Urime per fejesa

urime per fejesa

Urime për fejesa marrin shumë të gjithë të fejuarit sepse fejesa është hapi i parë drejt një bashkimi afatgjatë dashurie dhe bashkimi për dy shpirtra, nuk është asgjë më pak se një moment historik i mahnitshëm.

Edhe kur letrat e fejesës shkëmbehen dhe ofrohen shërbimet e fejesës, aty qëndron një recetë magjike në momente.

Atmosfera e gëzueshme që përfshin ceremoninë e fejesës mbart nuanca pritshmërish, shpresash, ëndrrash dhe dashurie.

Edhe pse fejesa paralajmëron fillimin e kambanave të dasmës që do të bien së shpejti, ajo është gjithashtu një përmbledhje e kujtimeve të bukura që njeriu i ruan përgjithmonë në kohë.

Prandaj, është e arsyeshme që fejesa është një shprehje e fuqishme jo vetëm për të shprehur dashurinë, por edhe për ta deklaruar atë me bindje absolute per kete aryse ju duhet te dergoni Urime per fejesa per te gjithe qiftet.

Urime për fejesë

Më poshtë mund të gjeni urime për fejesa nga më të ndryshmet për të afërmit:

Ju uroj të dyve një jetë dashurie, gëzimi dhe lumturie. Urime për fejesën tuaj!

Qofshin vitet e ardhshme të mbushura me gëzim të qëndrueshëm dhe dashuri të pakushtëzuar. Ju uroj të dyve shumë dashuri në ditën tuaj të veçantë.

Gjithë të mirat për të dy ju që të filloni këtë rrugëtim së bashku! Urime për fejesën tuaj!

Qoftë e bekuar pafundësisht dashuria juaj dhe ju sjellë të dyve shumë gëzim në këtë ditë të veçantë. Jetë të lumtur për të dy!

Urime për ju të dy dhe per dashurine tuaj të vërtetë! Ju uroj gjithë të mirat ndërsa filloni të planifikoni për ditën e madhe!

Dërgoni shumë dashuri dhe urime për rrugën tuaj! Urime për fejesën tuaj. Uroj të jeni një shembull per qiftet e reja dhe qëndroni të dashuruar keshtu gjithmonë!

Lidhja e pathyeshme që ndani, le t’ju sjellë të dyve një jetë dashuri dhe lumturi! Le të jetë kjo nje nder ditet me të lumtura per ju! Ju përgëzoj!

Duke ju uruar të dyve një përjetësi lumturie dhe prosperiteti ndërsa filloni këtë kapitull të ri në jetë. Urime për fejesën tuaj, po pres të martoheni së shpejti!

Në këtë ditë të ndritshme dhe te gëzueshme, uroj që çdo moment i kaluar së bashku të sjellë më shumë dashuri në jetën tuaj. Le të jetë kjo nje dite e lumtur dhe e bukur per ju!

Ne të dy ju urojme fat, lumturi dhe besim, të jetë kjo ditë të veçantë per ju. Urime për fejesën tuaj!

Urime Fejesash

Dëshironi të dërgoni një urim të përzemërte fejese për dikë që e njihni për kohë të gjatë? Shiko urimet më poshtë:

Urime dy shpirtrave te bukur qe kane vendosur te ecin bashke ne kete rruge dashurie!

Jetët tuaja qofshin të mbushura me shumë dashuri, gëzim dhe miqësi ndërsa festoni këtë kapitull të ri në jetë.

Duke ju dërguar dyve shumë dashuri dhe lumturi në këtë ditë të veçantë. Urime për fejesën tuaj!

Duke ju uruar shumë fat dhe sukses ndërsa filloni udhëtimin drejt martesës. Urime!

Qofshin zemrat tuaja të mbushura me gëzim dhe dashuri çdo ditë që kalon! Urime për fejesën tuaj!

Urime më të gjata për fejesë

Nëse po kërkon urime më të gjata për fejesë, shiko shembujt më poshtë:

Nuk mund të tregoj sa i lumtur jam per ju te dy. Këtu ju uroj një dashuri që rritet më thellë dhe më e fortë çdo ditë dhe ju uroj jetë të gjatë dhe të mrekullueshme përpara me përkushtim dhe romancë, dashuria të arrijë në destinacionin e saj.

Dërgoni shumë dashuri dhe urime në rrugën tuaj ndërsa bëni këtë hap gjigant në jetë së bashku. Urime për fejesën tuaj!

Më në fund erdhi momenti per te ju uruar të dyve gjithë gëzimin, lumturinë dhe paqen që vjen me ndarjen e një jete së bashku. Urime! Ju uroj fat, ngrohtësi dhe kujdes ne lidhjen tuaj!

Ngrohtësia e dashurisë suaj ju sjelltë të dyve një përjetësi gëzimi dhe kënaqësie!

Në këtë ditë të veçantë, duke uruar që të gjitha ëndrrat, shpresat dhe planet për të ardhmen të realizohen! Urime për fejesën, ishte e mrekullueshme!

