Spotted

Spotted është një aplikacion hiperlokal që ju lidh shpejt dhe lehtë me njerëzit përreth jush që ndajnë të njëjtat interesa dhe që kanë kaluar në rrugën tuaj.

Duke filluar nga viti 2013, të nxitur nga ky mendim, ne kemi arritur te miliona njerëz nga Berlini dhe Parisi në San Francisko dhe Nju Jorku në Kazablanca dhe Kuala Lumpur.

Activate your location

Si punon?

Kjo ju ndihmon të gjeni njerëz që keni takuar gjatë rrugës. Shkruani postime dhe gjeni njerëz të rinj me të cilët mund të dilni.

Pasi përdoruesit të instalojnë aplikacionin në telefonat inteligjentë dhe të lejojnë gjurmimin përmes GPS, ata do të vendosen rregullisht dhe më vonë do t’u shfaqen të gjithë njerëzit që kanë qenë në të njëjtat vende në të njëjtën kohë dhe njerëzit që mund të kenë takuar.
Platforma shërben si një portë për:

  • Zbuloni njerëz që kalojnë kohë në vendet e tyre të preferuara dhe takoni individë me të njëjtin mendim.
  • Shkruani postime në mënyrë anonime dhe gjeni njerëz të rinj për t’u shoqëruar.
  • Filloni lidhje dhe biseda domethënëse me njerëzit e afërt.

Spotted FAQ

Aplikacioni është ekskluzivisht i disponueshëm në Apple AppStore dhe Google Play Store. Aty ofrohen gjithashtu përditësime të rregullta!

Shkarkimi i aplikacionit, krijimi dhe personalizimi i profilit tuaj janë falas.

Me funksionet bazë falas, mund të bëni lehtësisht kontaktet fillestare.

  • Mund të shikoni takimet tuaja me njerëzit në lokacionin tuaj aktual në çdo kohë; faqja përditësohet rregullisht për të mos humbur asnjë takim të ri.
  • Një përputhje e re është në dispozicion për ju çdo 24 orë.
  • Mund të dërgoni mesazhe dhe të bisedoni falas me përputhjen tuaj të përditshme.
  • Gjithashtu ju keni qasje në “winks” të pakufizuara.
  • Nëse keni një përputhje déjà vu me dikë, mund të bisedoni menjëherë!
  • Ju gjithashtu keni mundësinë të përshkruani atë që kërkoni në postimet anonime.

Spotted ndërmerr veprime të vazhdueshme kundër profileve false. Ne kontrollojmë rregullisht për raste të tilla. Megjithatë, nëse dyshoni për një profil, mund ta raportoni atë tek ne dhe ne do ta hetojmë atë.

Aktualisht, aplikacioni Spotted mund të përdoret vetëm përmes smartphone-it tuaj. Kjo sepse Spotted është krijuar për të gjetur njerëzit që keni takuar duke aktivizuar lokacionin. Në varësi të vendeve që vizitoni, aplikacioni do t’ju prezantojë me njerëz të rinj pranë jush.

Përdorimi i tij nëpërmjet një kompjuteri do të ndikonte në këtë funksion ose do ta bënte atë më pak të saktë, gjë që mund të zvogëlonte efektivitetin e tij.

A i keni dhënë leje aplikacionit Spotted për të hyrë në lokacionin e telefonit tuaj?

Spotted ju lejon të gjeni njerëz që keni takuar duke aktivizuar lokacionin. Në varësi të vendeve që vizitoni, aplikacioni do t’ju tregojë njerëz të rinj rreth jush.

Herë pas here mund të duhet një moment që aplikacioni Spotted të përditësojë lokacionin tuaj.

Sigurohuni gjithashtu që lokacioni juaj të jetë vendosur saktë në profilin tuaj.

Ju keni mundësinë të aktivizoni ose çaktivizoni lokacionin tuaj në cilësimet private të smartfonit tuaj.