Ujori

ujori featured

UjoriUjori shpesh herë mund të bien në anën introverte të spektrit, por kjo nuk do të thotë që nuk dinë të argëtohen!

Horoskopi për Ujorin

Ditor / Mujor / Vjetor

Karakteristikat e Ujorit

Të lindur më: 20 Janar – 18 Shkurt
Element: Ajri
Planeti udhëheqës: Urani dhe Saturni
Karakteri: Shoqëror
Ngjyra: Të gjitha ngjyrat e hapura
Lulja: Karanfil
Dita: E shtune
Numri: 9

Ujori shpesh herë  mund të bie në anën introverte të spektrit, por kjo nuk do të thotë që ata nuk dinë të argëtohen! Zakonisht janë një kombinim i lakmueshëm i inteligjencës dhe intuitës. Ata kryesisht karakterizohen me maturi, besnikëri si dhe me lidhje të forta me njerëzit. Ujorët kanë imagjinatë të bujshme dhe janë shumë kreativ.

Bota e brendshme e ujorit

Ujorët gjatë gjithë jetës së tyre, në shpirtin e tyre, mbeten fëmijë. Ata janë të prekshëm dhe të prekshëm, por i fshehin me kujdes ndjenjat e tyre.

Ata dëshirojnë lirinë dhe pavarësinë, por në të njëjtën kohë kanë frikë deri në vdekje prej saj. Ata ëndërrojnë të udhëtojnë, por rrallë largohen nga qyteti i tyre i dashur.

Vetëkritikë, por krenarë. Ata dinë të falin, por janë hakmarrës. Të qëndrushëm dhe të përmbajtur.

Mundohuni të shmangni ndryshimin. Ata vështirë se guxojnë të ndryshojnë diçka në jetën e tyre, edhe kur është jashtëzakonisht e nevojshme.

Si ta fitosh zemrën e ujorit?

Përfaqësuesit e shenjës së ujorit janë të zhytur në dashuri me kokat e tyre. Objekti i tyre i pasionit zë një pozitë udhëheqëse dhe largon të gjitha fushat e tjera të jetës. Për hir të dashurisë, Ujorët janë gati të shkojnë në skajet e botës, dhe nëse është e nevojshme, edhe më tej.

Ujorët i besojnë një partneri dhe mbeten besnikë, por ata zgjedhin një partner të jetës për një kohë shumë të gjatë dhe me kujdes.

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj:

horoskopi ditor

Horoskopi ditor

Horoskopi ditor për datën 29.12.2023. Çdo ditë horoskopi ditor ju tregon me cfarë pritet të përballen sot të lindurit e

horoskopi ditor

Horoskopi ditor

Horoskopi ditor për datën 29.12.2023. Çdo ditë horoskopi ditor ju tregon me cfarë pritet të përballen sot të lindurit e