Qysh me përgaditë milkshake me mjedra?

Përbërësit:

  • 400 ml qumësht
  • lëngu i 2 portokajve
  • 150 gram mjedra
  • 2 lugë sheqer.

Tunden qumështi, mjedrat, sheqeri dhe lëngu i portokajve. Hidhet në gota dhe zbukurohet me lëvore portokalli të prerë në fije.

dua.com Dating App per Shqiptaret
Elrond

Elrond

Më shumë artikuj:

gatime tradicionale

Gatime tradicionale

Gatime tradicionale duam të gjithë. Kur mendojmë për gatime tradicionale mendja na shkon tek recetat e nënave e gjysheve tona.

gatime tradicionale

Gatime tradicionale

Gatime tradicionale duam të gjithë. Kur mendojmë për gatime tradicionale mendja na shkon tek recetat e nënave e gjysheve tona.