Top Channel Live

top channel live

Top Channel Live nisi për herë të parë transmetimet në 21 dhjetor 2001. Në vetëm pak muaj arriti të shndërrohej në ekranin kryesor dhe më të dashur për shqiptarët.

Top Channel Live nga YouTube

Top Channel Live videot e fundit

22 vjet më parë, Top Channel, hapi dyert per shqiptaret anembane me ideologjine e nje televizioni te pavarur , te lire , te drejte dhe ne mbrojtje te interesave te vendit. Edicioni i pare i lajmeve 20 dhjetor 2001. Disa njerez të rinj, duke dëgjuar për herë të parë Dritan Hoxhën për te ndertuar një televizion të madh, krijuan idene per te krijuar programe qe do te gozhdonin para ekranit miliona shqiptare nga e mbare bota .Top Channel, u projektua qe ne fillimet e saj si nje televizion qe do te ishte model per tv e tjera, do te ishte konkurues dhe qe do te krijonte ne standart tekonologjik te ri. Ne 22 vite, Top Channel fitoi konkurencen mediatike, ishte aty ku lajmi ndodhte, ne gare me veten me programet e saj influencuese per politiken e vendit , jeten sociale , ekonomine por dhe zhvillimet e medha dhe historike ne rajon.Por ne orët e para të mëngjesit të ditës së sotme, e Hënë 27 Mars 2023, Top Channel u godit nga një sulm terrorist, i pandodhur kurrë më parë në 32 vite ndërtim të shtetit të së drejtës dhe fjalës së lirë. 
Pasojë e këtij sulmi, ishte humbja e jetës së punonjësit të sigurisë, Pal Kola, i cili i ka qënë në krye të detyrës, pjesë e stafit të shoqërisë së sigurisë ‘Öktapus’. Në orën 00.40, i ndjeri Pal Kola është gjendur në qendër të breshërisë me 25 plumba në drejtim të godinës së Top Channel. Në brendësi të godinës gjatë kohës kur ndodhi ngjarje, ishin një pjesë e stafit që angazhohet si turni i tretë dhe të cilët kanë përjetuar momente tmerri përballë goditjeve pa pushim të armëve. Nga kqyrja në vendngjarje, Policia tha se autorët zbrazën një karikator arme Ak – 47 gjatë goditjes së Top Channel, ngjarje e pandodhur kurrë më parë ndaj një institucioni mediatik. Sulmet terroriste të këtij lloji tregojnë qartazi sa e rëndësishme është fjala e lirë sa shqetësuese për minuesit e demokracisë. Në emër të detyrës më të lartë të cilës i kemi shërbyer, Top Channel do të vijojë të trashëgojë dhe të kryejë misionin e vet të fjalës së lirë  ndaj publikut e shoqërisë shqiptare ndersa sulme te tilla jane inekzistente ndaj nje media te lire ne vend dhe ca me keq sulme me arme ndaj televizioneve ne bote, kane ndodhur vetem ne gjendje lufte dhe jo ne nje dite normale. Ky akt terrorist është i papreçedent ndaj një media kombëtare, e lidhet vetëm me misionin e saj, të fjalës së lirë.

Talk Show politik "TOP STORY", çdo të hënë, të mërkurë dhe të enjte, në orën 21.00, në Top Channel. Në një sfidë të re jashtë politikës, pranë medias dhe drejtuar njerëzve, Grida Duma, sjell një hard talk me debat substancial, ku e vërteta thuhet sic është dhe politika serviret jashtë kolltuqeve të privilegjit të pushtetit. Kjo do të jetë një "Story", ky është "Top Story" dhe ky emision, do të jetë "On Top"

Autore dhe moderatore: Grida Duma

 Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/ 

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV 

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv 
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs 
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U 
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#TopStory#GridaDuma#TopChannel

