Qysh me përgaditë maskë për flokë të ngjyrosura?

Shumë femra pëlqejnë ta ndryshojnë ngjyrën e flokëve. Jo vetëm këtë, shpeshherë i dëmtojnë ato duke përdorur mënyra të ndryshme, tharës të flokëve dhe prodhime me kemikate që dëmtojnë flokët. Trajtimi me majonezë pa kurrfarë dyshimi kjo është një ilaç klasik, por shumë efektiv. Këtë maskë ta aplikoni vetëm një herë. Përbërësit nga veza dhe uthulla janë të përsosur për kujdesin e flokëve, derisa i dhurojnë edhe shkëlqim dhe forcë.

Përgaditja:

Në mënyrë që t’i thithni vetitë nga kjo maskë e thjeshtë, duhet të aplikoni majonezë në flokun tuaj. E lini të veprojë për gjysmë orë, më pas i shpëlani flokët me ujë të ngrohtë. Floku juaj do të shkëlqejë si kurrë më parë.

Më shumë artikuj:

banner