Urime ditelindjen babi

urime ditelindjen babi

Urime ditëlindjen babi! Ky është një urim shumë i thjeshtë, mirëpo ne kemi sjell në këtë artikull urime edhe më të bukura. Sepse ditëlindja e babit është një rast i rëndësishëm që duhet festohet me shumë entuziazëm dhe dashuri.

Kjo është një ditë kur ne duhet të tregojmë vlerësimin tonë për të gjitha sakrificat, punën e palodhur dhe dashurinë që na kanë dhënë baballarët tanë gjatë gjithë jetës.

Ditëlidnja e babit është një ditë dedikuar e gjitha për t’i bërë baballarët tanë të ndihen të veçantë dhe të dashur. Është një kohë ku reflekton mbi ndikimin e jashtëzakonshëm që etërit tanë kanë pasur në jetën tonë dhe për t’i falënderuar ata për mbështetjen dhe udhëzimin e tyre të vazhdueshëm.

Ndaj kjo ditë duhet të jetë e përsosur. Duke nisur që nga blerja e dhuratave, gatimi i ushqimeve të tij të preferuara, deri te organizimi i festës surprizë. Ka mënyra të panumërta për ta bërë ditëlindjen e babait tuaj të paharrueshëm.

Pra, nëse e keni ende babain në jetën tuaj, sigurohuni që të gjeni kohë për të festuar ditëlindjen e tij në një mënyrë kuptimplote dhe le ta dijë se sa shumë do të thotë ai për ju.

Urime ditëlindjen babi – Të ndryshme

Lexo më poshtë urime të ndryshme dhe të ngrohta për ditëlindjen e babit tuaj:

Gëzuar ditëlindjen babait më të mrekullueshëm në botë! Të dua shumë!

Të uroj një ditë po aq fantastike sa je, babi! Je njeriu më i shtrenjtë për mua. Gëzuar ditëlindjen!

Qoftë ditëlindja jote e mbushur me gjithë dashurinë dhe lumturinë që meriton. Sepse ti i meriton të gjitha babush.

Gëzuar ditëlindjen heroit tim, babait tim! Edhe 100 vjec babi! Të dua fort!

Ti ke qenë gjithmonë shkëmbi dhe mbështetja ime më e madhe, babi. Pac një ditëlindje të mrekullueshme!

Të dërgoj urimet më të ngrohta dhe përqafimet më të mëdha në ditën tënde të veçantë!

Gëzuar ditëlindjen njeriut që më mësoi gjithçka që di! Edhe 100 vjeç u bëfsh babi!

Faleminderit që je babai më i mirë që një fëmijë mund të kishte pasur. E gëzofsh ditëlindjen tënde sot ba!

Je modeli, mentori dhe miku im më i mirë babush. Gëzuar Ditëlindjen sot!

Të uroj një vit të mbushur me të gjitha gjërat që të bëjnë të lumtur, babi! Urime!

Gëzuar edhe një vit tjetër i të qenit një baba i mrekullueshëm! Gëzuar ditëlindjen!

Qoftë ditëlindja jote po aq e mrekullueshme dhe e veçantë sa je ti për ne. Të duam fort!

Urime të shkurtra për ditëlindjen e babit

Nëse dëshiron urime të shkurtra por domethënëse për ditëlindjen e babit, shiko urimet më poshtë:

Gëzuar ditëlindjen babait më të lezetshëm ndonjëherë!

Faleminderit që je gjithmonë aty për mua, babi. Gëzuar ditëlindjen!

Je një frymëzim i vërtetë dhe një burim i vazhdueshëm dashurie dhe mbështetjeje. Gëzuar ditëlindjen!

Të uroj një ditëlindje plot të qeshura, gëzime dhe shumë ëmblsira!

Gëzuar ditëlindjen burrit që më mësoi të jem i fortë dhe i patrembur!

Jam shumë mirënjohës që të kam si baba. Kalofsh një ditëlindje të mrekullueshme!

Ti ke qenë gjithmonë drita ime, babi. Gëzuar ditëlindjen!