22 vjet më parë, Top Channel, hapi dyert per shqiptaret anembane me ideologjine e nje televizioni te pavarur , te lire , te drejte dhe ne mbrojtje te interesave te vendit. Edicioni i pare i lajmeve 20 dhjetor 2001. Disa njerez të rinj, duke dëgjuar për herë të parë Dritan Hoxhën për te ndertuar një televizion të madh, krijuan idene per te krijuar programe qe do te gozhdonin para ekranit miliona shqiptare nga e mbare bota .Top Channel, u projektua qe ne fillimet e saj si nje televizion qe do te ishte model per tv e tjera, do te ishte konkurues dhe qe do te krijonte ne standart tekonologjik te ri. Ne 22 vite, Top Channel fitoi konkurencen mediatike, ishte aty ku lajmi ndodhte, ne gare me veten me programet e saj influencuese per politiken e vendit , jeten sociale , ekonomine por dhe zhvillimet e medha dhe historike ne rajon.Por ne orët e para të mëngjesit të ditës së sotme, e Hënë 27 Mars 2023, Top Channel u godit nga një sulm terrorist, i pandodhur kurrë më parë në 32 vite ndërtim të shtetit të së drejtës dhe fjalës së lirë.
Pasojë e këtij sulmi, ishte humbja e jetës së punonjësit të sigurisë, Pal Kola, i cili i ka qënë në krye të detyrës, pjesë e stafit të shoqërisë së sigurisë ‘Öktapus’. Në orën 00.40, i ndjeri Pal Kola është gjendur në qendër të breshërisë me 25 plumba në drejtim të godinës së Top Channel. Në brendësi të godinës gjatë kohës kur ndodhi ngjarje, ishin një pjesë e stafit që angazhohet si turni i tretë dhe të cilët kanë përjetuar momente tmerri përballë goditjeve pa pushim të armëve. Nga kqyrja në vendngjarje, Policia tha se autorët zbrazën një karikator arme Ak – 47 gjatë goditjes së Top Channel, ngjarje e pandodhur kurrë më parë ndaj një institucioni mediatik. Sulmet terroriste të këtij lloji tregojnë qartazi sa e rëndësishme është fjala e lirë sa shqetësuese për minuesit e demokracisë. Në emër të detyrës më të lartë të cilës i kemi shërbyer, Top Channel do të vijojë të trashëgojë dhe të kryejë misionin e vet të fjalës së lirë ndaj publikut e shoqërisë shqiptare ndersa sulme te tilla jane inekzistente ndaj nje media te lire ne vend dhe ca me keq sulme me arme ndaj televizioneve ne bote, kane ndodhur vetem ne gjendje lufte dhe jo ne nje dite normale. Ky akt terrorist është i papreçedent ndaj një media kombëtare, e lidhet vetëm me misionin e saj, të fjalës së lirë.

Talk Show politik "TOP STORY", çdo të hënë, të mërkurë dhe të enjte, në orën 21.00, në Top Channel. Në një sfidë të re jashtë politikës, pranë medias dhe drejtuar njerëzve, Grida Duma, sjell një hard talk me debat substancial, ku e vërteta thuhet sic është dhe politika serviret jashtë kolltuqeve të privilegjit të pushtetit. Kjo do të jetë një "Story", ky është "Top Story" dhe ky emision, do të jetë "On Top"

Autore dhe moderatore: Grida Duma

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#TopStory#GridaDuma#TopChannel

YouTube Video VVV5bnktZGZZUGJFLUNqQWt6a1pxRjhBLld1cjRCR0xmVXVn

Preket Karamuço: Tregon si u gjend në Top Channel, pas breshërisë së plumbave

Top Channel Albania 50 minutes ago

22 vjet më parë, Top Channel, hapi dyert per shqiptaret anembane me ideologjine e nje televizioni te pavarur , te lire , te drejte dhe ne mbrojtje te interesave te vendit. Edicioni i pare i lajmeve 20 dhjetor 2001. Disa njerez të rinj, duke dëgjuar për herë të parë Dritan Hoxhën për te ndertuar një televizion të madh, krijuan idene per te krijuar programe qe do te gozhdonin para ekranit miliona shqiptare nga e mbare bota .Top Channel, u projektua qe ne fillimet e saj si nje televizion qe do te ishte model per tv e tjera, do te ishte konkurues dhe qe do te krijonte ne standart tekonologjik te ri. Ne 22 vite, Top Channel fitoi konkurencen mediatike, ishte aty ku lajmi ndodhte, ne gare me veten me programet e saj influencuese per politiken e vendit , jeten sociale , ekonomine por dhe zhvillimet e medha dhe historike ne rajon.Por ne orët e para të mëngjesit të ditës së sotme, e Hënë 27 Mars 2023, Top Channel u godit nga një sulm terrorist, i pandodhur kurrë më parë në 32 vite ndërtim të shtetit të së drejtës dhe fjalës së lirë. 
Pasojë e këtij sulmi, ishte humbja e jetës së punonjësit të sigurisë, Pal Kola, i cili i ka qënë në krye të detyrës, pjesë e stafit të shoqërisë së sigurisë ‘Öktapus’. Në orën 00.40, i ndjeri Pal Kola është gjendur në qendër të breshërisë me 25 plumba në drejtim të godinës së Top Channel. Në brendësi të godinës gjatë kohës kur ndodhi ngjarje, ishin një pjesë e stafit që angazhohet si turni i tretë dhe të cilët kanë përjetuar momente tmerri përballë goditjeve pa pushim të armëve. Nga kqyrja në vendngjarje, Policia tha se autorët zbrazën një karikator arme Ak – 47 gjatë goditjes së Top Channel, ngjarje e pandodhur kurrë më parë ndaj një institucioni mediatik. Sulmet terroriste të këtij lloji tregojnë qartazi sa e rëndësishme është fjala e lirë sa shqetësuese për minuesit e demokracisë. Në emër të detyrës më të lartë të cilës i kemi shërbyer, Top Channel do të vijojë të trashëgojë dhe të kryejë misionin e vet të fjalës së lirë  ndaj publikut e shoqërisë shqiptare ndersa sulme te tilla jane inekzistente ndaj nje media te lire ne vend dhe ca me keq sulme me arme ndaj televizioneve ne bote, kane ndodhur vetem ne gjendje lufte dhe jo ne nje dite normale. Ky akt terrorist është i papreçedent ndaj një media kombëtare, e lidhet vetëm me misionin e saj, të fjalës së lirë.

