Qysh me u çlodhë me çaj kanelle?

Është provuar se kanella, domethënë pluhuri i kanellës, vepron si një nxitës. Ajo konsumohet në rastet e lodhjes ekstreme.

Përgatitja:

  • 2 filxhanë çaj me 15 ml ujë të ftohtë
  • dhe kanellë.

Ngroheni këtë përzierje për 15 minuta dhe më pas filtrojeni.

Dozimi:

  • 4 gota në ditë (të nxehtë ose të ftohtë),
  • në orën 8.00, 11.00, 14.00 dhe 17.00 deri sa lodhja të zhduket.

Përfitime të tjera:

çaji i kanellës shërben edhe kundër çrregullimeve të tretjes dhe mungesës së oreksit.

dua.com Dating App per Shqiptaret
Elrond

Elrond

Më shumë artikuj:

gatime tradicionale

Gatime tradicionale

Gatime tradicionale duam të gjithë. Kur mendojmë për gatime tradicionale mendja na shkon tek recetat e nënave e gjysheve tona.

gatime tradicionale

Gatime tradicionale

Gatime tradicionale duam të gjithë. Kur mendojmë për gatime tradicionale mendja na shkon tek recetat e nënave e gjysheve tona.