Qoftë ditëlindja jote e mbushur me të gjitha gjërat që të bëjnë të lumtur dhe që të sjellin gëzim.

Të uroj gjithë dashurinë dhe lumturinë e botës në ditën tënde të veçantë, babi!

Ti ke qënë një ndikim kaq pozitiv në jetën time, babi. Urime ditelindjen heroi im!

Faleminderit që je shkëmbi, mbështetja dhe i besuari im më i shtrenjtë. Pac një ditëlindje të mrekullueshme!

Gëzuar edhe një vit tejtër duke qenë babai më i mirë ndonjëherë! Gëzuar ditëlindjen!

Të uroj një ditëlindje të mrekullueshme sot, babi!

Ti ke qenë gjithmonë superheroi im, babi. Urime ditelindjen njeriu më i shtrenjtë i jetës sime!

Faleminderit që je burim i vazhdueshëm i frymëzimit dhe motivimit për mua ba. Urime ditelindjen babi!

Të dërgoj dashuri, përqafime dhe urime të ngrohta në ditën tënde të veçantë, babi! Edhe pse nuk jam aty të mendoj shpesh.

Ti je bota për mua, babi. Urime ditelindjen babi heroi im dhe shumë të tjera gëzim e shëndet!

Gëzuar ditëlindjen, babi! Të dua!

Urimet më të mira për ditën tënde të veçantë, babush!

Gezuar edhe nje vit jete babi! Të paça edhe për shumë të tjera!

Gëzuar ditëlindjen babait tim të mrekullueshëm!

Të uroj një ditëlindje të mrekullueshme, babi!

Gëzuar ditëlindjen babait më të lezetshëm që kjo bot kaë njohur ndonjëherë!

Paç një ditëlindje fantastike, bab!

Ti je babai më i mirë në botë – `gëzuar ditëlindjen!

Një vit më i madh, por gjithsesi i mrekullueshëm si kurrë më parë. Gezuar Ditelindjen babush!

Të uroj një ditëlindje të lumtur, babi. Të dua nga këtur e deri në hënë!

Gëzuar ditëlindjen për njeriun që ka qenë gjithmonë pranë meje në ditë të bukura e të vështira!

Urime Ditëlindjen babi im – Poezi

Nëse dëshiron t’i dhurosh një buzëqeshje të madhe babit tënd, dërgoja poezinë e mëposhtme si mesazh:

Në këtë ditë të veçantë
Dëshiroj ta festoj babain tim
Me një poezi të shkruar
Me dashuri dhe respekt nga zemrën ime.

Ai është njeriu që më ka mësuar
Si të ec në këtë botë
Më ka dhënë forcën për të qenë më e mira
Dhe më ka ndihmuar të kaloj çdo pengesë.

Ai është njeriu që më ka udhëhequr
me urtësinë dhe mençurinë e tij
Ai që më ka bërë të ndjehem e sigurtë
me kujdesin dhe mbrojtjen e tij

Me gjithë lodhjen e jetës së tij
Ai nuk ka hequr dorë nga unë kurrë
Ka punuar fort për të siguruar
Gjithçka që unë kam nevojë.

Në ditëlindjen tënde, babi im i dashur,
Unë dëshiroj të të them se sa shumë të dua,
Për të gjitha kujtimet dhe përvojat e ndara,
Për të gjitha mësimet që më ke dhënë përherë

Jam e lumtur që ti je babai ynë
me një zemër të madhe dhe një krah që na mbajti gjallë
të gjithë fëmijet e tu në këtë ditë e ndiejmë
që jemi te bekuar të kemi një babi si ti.

Flogerta

Flogerta

Më shumë artikuj:

urime per udhetim

Urime per udhetim

Urime per udhetim të gjithë shprehim sepse udhëtimi mund të jetë një nga përvojat më pasuruese të jetës, duke ju

urime per udhetim

Urime per udhetim

Urime per udhetim të gjithë shprehim sepse udhëtimi mund të jetë një nga përvojat më pasuruese të jetës, duke ju