Talk Show politik "TOP STORY", çdo të hënë, të mërkurë dhe të enjte, në orën 21.00, në Top Channel. Në një sfidë të re jashtë politikës, pranë medias dhe drejtuar njerëzve, Grida Duma, sjell një hard talk me debat substancial, ku e vërteta thuhet sic është dhe politika serviret jashtë kolltuqeve të privilegjit të pushtetit. Kjo do të jetë një "Story", ky është "Top Story" dhe ky emision, do të jetë "On Top"

Autore dhe moderatore: Grida Duma

 Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/ 

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV 

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv 
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs 
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U 
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#TopStory#GridaDuma#TopChannel

22 vjet më parë, Top Channel, hapi dyert per shqiptaret anembane me ideologjine e nje televizioni te pavarur , te lire , te drejte dhe ne mbrojtje te interesave te vendit. Edicioni i pare i lajmeve 20 dhjetor 2001. Disa njerez të rinj, duke dëgjuar për herë të parë Dritan Hoxhën për te ndertuar një televizion të madh, krijuan idene per te krijuar programe qe do te gozhdonin para ekranit miliona shqiptare nga e mbare bota .Top Channel, u projektua qe ne fillimet e saj si nje televizion qe do te ishte model per tv e tjera, do te ishte konkurues dhe qe do te krijonte ne standart tekonologjik te ri. Ne 22 vite, Top Channel fitoi konkurencen mediatike, ishte aty ku lajmi ndodhte, ne gare me veten me programet e saj influencuese per politiken e vendit , jeten sociale , ekonomine por dhe zhvillimet e medha dhe historike ne rajon.Por ne orët e para të mëngjesit të ditës së sotme, e Hënë 27 Mars 2023, Top Channel u godit nga një sulm terrorist, i pandodhur kurrë më parë në 32 vite ndërtim të shtetit të së drejtës dhe fjalës së lirë.
Pasojë e këtij sulmi, ishte humbja e jetës së punonjësit të sigurisë, Pal Kola, i cili i ka qënë në krye të detyrës, pjesë e stafit të shoqërisë së sigurisë ‘Öktapus’. Në orën 00.40, i ndjeri Pal Kola është gjendur në qendër të breshërisë me 25 plumba në drejtim të godinës së Top Channel. Në brendësi të godinës gjatë kohës kur ndodhi ngjarje, ishin një pjesë e stafit që angazhohet si turni i tretë dhe të cilët kanë përjetuar momente tmerri përballë goditjeve pa pushim të armëve. Nga kqyrja në vendngjarje, Policia tha se autorët zbrazën një karikator arme Ak – 47 gjatë goditjes së Top Channel, ngjarje e pandodhur kurrë më parë ndaj një institucioni mediatik. Sulmet terroriste të këtij lloji tregojnë qartazi sa e rëndësishme është fjala e lirë sa shqetësuese për minuesit e demokracisë. Në emër të detyrës më të lartë të cilës i kemi shërbyer, Top Channel do të vijojë të trashëgojë dhe të kryejë misionin e vet të fjalës së lirë ndaj publikut e shoqërisë shqiptare ndersa sulme te tilla jane inekzistente ndaj nje media te lire ne vend dhe ca me keq sulme me arme ndaj televizioneve ne bote, kane ndodhur vetem ne gjendje lufte dhe jo ne nje dite normale. Ky akt terrorist është i papreçedent ndaj një media kombëtare, e lidhet vetëm me misionin e saj, të fjalës së lirë.

