Qysh me përgaditë keksa?

Përbërësit:

  • 250 gram gjalpë
  • 1 gotë vaj
  • 100 gram sheqer pluhur
  • 1 kg miell
  • 1 pecivë
  • 1 sheqer vanille.

Kombinohen të gjithë përbërësit në një enë të thellë derisa të bëhet një brumë i butë. Jepni formën e dëshiruar, dhe vendoseni në letrën e pjekjes. Pjeken në temperaturë 180 gradë.

dua.com Dating App per Shqiptaret
Elrond

Elrond

Më shumë artikuj:

gatime tradicionale

Gatime tradicionale

Gatime tradicionale duam të gjithë. Kur mendojmë për gatime tradicionale mendja na shkon tek recetat e nënave e gjysheve tona.

gatime tradicionale

Gatime tradicionale

Gatime tradicionale duam të gjithë. Kur mendojmë për gatime tradicionale mendja na shkon tek recetat e nënave e gjysheve tona.