Emisionet më të shikuara

Informacionet, këshillat dhe lajmet më të fundit në dua.

TV Shqip Live, me vite të tëra ne jemi provë e gjallë për miqësinë e padiskutueshme të njeriut me televizionin.

TV Shqip Live Online

Televizioni na sjellë neve të gjitha informatat që kemi nevojë. Si lajmet ditore, emisione edukativo-arsimore, filma, sport, muzikë, video interesante e shumë të tjera. Me pak fjalë, një jetë pa televizion është e pa imagjinueshme.

Ashtu sikurse një jetë pa televizion që është e pa imagjinueshme, ashtu edhe një jetë pa internet… as që mund të mendohet. Interneti ka thjeshtësuar jetën e miliarda personave. Posaçërisht shqiptarëve në diasporë, duke ju sjellur atyre informacione në çastin kur ndodh diçka në vendlindje përmes TV Shqip. Interneti në ditët e sotme është kudo, në kompjuter, laptop, smartphone (celularet e menqur), tabletë madje edhe në televizionet. (Apple iTV dhe Google TV).

Nuk ke nevojë për asnjë pagesë

Me ardhjen e internetit, edhe televizioni ka evoluar. Në të gjithë botën mund të gjinden faqe që ofrojnë shikimin e kanaleve televizive në internet në cilësi HD, por që t’i shohësh duhet paguar. Nëse me ardhjen e internetit kemi kuptuar diçka, është ajo se askush nuk dëshiron të paguajë për diçka që e gjen falas (shembull konkret: pirateria e muzikës).

Kur krijonim TV Shqip, kishim një ëndërr, të ua mundësojmë të gjithë shqiptarëve shikimin e kanaleve shqiptare në internet me një cilësi shumë të lartë FALAS. Pas një pune disa mujore, të lodhshme por me shumë motivim, ne arritëm ta sjellim faqen TV Shqip Live. Një faqe që vizitorëve ua jep mundësinë të shikojnë televizionet shqiptare live online pa pagesë.

Në TV Shqip Live mund të gjeni

Të gjitha Kanalet Televizive në më të ndjekur në Gjuhën Shqipe nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut, dhe nga Diaspora.

Mbi 70 Kanale televizive

tv shqip live

Ne ofrojmë mbi 70 kanale televizive të ndryshme në TV Shqip. Pra duke filluar nga Televizionet me përmbajtje të përgjithshme, Televizionet me përmbajtje politike, Televizonet sportive, argëtuese, ato edukativo-arsimore, shkencore, muzikore, dhe televizionet për fëmijë, të gjitha në Gjuhen Shqipe per Shqiptaret anë e mbanë botës.

Televizionet më të shikuara

Të gjitha Kanalet Televizive me përmbajtje të shumta si RTKRTSHKTVTop Channel, Klan Kosova etj. Me emisione nga më të shikuarat, seriale, debate nga me të ndryshmet, qoftë politike, argëtuese, e shumë të tjera. Ne çdo moment mund ti përcjellni prej kudo që gjindeni.

Kategori të ndryshme

Filma: Zhanret si Komedi, Aksion, Dramë, Thriller, Romancë e shumë tjera, te gjitha me përkthim shqip.

Kanale televizive për fëmijë: Kanalet televizive me programe, filma vizatimorë, dhe emisione edukativo-arsimore, për fëmijë nga moshat e ndryshme.

Ndeshje Sportive Live: Ndeshjet nga të gjitha sportet, si futbolli, basketbolli, lojrat olimpike, me transmetim live dhe komentim në gjuhën shqipe.

Kanale Muzikore: Të gjitha këngët popullore, patriotike, qytetare, poashtu edhe hitet më të reja nga kanale të ndryshme muzikore.

Të gjitha këto pa reklama.

Gjithashtu, diçka që na dallon neve nga të gjitha faqet tjera, është se faqja jonë nuk është e mbushur me reklama. Reklamat ngadalësojnë punën e faqes, bllokojnë transmetimet direkte të televizioneve dhe pa dashur të detyrojnë të klikosh në reklama duke të hapur faqe që nuk dëshiron.

Shpresojmë se do të gjeni atë çfarë po kërkoni dhe mbi të gjitha shpresojmë se do të jeni të kënaqur me punën tonë të bërë në këtë faqe. Poashtu, mund të na kontaktoni këtu për çdo gjë që ju nevojitet.

banner