Talk Show politik "TOP STORY", çdo të hënë, të mërkurë dhe të enjte, në orën 21.00, në Top Channel. Në një sfidë të re jashtë politikës, pranë medias dhe drejtuar njerëzve, Grida Duma, sjell një hard talk me debat substancial, ku e vërteta thuhet sic është dhe politika serviret jashtë kolltuqeve të privilegjit të pushtetit. Kjo do të jetë një "Story", ky është "Top Story" dhe ky emision, do të jetë "On Top"

Autore dhe moderatore: Grida Duma

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#TopStory#GridaDuma#TopChannel

YouTube Video VVV5bnktZGZZUGJFLUNqQWt6a1pxRjhBLkttVGpyWXlWYTJN

Editoriali i fortë i Grida Dumës: Tentuan të godasin fjalën e lirë, vazhdojmë pa u dorëzuar!

Top Channel Albania 53 minutes ago

22 vjet më parë, Top Channel, hapi dyert per shqiptaret anembane me ideologjine e nje televizioni te pavarur , te lire , te drejte dhe ne mbrojtje te interesave te vendit. Edicioni i pare i lajmeve 20 dhjetor 2001. Disa njerez të rinj, duke dëgjuar për herë të parë Dritan Hoxhën për te ndertuar një televizion të madh, krijuan idene per te krijuar programe qe do te gozhdonin para ekranit miliona shqiptare nga e mbare bota .Top Channel, u projektua qe ne fillimet e saj si nje televizion qe do te ishte model per tv e tjera, do te ishte konkurues dhe qe do te krijonte ne standart tekonologjik te ri. Ne 22 vite, Top Channel fitoi konkurencen mediatike, ishte aty ku lajmi ndodhte, ne gare me veten me programet e saj influencuese per politiken e vendit , jeten sociale , ekonomine por dhe zhvillimet e medha dhe historike ne rajon.Por ne orët e para të mëngjesit të ditës së sotme, e Hënë 27 Mars 2023, Top Channel u godit nga një sulm terrorist, i pandodhur kurrë më parë në 32 vite ndërtim të shtetit të së drejtës dhe fjalës së lirë. 
Pasojë e këtij sulmi, ishte humbja e jetës së punonjësit të sigurisë, Pal Kola, i cili i ka qënë në krye të detyrës, pjesë e stafit të shoqërisë së sigurisë ‘Öktapus’. Në orën 00.40, i ndjeri Pal Kola është gjendur në qendër të breshërisë me 25 plumba në drejtim të godinës së Top Channel. Në brendësi të godinës gjatë kohës kur ndodhi ngjarje, ishin një pjesë e stafit që angazhohet si turni i tretë dhe të cilët kanë përjetuar momente tmerri përballë goditjeve pa pushim të armëve. Nga kqyrja në vendngjarje, Policia tha se autorët zbrazën një karikator arme Ak – 47 gjatë goditjes së Top Channel, ngjarje e pandodhur kurrë më parë ndaj një institucioni mediatik. Sulmet terroriste të këtij lloji tregojnë qartazi sa e rëndësishme është fjala e lirë sa shqetësuese për minuesit e demokracisë. Në emër të detyrës më të lartë të cilës i kemi shërbyer, Top Channel do të vijojë të trashëgojë dhe të kryejë misionin e vet të fjalës së lirë  ndaj publikut e shoqërisë shqiptare ndersa sulme te tilla jane inekzistente ndaj nje media te lire ne vend dhe ca me keq sulme me arme ndaj televizioneve ne bote, kane ndodhur vetem ne gjendje lufte dhe jo ne nje dite normale. Ky akt terrorist është i papreçedent ndaj një media kombëtare, e lidhet vetëm me misionin e saj, të fjalës së lirë.

