RTV21 Live

rtv21 live

RTV21 Live shiko online drejtperdrejt me tema si argetim, lajme, debate e shume programe televizive tjera. RTV21 Live transmeton sot 24 orë përmes tokës dhe satelitit në Evropë dhe Amerikë. Edhe Radio 21 transmeton 24 orë përmes valëve FM.

RTV 21 Live videot e fundit nga YouTube

[youtube-feed type=”channel” channel=”UC8Uy4yaBNxp0ocYLrLNNrxQ”]

Rreth RTV21 Live

I themeluar si RTV21 Live nga Afërdita Saraçini dhe burri i saj, Florin Kelmendi, ky transmetim ishte një program lajm 30 minutësh për ngjarjet në Kosovë gjatë luftës 1998-1999. Radio 21 raportoi nga Shkupi përkohësisht gjatë bombardimeve të NATO-s (mars – qershor 1999).

Pas luftës filloi ringjallja e këtij transmetuesi dhe me ndihmën e donacioneve nga jashtë kompania gjithashtu hapi kanalin kombëtar TV21. Në vitin 2000, stacioni u licensua në shkallë vendi dhe transmetoi dy orë programim çdo ditë, i cili u rrit në 18 orë në 2001. Që nga viti 2002, transmetuesi lëshon një program të plotë 24-orësh që përbëhet nga 70 përqind e prodhimeve të brendshme.

Që nga shtatori 2007, RTV21 Live gjithashtu ka pesë kanale të tjera: kanali muzikor 21 Plus, stacioni i muzikës popullore 21 Popullore, kanali i fëmijëve 21 Junior, kanali kulturor 21 Mix dhe transmetuesi i ekonomisë 21 Biznes si dhe një kanal zyrtar në YouTube. Ndërtesa 2200 metra katrorë është pjesë e transmetuesit Sheshi 21 (Sheshi 21), i cili u jepet me qira organizatorëve të ngjarjeve. Që nga janari 2012, RTV21 është stacioni i parë në Kosovë që transmeton në tokë digjitale. Që nga viti 2013 RTV 21 transmeton në formatin HD, stacioni i parë në Kosovë dhe në Ballkan që e bën këtë. Deri në fund të vitit 2012, RTV21 u zgjodh si kanali televiziv i vitit në edicionin e parë të IMK.

Përveç lajmeve të ndryshme të lajmeve, RTV21 transmeton kryesisht programe kulturore dhe argëtuese si Diçka po zihet ose revista Relax . Gjithashtu sezoni i parë i Shpijës së Kosovës (versioni kosovar i Big Brother ) u transmetua në RTV21.

Percjellni RTV 21 Live dhe shume stacione televizive tjera ne Uebfaqen tone.

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj:

big brother vip kosova

Big Brother VIP Kosova

Big Brother VIP Kosova, është një Reality Show ndër më të ndjekurit në Kosovë që tanimë po zhvillon sezonin e

big brother vip albania

Big Brother VIP Albania

Big Brother VIP Albania, është një Reality Show ndër me te ndjekurit shqiptar që tanimë po zhvillon sezonin e dytë.

big brother vip kosova

Big Brother VIP Kosova

Big Brother VIP Kosova, është një Reality Show ndër më të ndjekurit në Kosovë që tanimë po zhvillon sezonin e

big brother vip albania

Big Brother VIP Albania

Big Brother VIP Albania, është një Reality Show ndër me te ndjekurit shqiptar që tanimë po zhvillon sezonin e dytë.