Top News Live

top news live

Top News Live është në pronësi të Top Media cila gjithashtu zotëron dhe Top Channel është në dispozicion përmes DigitAlb në të tre formatet e saj – satelitore, tokësore dhe përmes telefonit celular dhe përmes Home2US në Amerikën e Veriut.

Rreth Top News Live

Top Media është grup i madh mediatik në Shqipëri qe i përket familjes Hoxha. Historia fillon në vitin 1998. Kur Dritan Hoxha themelon Top Albania Radio. Tre vjet më vonë Top Channel TV, i cili brenda një periudhe të shkurtër kohe u bë televizioni më i popullarizuar në Shqipëri.

Me gazetarë të njohur në teknologjinë e tij të punës dhe teknologjisë më të mirë. Në 2004 Hoxha nisi platformën paguaj për shikim DigitAlb, e cila forcoi më tej konglomeratin e tij mediatik, Top Media. Hoxha vdiq më 23 maj 2008 në moshën 40 vjeçare, në një aksident në Ferrari të tij 599. Gruaja e tij, Vjollca Hoxha dhe katër fëmijët e tyre kanë marrë përsipër biznesin që atehere.

Top Media Group ka rritur aktivitetet e saj gjate viteve dhe sot zotëron stacionin kryesor televiziv Top Channel dhe kanalin e tij informues Top News. Grupi zotëron poashtu 51% të platformës paguaj për shikim DigitAlb, Top Albania Radio, Top Radio Gold dhe Radio My Music. Gazeta në internet Shqip dhe studioja e reklamave VGA. Vetë DigitAlb zotëron një rrjet shpërndarës i quajtur ADTN dhe 95% të aksioneve në Imperial Cinemas.

Shiko edhe Televizione tjera.

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj:

big brother vip kosova

Big Brother VIP Kosova

Big Brother VIP Kosova, është një Reality Show ndër më të ndjekurit në Kosovë që tanimë po zhvillon sezonin e

big brother vip albania

Big Brother VIP Albania

Big Brother VIP Albania, është një Reality Show ndër me te ndjekurit shqiptar që tanimë po zhvillon sezonin e dytë.

big brother vip kosova

Big Brother VIP Kosova

Big Brother VIP Kosova, është një Reality Show ndër më të ndjekurit në Kosovë që tanimë po zhvillon sezonin e

big brother vip albania

Big Brother VIP Albania

Big Brother VIP Albania, është një Reality Show ndër me te ndjekurit shqiptar që tanimë po zhvillon sezonin e dytë.