Talk Show politik "TOP STORY", çdo të hënë, të mërkurë dhe të enjte, në orën 21.00, në Top Channel. Në një sfidë të re jashtë politikës, pranë medias dhe drejtuar njerëzve, Grida Duma, sjell një hard talk me debat substancial, ku e vërteta thuhet sic është dhe politika serviret jashtë kolltuqeve të privilegjit të pushtetit. Kjo do të jetë një "Story", ky është "Top Story" dhe ky emision, do të jetë "On Top"

Autore dhe moderatore: Grida Duma

 Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/ 

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV 

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv 
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs 
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U 
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#TopStory#GridaDuma#TopChannel

22 vjet më parë, Top Channel, hapi dyert per shqiptaret anembane me ideologjine e nje televizioni te pavarur , te lire , te drejte dhe ne mbrojtje te interesave te vendit. Edicioni i pare i lajmeve 20 dhjetor 2001. Disa njerez të rinj, duke dëgjuar për herë të parë Dritan Hoxhën për te ndertuar një televizion të madh, krijuan idene per te krijuar programe qe do te gozhdonin para ekranit miliona shqiptare nga e mbare bota .Top Channel, u projektua qe ne fillimet e saj si nje televizion qe do te ishte model per tv e tjera, do te ishte konkurues dhe qe do te krijonte ne standart tekonologjik te ri. Ne 22 vite, Top Channel fitoi konkurencen mediatike, ishte aty ku lajmi ndodhte, ne gare me veten me programet e saj influencuese per politiken e vendit , jeten sociale , ekonomine por dhe zhvillimet e medha dhe historike ne rajon.Por ne orët e para të mëngjesit të ditës së sotme, e Hënë 27 Mars 2023, Top Channel u godit nga një sulm terrorist, i pandodhur kurrë më parë në 32 vite ndërtim të shtetit të së drejtës dhe fjalës së lirë.
Pasojë e këtij sulmi, ishte humbja e jetës së punonjësit të sigurisë, Pal Kola, i cili i ka qënë në krye të detyrës, pjesë e stafit të shoqërisë së sigurisë ‘Öktapus’. Në orën 00.40, i ndjeri Pal Kola është gjendur në qendër të breshërisë me 25 plumba në drejtim të godinës së Top Channel. Në brendësi të godinës gjatë kohës kur ndodhi ngjarje, ishin një pjesë e stafit që angazhohet si turni i tretë dhe të cilët kanë përjetuar momente tmerri përballë goditjeve pa pushim të armëve. Nga kqyrja në vendngjarje, Policia tha se autorët zbrazën një karikator arme Ak – 47 gjatë goditjes së Top Channel, ngjarje e pandodhur kurrë më parë ndaj një institucioni mediatik. Sulmet terroriste të këtij lloji tregojnë qartazi sa e rëndësishme është fjala e lirë sa shqetësuese për minuesit e demokracisë. Në emër të detyrës më të lartë të cilës i kemi shërbyer, Top Channel do të vijojë të trashëgojë dhe të kryejë misionin e vet të fjalës së lirë ndaj publikut e shoqërisë shqiptare ndersa sulme te tilla jane inekzistente ndaj nje media te lire ne vend dhe ca me keq sulme me arme ndaj televizioneve ne bote, kane ndodhur vetem ne gjendje lufte dhe jo ne nje dite normale. Ky akt terrorist është i papreçedent ndaj një media kombëtare, e lidhet vetëm me misionin e saj, të fjalës së lirë.

Talk Show politik "TOP STORY", çdo të hënë, të mërkurë dhe të enjte, në orën 21.00, në Top Channel. Në një sfidë të re jashtë politikës, pranë medias dhe drejtuar njerëzve, Grida Duma, sjell një hard talk me debat substancial, ku e vërteta thuhet sic është dhe politika serviret jashtë kolltuqeve të privilegjit të pushtetit. Kjo do të jetë një "Story", ky është "Top Story" dhe ky emision, do të jetë "On Top"

Autore dhe moderatore: Grida Duma

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#TopStory#GridaDuma#TopChannel

YouTube Video VVV5bnktZGZZUGJFLUNqQWt6a1pxRjhBLi1CSjJrelBkZHBB

Akti terrorist ndaj Top Channel, 22 vitet e medias që u kthye në aset kombëtar - Top Story

Top Channel Albania 54 minutes ago

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/ 

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv 
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs 
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#FiksFare#TopChannel

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#FiksFare#TopChannel

YouTube Video VVV5bnktZGZZUGJFLUNqQWt6a1pxRjhBLndnLU1kSUtGSTBj

Fiks Fare, Episodi i plotë, 27 Mars 2023

Top Channel Albania 76 minutes ago

Telefonuesja tregon sesi bashkëjeton me burrin dhe ish gruan e tij. Burri pasi u martua me gruan e dytë bëri femijë me të dyja gratë. Tani pese ditë të javës fle me gruan e dytë në fundjavë me gruan e parë.

