Radio Chat Shqip

Radio Chat Shqip

radio chat shqip

A e dinit se ka radio chat shqip? Nëse jo, atëhere jemi këtu për t’ju prezantuar me këtë metodë interesante të komunikimit dhe njohjeve të reja

Tabela e Përmbajtjes

Një simbiozë e dy elementeve më të dëshiruara.

Sidomos për ata që duan të ruajnë privatësinë ndërsa chat-ojnë dhe dëgjojnë radio.

Mund të njihni e flisni me shqiptarë nga e gjithë bota ndërsa relaksoheni nën tingujt e muzikës.

Radio chat shqip

Radio chat shqip është një fjalë kyçe mjaft e kërkuar. Si dhe një ndër më të njohurat është faqia e webit zemra.com.

Në këtë uebfaqe zakonisht do të gjeni frekuenca radioje që mund t’i dëgjoni fala. Në të njëjtën kohë bisedoni në dhoma chat-i anonime të zemra.com chat room.

Mund të argëtoheni e dëgjoni gati 70 radio frekuenca shqiptare. Ndër to Radio Zemra, Radio Viciana, Radio Shqip Folklor, Radio Viciana Folklor, radio marimanga etj.

Si funksionon?

Mjafto të klikoni tek Zemra.chat dhe menjëherë hyni në një faqe.

Aty mund të regjistroheni me të dhëna anonime dhe të bisedoni me njerëz të ndryshëm. Kryesisht personat prezent në dhomat e chat-it janë shqiptarë por ka edhe të huaj.

Veçantia që ka zemra.chat është se ndërsa regjistrohesh të jep në kohë reale numrin e personave të pranishëm në atë moment për të biseduar.

Nuk është si alba chat, netedy chat, dashuria chat shqip apo lidhu chat.

Të gjitha ofrojnë mundësinë e dhomave të chat-it por shumë pak prej tyre ofron edhe rubrika të tjera interesante.

Nëse nuk po kërkoni dhoma chat-i specifikisht, mjafton të klikoni tek rubrikat e zemra.com.

Mund të gjeni lajme, video, tv kanale e shumë të tjera.

Nuk mund të harrojmë edhe temat e forumit ku shumë njerëz bisedojnë për çdo lloj argomenti qoftë ai i dashurisë, muzikës, punes apo çka tjetër.

Alternativat që ofron kjo uebfaqe janë të shumta kështu që gjithçka ngelet në dorën tuaj për të ekploruar.

Flogerta

Flogerta

Më shumë artikuj: