Urime per Bajram

urime per bajram

Urime per bajram pranojmë e dërgojmë pafund saherë kjo festë troket në dyert e familjeve muslimane. Të gjithë duam ta urojmë njëri-tjetrin me fjalë më të mira.

Festa e Fitër Bajramit që vije pas muajit të Ramazanit, e më pas Festa e Kurban Bajramit, që bije pas disa muajsh, na kujtojnë të gjithëve sa të bekuar jemi.

Më poshtë ne po ju sjellim disa urime per bajram, të cilat mund t’i ndani me familjarët, miqtë, e dashamirët tuaj për festën e bajramit! Jo pse ju nuk keni fjalët më të mira në zemër, por nëse keni nevojë për pak ndihmë, mos u brengosni ne jemi këtu!

Sms urime për bajram

Uroj që kjo ditë e devotshme t’ju sjellë gëzim, lumturi, paqe dhe prosperitet të pamasë. Me Fat Bajrami!

Allahu ju dhuroftë shumë lumturi, dashuri dhe mençuri. Ju uroj shumë Gëzuar Bajramin!

Ngrohtësia e Bajramit le të sjellë shumë lumturi dhe të mbushë jetën tuaj me ngjyra të ndryshme. Paçi një Bajram të begatë!

Lëreni që kjo ditë të sjellë shpresë dhe mundësi të reja në jetën tuaj. I mirëpresim me mendje të hapur dhe mendime të freskëta.

Zoti i Madhëruar ju bekoftë sot, nesër dhe gjithmonë. Urime Bajrami!

Mesazhe urime për fitër bajram

I lutem Zotit të Plotfuqishëm që të na derdhë mëshirën e tij mbi të gjithë ne dhe të na udhëheqë në çdo rrugë të jetës. Gëzuar Fitër Bajramin!

Lutjet tona janë përgjigjur. Më në fund erdhi Bajrami për të na dhuruar dashuri, gëzim dhe begati. Ju uroj juve dhe familjes tuaj një Bajram të mrekullueshëm!

Në këtë ditë, e vetmja gjë që mund t’i kërkoj Allahut është të na pranojë lutjet, sakrificat, veprat e mira dhe gjithmonë të na derdhë bekimet e tij. Urime Bajrami!

Urime Bajrami! Kjo është një ditë për të kaluar kohë me të dashurit tuaj me ushqime të këndshme, të qeshura dhe momente të lumtura. Shijojeni këtë ditë.

Allahu na ka dhuruar një ditë të bukur. Pritja jonë njëmujore ka mbaruar. Shpresoj ta shijoni këtë ditë dhe të jeni mirënjohës për bekimet e Allahut. Urime Bajrami!

Në këtë ditë, le të mësojmë të pranojmë të gjitha bekimet e Allahut me zemër dhe mendje të hapur. Zoti i Plotfuqishëm është gjithmonë me krijesat e tij.

Allahu ju dhënt më shumë arsye për të buzëqeshur. Me Fat Bajrami!

Viber urime të veçanta për bajram

Në këtë ditë të veçantë, i lutem Allahut për lumturinë dhe shëndet të mirë. Eid Mubarak!

Ky Bajram të sjelltë argëtim, lumturi dhe bekime të pafundme të Zotit. Urime Bajrami ju dhe familjeve tuaja!

Mund të mos jem atje me ju sot, por ju jeni gjithmonë aty në lutjet e mia. Allahu ju sjell paqe dhe lumturi. Shumë Gëzuar Bajramin për ju!

Allahu derdhë bekimet e tij mbi ju dhe familjen tuaj. Urime dhe begati paçi për Bajram!

Kur lind hëna e Bajramit ajo sjell me vete lumturi. Jeta juaj le të mbetet gjithmonë e mbushur me emocione dhe lumturi. Gëzuar Bajramin!

Le të bashkojmë të gjithë duart për ta falënderuar Allahun për këtë ditë të mrekullueshme për t’u lutur, për t’u kujdesur, për të dashur, për të buzëqeshur dhe për të festuar me njëri-tjetrin. Urime bajrami!

Urime për bajram për familjaret

Këtë bajram uroni familarët tuaj me urime më të veçanta që ata mund t’i marrin. Lexoni urime që ne kemi zgjedhur për ju!

Urime për kurban bajramin!

Me fat bajramin! Ju dhe familjet tuaja paçit të mira pa fund dhe bekimet e zotit, dhe lutjet tuaja qofshin të pranuara. Urojmë që kjo festë të sjellë ngrohtësi në zemrat tuaja!

Me Fat Bajrami, ju dhe familjet tuaja fetofshit gjithmonë!

Urime festa e kurban bajramit. Mëshira dhe begatia e zotit qofshin me ju dhe familjet tuaja. Festa e bajramit na kujton sakrificën për zotin dhe ne të gjithë na bashkon e na shtyen të solidarizohemi edhe më tepër me njëri-tjetrin.

Urime festa e kurban bajramit!

Gëzuar kurban bajramin. Urojmë që kjo festë të sjell të mira për ju dhe familjet tuaja! Bekimet e allahut qofshin me ju. Kjo ditë e madhërishme e ndriqoft familjen tuaj dhe veprat e mira mos ju mungofshin!

Urime Bajrami! Zoti ju bekoft dhe ju ruajt!

Urojmë që kjo festë të sjellë sjellê te mira për ju dhe familjet tuaja! Festa e kurban bajramit ëmbëlësoft jetën tuaj, ashtu siç na ëmbëlson ditën sot! Të gjithë ne duhet të jemi falenderues kur mëshira dhe begatia e zotit është me ne! Gëzuar kurban bajramin!

Urime Kurban Bajrami!

Festa e kurban bajramit ju gjet me shëndet të plotë dhe sjelltë të mira në shtëpinë tuaj! Le ta kujtojmë sot sakrificën për zotin dhe të mirat që ai sjell në jetën tonë! Festa e kurban bajramit është koha më e mirë për ta bërë këtë! Prandaj, urime festa e kurban bajramit!

Urime kjo festë e madhërishme!

Pas muajit të shenjtë të ramazanit, ku besimtarët agjëruan, vjen festa e madhërishme e bajramit! Kjo festë që na bashkon të gjithëve! Prandaj, urime festa e bajramit! Festofshit e gëzofshit në familjen tuaj gjithmonë!

Urojmë që kjo festë t’ju gjejë mirë!

Urime festa e kurban bajramit! Të gjithë familjarët, miqtë e dashamirët qofshin mirë e shëndosh! Mëshira dhe begatia e zotit qofshin me ju dhe familjet tuaja! Gëzuar për shumë vite festa e kurban bajramit!

Urime per bajram per Facebook

Nuk ka bekim më të madh se ai i Allahut. Nuk ka lumturi më të madhe se sa ajo që na e falë ai. Urime Bajrami ju dhe familjeve tuaja!

Le të jetë ky Bajram një rast ku shprehim dashuri dhe kujdesit për njerëzit që kanë nevojë për t’u dashur dhe për t’u kujdesur për ta.  Urime Bajrami të gjithëve!

Ditët e Bajramit janë të destinuara për të festuar! Urime Bajrami! Allahu i pranoftë veprat tuaja të mira, i faltë mëkatet dhe mëkatet tuaja dhe ua lehtësoftë vuajtjet të gjithë popujve në mbarë globin.

Urime për bajram për miqtë

Allahu na jep një milion arsye për të qëndruar të lumtur. Bajrami është dita e Allahut. Është një ditë për të ndarë lumturinë, dashurinë dhe të qeshurën. Gëzuar një Bajram të mrekullueshëm, të mbushur me gëzim dhe begati!

Ju uroj një Bajram të këndshëm dhe të gëzuar. Allahu t’i përmbushtë të gjitha ëndrrat tuaja në këtë ditë të veçantë!

Me gëzim hyjnor në zemër dhe një buzëqeshje të madhe në fytyrë, po ju dërgoj urimet e Fitër Bajramit. Zoti na ndihmoftë të gjithëve të jemi të mirë dhe të virtytshëm.

Në këtë rast të veçantë të Bajramit, Allahu u përgjigjet të gjitha lutjeve tuaja. Mëshira dhe begatia e tij qofshin me ju. Me Fat Bajrami!

Më shumë artikuj:

krist aliaj

Krist Aliaj

Rrugëtimi i Krist Aliajt për t’u bërë një artist i suksesshëm dhe një personazh i dashur publik ka qenë i

krist aliaj

Krist Aliaj

Rrugëtimi i Krist Aliajt për t’u bërë një artist i suksesshëm dhe një personazh i dashur publik ka qenë i