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/ 

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv 
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs 
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#FiksFare#TopChannel

Telefonuesja tregon sesi bashkëjeton me burrin dhe ish gruan e tij. Burri pasi u martua me gruan e dytë bëri femijë me të dyja gratë. Tani pese ditë të javës fle me gruan e dytë në fundjavë me gruan e parë.

Fiks fare është nje program i gazetarisë investigative i cili transmetohet per publikun e gjerë nga e hëna në të premte në orën 20:10 në Top Channel.Një emision kritik dhe problemor, i cili nëpërmjet humorit dhe satirës denoncon dukuri negative të jetës sonë si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtarëve, shkeljen e të drejtave të njeriut etj."Fiks Fare" nisi transmetimin në 19 dhjetor 2002. është i pari emision me thyerje tabuje në praktikën gazetareske."Fiks Fare" u krijua si një domosdoshmëri e mungesës së emisioneve të këtij lloji në mediat tona, për të kontribuar sadopak në zgjedhjen e halleve dhe problemeve që përballon vendi në ketë tranzicion të gjatë. "Fiks fare" ka ngritur dhe realizuar probleme të mëdha, të cilat kanë ndikuar jo vetëm në opinionin publik shqiptar, por edhe në sektore të caktuar, duke I vënë në lëvizje dhe duke dhënë zgjidhje."Fiks fare" sot funksionon si një institucion ku njerëzit denoncojnë të gjitha padrejtesitë që u bëhen dhe ku rrefejnë problemet e tyre.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#FiksFare#TopChannel

YouTube Video VVV5bnktZGZZUGJFLUNqQWt6a1pxRjhBLjYwUUprUnRFODhv

Fiks Fare, Monitorime/ Burri me dy gra, ja si e ndajnë ato, 27 Mars 2023, Pjesa 3

Top Channel Albania 76 minutes ago

Përfaqësuesja e OSBE-së për lirinë e medias, Teresa Ribeiro dhe Komisioneri për Zgjerim dhe Fqinjësi Oliver Varhelyi kanë reaguar ndaj sulmit të paprecedentë me armë kallashnikov që u krye mesnatën e së hënës  ndaj selisë së Top Channel, ku edhe mbeti I vrarë punonjësi I sigurisë, 60-vjeçari Pal Kola.
Me anë të një postimi në rrjetin social Tëitter, Përfaqësuesja e OSBE-së për lirinë e medias shprehet e tmerruar nga kjo ngjarje e rëndë dhe i bën thirrje organeve ligjzbatuese të zbardhin ngjarjen sa më shpejt.
Sinkron Ribeiro.“Jam e tmerruar nga sulmi i sotëm me armë kundër Top Channel në Shqipëri. U shpreh ngushëllimet e mia të sinqerta familjes dhe kolegëve të Pal Kolës, punonjësit të sigurisë, i cili u vra gjatë këtij sulmi të urryer. Kam besim se autoritetet do të identifikojnë dhe do të ndjekin penalisht përgjegjësit, pa humbur kohë.”

Duke shprehur ngushëllimet për familjen e të ndjeri, komisioneri Varhelyi prêt me padurim përfundimin e hetimeve, që të vihen përpara drejtësisë autorët e këtij akti të rëndë.
‘Dënoj sulmin në ambientet e Top Channel.Respektimi i sundimit të ligjit dhe lirisë së medias janë vlerat thelbësore të BE. Mendimet e mia shkojnë te familja dhe miqtë e viktimës’-tha ai
Sulmi terrorist ndaj televizionit më të madh në vend, ka vënë në lëvizje të gjithë policinë e shtetit, të cilët kanë nisur kontrollet në cdo qytet, me qëllim identifiimin dhe kapjen e autorëve të ngjarjes.

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt  të  vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim informacioni të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar. 

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/ 

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV 
Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK 
For more content from click HERE: www.top-channel.tv 
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs 
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U 
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH 
#TopNews#Varhelyi#Reagimi

Përfaqësuesja e OSBE-së për lirinë e medias, Teresa Ribeiro dhe Komisioneri për Zgjerim dhe Fqinjësi Oliver Varhelyi kanë reaguar ndaj sulmit të paprecedentë me armë kallashnikov që u krye mesnatën e së hënës ndaj selisë së Top Channel, ku edhe mbeti I vrarë punonjësi I sigurisë, 60-vjeçari Pal Kola.
Me anë të një postimi në rrjetin social Tëitter, Përfaqësuesja e OSBE-së për lirinë e medias shprehet e tmerruar nga kjo ngjarje e rëndë dhe i bën thirrje organeve ligjzbatuese të zbardhin ngjarjen sa më shpejt.
Sinkron Ribeiro.“Jam e tmerruar nga sulmi i sotëm me armë kundër Top Channel në Shqipëri. U shpreh ngushëllimet e mia të sinqerta familjes dhe kolegëve të Pal Kolës, punonjësit të sigurisë, i cili u vra gjatë këtij sulmi të urryer. Kam besim se autoritetet do të identifikojnë dhe do të ndjekin penalisht përgjegjësit, pa humbur kohë.”

