam të gjithë. Kur mendojmë për gatime tradicionale mendja na shkon tek recetat e nënave e gjysheve tona.

gatime tradicionale

Gatime tradicionale

Gatime tradicionale duam të gjithë. Kur mendojmë për gatime tradicionale mendja na shkon tek recetat e nënave e gjysheve tona.