Urime per 8 marsin

urime per 8 marsin

Urime per 8 marsin të gjithë bëjmë per nënat tona, sot është dita e 8-Marsit, një dite e veçantë për të nderuar të gjitha nënat e mrekullueshme atje që kujdesen kaq të mrekullueshëm për ne.

Është një ditë për të ndalur dhe për të njohur gjithçka që ata bëjnë për ne—qoftë kujdesi për fëmijët e tyre, sigurimi i mbështetjes dhe dashurisë në jetën tonë, ose duke na inkurajuar për të arritur qëllimet tona.

Sot ne duhet t’i njohim këto gra të jashtëzakonshme që bëjnë kaq shumë përpjekje për t’u kujdesur, mësuar dhe dashur për ne çdo ditë; ata janë kaq të denjë për njohje dhe vlerësim të vërtetë.

8 Marsi shërben si një kujtesë se sa të forta, elastike dhe të përkushtuara janë vërtet të gjitha nënat. Le t’u japim atyre vlerësimin që meritojnë sot! Të gjithë ju mund te gjeni nje urim per nenen tuaj.

Urime per 8 marsin për nënën

Urime për përkushtimin dhe punën e palodhur si nënë! Ju jeni një frymëzim për të gjithë ne. Urime per 8 marsin nëna ime!

Përkushtimi që i kushtoni familjes tuaj është kaq i admirueshëm, urime që jeni një nënë kaq e mrekullueshme.

Në ditën ndërkombëtare të gruas, Urime për 8 mars, për gjithë shqetësimin, lotët, të qeshurat dhe dashurinë që keni futur në jetën tonë! Urime per 8 marsin nënë!

Urime për 8 mars ty mamaja më e mirë në botë! Ju keni qenë atje për ne në mënyrë të trashë dhe të hollë.

Na ke dhënë kaq shumë mësime dhe ne jemi përgjithmonë mirënjohës. Urime për një nënë të mrekullueshme.

Dashuria dhe kujdesi juaj i pakushtëzuar është diçka që ne e vlerësojmë thellësisht. Urime dhe faleminderit!

Urime per 8 marsin nënë! Urime që jeni gjithmonë tifozi dhe mbështetësi ynë numër një!

Urime për herët e panumërta që keni vënë nevojat e familjes suaj para tuajave.

Dashuria, durimi dhe drejtimi juaj i pakushtëzuar kanë qenë burim force për të gjithë ne. Urime! Do mundohem që të mos u zhgenjej kurrë.

Urime 8 marsi nene

Urime që jeni një model kaq i mrekullueshëm si nënë!

Urime për sakrificat e panumërta që keni bërë për të na siguruar një jetë më të mirë.

Lidhja që ndani me fëmijët tuaj është diçka për të cilën duhet të jeni krenarë. Urime që jeni një nënë kaq e pabesueshme!

Jemi shumë krenarë dhe mirënjohës që të kemi si nënë. urime!

Urime që jeni një nënë kaq e fortë dhe e guximshme!

Jemi të bekuar që të kemi në jetën tonë, faleminderit për gjithçka që bën dhe ate shpirt ëmbël dhe të butë që ke. Urime!

Urime që keni besuar gjithmonë në ne, edhe kur nuk kemi besuar në veten tonë.

Ju keni qenë kaq vetëmohues në rolin tuaj si nënë. Urime për gjithçka që bëni dhe që jeni kujdesur për mua për vite të gjata!

Urime tjera për diten e nënës

Ne jemi shumë mirënjohës për dashurinë dhe mbështetjen tuaj të pafund. Urime që jeni një nënë kaq e mrekullueshme! Urime per 8 marsin nënë!

Na ke mësuar të mos dorëzohemi kurrë, pavarësisht se çfarë na hedh jeta. Urime për nënën më të mirë në botë!

Urime për të qenë nxitësi ynë më i madh i tifozëve, pa marrë parasysh çfarë.

Urime që na tregove se si është të jesh një udhëheqëse e vërtetë dhe nënë e dashur!

Na ke dhënë shumë më tepër sesa thjesht dashurinë dhe kujdesin tënd – na ke dhënë një jetë kujtimesh që do t’i ruajmë përgjithmonë. Urime dita e nënës!

E dashura ime Nënë, faleminderit që jeni gjithmonë shkëmbi ynë kur kohët bëhen të vështira. Urime për ty që je një nënë e mrekullueshme, je më e mira në botë!

Dashuria juaj e pakushtëzuar është diçka që nuk do të pushojë kurrë së na mahnitur. Urime për ty, të jetë kjo dite e lumtur për ty!

Urime me te gjata per diten e gruas

Nuk ka asgjë më të vlefshme se nëna dhe jemi shumë krenarë për gjithë punën e palodhur që keni bërë për të na rritur me kaq mirësi dhe dhembshuri. Urime dita e gruas!

Ne më të bukurit e tu nënë, sot ne festojmë ty, gjithçka që bën dhe gjithçka që je. Urime për një nënë të mrekullueshme! Nuk mund të shprehet se sa të dua! Urime 8-marsi për ju!

Guximi, drejtimi dhe forca juaj kanë qenë një burim i pabesueshëm mbështetjeje në jetën tonë. Urime 8-marsi!

Dielli po shkëlqen sot ashtu sikur ti, na ke dhënë kaq shumë dashuri dhe mirëkuptim, urime që je një nënë kaq e mrekullueshme! Urime per 8 marsin nënë!

Ju jeni arsyeja pse ne jemi ata që jemi sot – faleminderit për gjithçka! Urime për ditën e nënës!

Urime për gjithë mundin, përkushtimin dhe dashurinë e pafund si nënë! Ne ju vlerësojmë më shumë sesa mund të thonë fjalët. Gezuar per diten e 8-Marsit – Diten e Nenes!

Urime për të gjitha nënat

Gëzuar Ditën e Nënës për të gjitha nënat e mrekullueshme atje! Të dashura zonja te dashura dhe gjyshet tona.

Ju jeni një frymëzim dhe ne ju duam shumë. Faleminderit për gjithçka që bëni dhe gjithçka që jeni, akti juaj vetëmohues i dashurisë së pakushtëzuar nuk do të harrohet kurrë.

Urime që jeni nëna të mrekullueshme! Ne ju vlerësojmë më shumë sesa mund të thonë fjalët. I uroj të gjitha nënave dhe gratë ditën më të mirë në këtë rast të veçantë!

Mos harroni të tregoni vlerësimin tuaj për nënat në jetën tuaj sot dhe çdo ditë! E meritojnë! Le të shfrytëzojmë këtë rast për të festuar se sa të mrekullueshme janë nënat me të vërtetë.

Le t’u japim atyre vlerësimin që meritojnë sot! Përqafoni dhe duani, dhuroni dhe dashuri per to!

Më shumë artikuj:

krist aliaj

Krist Aliaj

Rrugëtimi i Krist Aliajt për t’u bërë një artist i suksesshëm dhe një personazh i dashur publik ka qenë i

krist aliaj

Krist Aliaj

Rrugëtimi i Krist Aliajt për t’u bërë një artist i suksesshëm dhe një personazh i dashur publik ka qenë i