Duke shprehur ngushëllimet për familjen e të ndjeri, komisioneri Varhelyi prêt me padurim përfundimin e hetimeve, që të vihen përpara drejtësisë autorët e këtij akti të rëndë.
‘Dënoj sulmin në ambientet e Top Channel.Respektimi i sundimit të ligjit dhe lirisë së medias janë vlerat thelbësore të BE. Mendimet e mia shkojnë te familja dhe miqtë e viktimës’-tha ai
Sulmi terrorist ndaj televizionit më të madh në vend, ka vënë në lëvizje të gjithë policinë e shtetit, të cilët kanë nisur kontrollet në cdo qytet, me qëllim identifiimin dhe kapjen e autorëve të ngjarjes.

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim informacioni të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#TopNews#Varhelyi#Reagimi

YouTube Video VVV5bnktZGZZUGJFLUNqQWt6a1pxRjhBLktPR0U2STNMV2ZN

Top News - Sulmi terrorist ndaj Top Channel/ Reagon Varhelyi e përfaqësuesja e OSBE

Top Channel Albania 83 minutes ago

Presidenti i Ukrainës, Volodymir Zelensky zbriti sërish në frontin e luftës, këtë herë për të vizituar ushtarët ukrainas deri në pozicionet më të avancuara të tyre, në Zaporizhia.  
Lajmin e dha zyra e shtypit e presidentit ukrainas, që shpërndau video dhe foto të takimit, teksa zbuloi edhe mesazhin e Zelenskyt për ushtarët në frontin e luftës. 
“Kam nderin të jem këtu sot dhe ju falënderoj që mbroni shtetin tonë, të gjithë ne, sovranitetin tonë, qytetet tona, fëmijët tanë”, tha ndër të tjera Volodymyr Zelenskyy gjatë bisedës me ushtrinë.
Ai falënderi edhe familjet e ushtarëve, të cilët i quajti heronj të vendit dhe nuk ngurroi t’i nderojë me urdhra të lartë ushtarakë.
Ndërkohë, në këmbim, presidenti mori nga ushtarët një monedhë, e cila është simboli i vëllazërisë ushtarake ukrainase.
Një javë më parë, Zelensky ishte në frontin më të nxehtë të luftës, atë të Bakhmutit, ku takoi dhe inkurajoi luftëtarët ukrainas, që po i rezistojnë pushtimit rus prej muajsh.
Ndërkohë, gjatë javës së kaluar, presidenti Ukrainas vizitoi gjithashtu edhe forcat ushtarake në Kherson, një rajon i çliruar, ku diskutoi me liderët e vendit për nevojat e rindërtimit. 
 


Pamje:AFP

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt  të  vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim informacioni të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar. 

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/ 

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV 
Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK 
For more content from click HERE: www.top-channel.tv 
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs 
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U 
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH 
#TopNews#Zelenskey#Zaporizhia

Presidenti i Ukrainës, Volodymir Zelensky zbriti sërish në frontin e luftës, këtë herë për të vizituar ushtarët ukrainas deri në pozicionet më të avancuara të tyre, në Zaporizhia.
Lajmin e dha zyra e shtypit e presidentit ukrainas, që shpërndau video dhe foto të takimit, teksa zbuloi edhe mesazhin e Zelenskyt për ushtarët në frontin e luftës.
“Kam nderin të jem këtu sot dhe ju falënderoj që mbroni shtetin tonë, të gjithë ne, sovranitetin tonë, qytetet tona, fëmijët tanë”, tha ndër të tjera Volodymyr Zelenskyy gjatë bisedës me ushtrinë.
Ai falënderi edhe familjet e ushtarëve, të cilët i quajti heronj të vendit dhe nuk ngurroi t’i nderojë me urdhra të lartë ushtarakë.
Ndërkohë, në këmbim, presidenti mori nga ushtarët një monedhë, e cila është simboli i vëllazërisë ushtarake ukrainase.
Një javë më parë, Zelensky ishte në frontin më të nxehtë të luftës, atë të Bakhmutit, ku takoi dhe inkurajoi luftëtarët ukrainas, që po i rezistojnë pushtimit rus prej muajsh.
Ndërkohë, gjatë javës së kaluar, presidenti Ukrainas vizitoi gjithashtu edhe forcat ushtarake në Kherson, një rajon i çliruar, ku diskutoi me liderët e vendit për nevojat e rindërtimit.Pamje:AFP

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in. “ Informohu i pari” , slogani për 24 orë lajme . Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim informacioni të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar.

