TV Dukagjini Live

tv dukagjini live

TV Dukagjini Live prej ç’do vendi qe gjindeni ne ç’do kohe drejtperdrejt online permes internetit falas per ju.

TV Dukagjini Live nga Gjirafa Live

TV Dukagjini Live videot e fundit

[youtube-feed type=”channel” channel=”UCL3nrPOUK0MCcm5nFk800xQ”]

Rreth TV Dukagjini

Raportimi i drejtpërdrejtë dhe i veqante si dhe paanësia dhe qasja profesionale në të bërit program televiziv, bëjnë që TV Dukagjini të jetë televizioni më alternativ në vend, duke ofruar hapësirë pafundesisht për interesin, problemin dhe orientimin te qytetarët e Kosovës.

Kjo e gjitha bëhet pa kurrfarë ngjyrimi politik, religjioz apo ideologjik.

Me qasje nacionale dhe skemën e re programore TV Dukagjini ka arritur që të shndërrohet në kanal të besueshëm të informimit në nje kohë rekord.

Krahas besueshmërisë, teknologjisë së fundit dhe falë stafit entuziastë, është kultivuar edhe shpejtësia e raportimit duke e bërë atë televizionin me më së shumti transmetime të drejtpërdrejta të secilit lajm në Kosovë.

TV Dukagjini Live, pos që është i drejtpërdrejtë, ofron edhe opinione, komente dhe analiza të ndryshme nga një numër rekord opinion bërësish në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, dhe gjithë rajonin e Ballkanit.

Duke qenë televizioni i vetëm në Kosovë më dy studio në qytete të ndryshme, Pejë dhe Prishtinë, TV Dukagjini ka edhe rrjetin e gjerë të korrespodentëve nga qytetet kryesore të Kosovës, kryeqytetet e rajonit dhe të shteteve vendimmarrëse perëndimore, duke mundësuar që secili lajm të jetë i besueshëm dhe i shpejt.

Programi i TV Dukagjinit është i bazuar në modelet më të fundit televizive të perdorura në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe vendet e tjera të zhvilluara, duke e rivendosur kështu programin në interes të drejtpërdrejtë të shikuesit, në mënyrë që të pozicionohet në hap me kohën edhe në raportin që tashmë televizioni ka pas medias së re online.

Kësisoj, TV Dukagjini pos informimit dhe argëtimit, synon që t`i kryejë shërbim të drejtpërdrejtë qytetarit duke e shtuar dhe fisnikëruar kështu misionin fillestar që ka televizioni si media.

Ju mund te ndiqni TV Dukagjini Live dhe shume kanale televizive tjera ne Uebfaqen tone.

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj:

big brother vip kosova

Big Brother VIP Kosova

Big Brother VIP Kosova, është një Reality Show ndër më të ndjekurit në Kosovë që tanimë po zhvillon sezonin e

big brother vip albania

Big Brother VIP Albania

Big Brother VIP Albania, është një Reality Show ndër me te ndjekurit shqiptar që tanimë po zhvillon sezonin e dytë.

big brother vip kosova

Big Brother VIP Kosova

Big Brother VIP Kosova, është një Reality Show ndër më të ndjekurit në Kosovë që tanimë po zhvillon sezonin e

big brother vip albania

Big Brother VIP Albania

Big Brother VIP Albania, është një Reality Show ndër me te ndjekurit shqiptar që tanimë po zhvillon sezonin e dytë.