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#TopNews#Zelenskey#Zaporizhia

YouTube Video VVV5bnktZGZZUGJFLUNqQWt6a1pxRjhBLmQzNHhoTEFOenlv

Top News – Zelenskey zbret në frontin e luftës, takon ushtarët në Zaporizhia

Top Channel Albania 84 minutes ago

Top Channel/ Zjarr në një banesë në Korçë! Pronari i vë flakën qëllimisht, vuan nga shëndeti mendor

Top Channel Albania 85 minutes ago

Rreth Top Channel Live

Top Channel Live u themelua nga Presidenti i ndjerë i kompanisë Top Media, zoti Dritan Hoxha në 30 korrik 2001, duke patur që në fillim të tij, një objektiv të qartë, për të qenë televizioni i të gjithë shqiptarëve përmes trekëndëshit: informim, argëtim, edukim.

Pas fillimit të transmetimit me edicionet informative. Një risi për mënyrën e trajtimit dhe përcjelljes së lajmeve në tregun e atëhershëm mediatik. Top Channel zgjeroi shumë shpejt gamën e programeve të tij me emisione qe nga ato per me te rinjtë.

Programet

Programet e Top Channel Live u pasuruan ne vijim me të tjera programe te suksesshme. Të cilat tashmë janë kthyer në shoqërues të përhershëm të netëve të shqiptarëve. I tillë është edhe Top Show, një emision që trajton të gjitha temat e shoqërisë shqiptare. Pas tij menjëherë nisi rrugëtimin e tij edhe spektakli i humorit Portokalli, që çdo të dielë në mbrëmje mban të mbërthyer përballë ekranit miliona shqiptarë.

Proçesi Sportiv mbledh çdo të hënë në mbrëmje të apasionuarit e sportit me diskutimin e temave të nxehta të kampionatit shqiptar të futbollit, kampionateve kryesorë në Europë, por edhe ngjarjeve të tjera të rëndësishme të jetës sportive.

Një tjetër maratonë, e cila bashkon dhe pasuron shqiptarët është edhe Top Fest, festivali i muzikës mbarëshqiptare që për edicione të tëra ka sjellë muzikën më të mirë të artistëve të afirmuar shqiptarë, por edhe ka lançuar drejt suksesit artistët e rinj.

Risitë

Risia më e fundit e Top Channel Live ishte një tjetër patentë e njohur dhe që ka arritur majat e suksesit në shumë vende te Europës. Emisioni “100 Milionë” në vetëm pak kohë mundi të mbledhë një audiencë tepër të lartë

Por Top Channel Live nuk ndalet vetëm këtu. Çdo sezon ai përcjell për miliona shqiptarë një larmi emsionesh të tjerë. Prodhime të tij dhe të kompanive më të njohura në botë si Endemol, Freementle Media dhe Talpa, filmash, dokumentarësh dhe natyrisht edicione speciale për mbulimin, pasqyrimin dhe analizimin e çdo ngjarjeje apo evenimenti të rëndësishëm në Shqipëri dhe në trevat shqiptare, Kosovë e Maqedoni.

Shikoni Top Channel Live dhe shume kanale televizive tjera shqiptare ne Uebfaqen tone.

Më shumë artikuj:

ArtMotion Live

ArtMotion Live ju mund te shikoni Big Brother VIP drejtperdrejte.Poashtu edhe ne faqet tjera si Big Brother VIP Kosova Live

alsat m live

Alsat M Live

Alsat M Live është investimi me serioz që është bërë, gjatë viteve të fundit, në biznesin mediatik në Maqedoni, dhe

ArtMotion Live

ArtMotion Live ju mund te shikoni Big Brother VIP drejtperdrejte.Poashtu edhe ne faqet tjera si Big Brother VIP Kosova Live

alsat m live

Alsat M Live

Alsat M Live është investimi me serioz që është bërë, gjatë viteve të fundit, në biznesin mediatik në Maqedoni, dhe