Urime të shkurtra për fejesë

Nëse dëshiron t’i urosh dikujt fejesën në mënyrë të thjeshtë dhe të shkurtë, shiko urimet me poshte:

Ju uroj të dyve një jetë të mbarë dhe bashkësi!

Në këtë ditë të gëzueshme, duke dërguar shumë dashuri dhe dashuri në rrugën tuaj. Urime për fejesën tuaj!

Duke ju uruar të dyve një bollëk lumturie ndërsa filloni këtë udhëtim të bukur së bashku.

Qofshin ditët tuaja të mbushura me momente të qeshura, buzëqeshjeje dhe kënaqësie ndërsa i afroheni të bëheni një! Urime për fejesën!

Urime të dyve për këtë hap të mrekullueshëm në jetë së bashku! Duke uruar gjithë të mirat për të ardhmen.

Dërgoni shumë urime të ngrohta teksa filloni të planifikoni për ditën e madhe përpara! Urime për fejesën!

Këtu po ju uroj dy shumë gëzim dhe lumturi ndërsa festoni këtë moment historik të bukur në jetë!

Qofshin zemrat tuaja të mbushura me dashuri, mirëkuptim dhe dhembshuri ndërsa i afroheni të bëheni një! Urime për fejesën tuaj!

Duke uruar të gjitha më të mirat për udhëtimin përpara dhe le të sjellë shumë gëzim, paqe dhe lumturi në jetën tuaj të dyve!

Në këtë ditë të veçantë, dërgoni shumë urime të ngrohta në rrugën tuaj për një jetë të bashkimit të lumtur. Urime për fejesën tuaj!

Urime të ndryshme për fejesë

Shih më poshtë urime të ndryshme për fejesë:

Duke ju uruar të dyve një përjetësi fat të mirë, dashuri, të qeshura dhe buzëqeshje!

Dërgimi i shumë urimeve në rrugën tuaj teksa ndërmerrni këtë hap të mrekullueshëm në jetë së bashku!

Ja uroj që dashuria juaj të lulëzojë dhe të rritet çdo ditë që kalon ndërsa nisni këtë udhëtim të bukur së bashku! Urime për fejesën tuaj!

Le të vazhdoni të sjellni gëzim dhe lumturi në jetën e njëri-tjetrit, tani dhe përgjithmonë!

Urime për fejesën

Një urim i ëmbël fejese për më të dashurit e tuaj mbahet mend gjatë. Shiko shembuj urimesh më poshtë:

Ju uroj gjithë të mirat të dyve, shumë fat dhe shumë gëzim për të gjitha vitet në vazhdim. Urime për fejesën!

Në këtë ditë të veçantë, duke dërguar shumë urime të ngrohta në rrugën tuaj për një jetë të bashkimit dhe dashurisë! Urime për fejesën tuaj!

Duke ju uruar ju të dyve një përjetësi lumturie të begatshme ndërsa po i afroheni të bëheni një!

Vitet në vazhdim qofshin të mbushura me kujtime të bukura, momente të qeshura dhe buzëqeshje që sjellin gëzim në jetën tuaj! Urime për fejesën!

Këtu ju uroj të dyve çdo të mirë për këtë kapitull te ri në jetë dhe le të sjellë shumë gëzim në jetën tuaj të dyve!

Dërgoni shumë dashuri dhe dashuri në rrugën tuaj ndërsa filloni këtë udhëtim të mahnitshëm së bashku! Urime për fejesën!

Urime fejesa

Nganjëherë edhe një urim i thjeshtë nënkupton shumë. Shiko urimet më poshtë për fejesë:

Ju të dy vazhdoni të sillni dashuri, mirëkuptim dhe paqe në jetën e njëri-tjetrit! Urime për fejesën tuaj!

Duke uruar të gjitha më të mirat për vitet në vijim dhe le të sjellë shumë lumturi, gëzim dhe kënaqësi në të dy jetën tuaj!

Në këtë ditë të veçantë, dërgoni urime të ngrohta në rrugën tuaj për një jetë të bashkimit të lumtur! Urime për fejesën!

Këtu ju uroj dy shumë fat ndërsa bëni këtë hap gjigant në jetë së bashku!

Le të forcohet lidhja juaj çdo ditë që kalon dhe t’i mbushë zemrat tuaja me dashuri dhe lumturi përgjithmonë! Urime për fejesën tuaj!

Urime fejesa u trashëgofshi!

Një ndër urimet më të mira që mund t’i urosh dikujt për fejesë është:

Jam i sigurtë se dashuria juaj për njëri-tjetrin nuk do të humbasë kurrë dhe fejesa juaj do t’ju sjellë një jetë për t’u çmuar. Urime për fejesën.

Ti e meriton gjithë dashurinë në botë dhe jam shumë e lumtur që e gjete! Urime fejesa, u trashëgofshi!

Unë kam pasur fatin të jem shoku juaj më i mirë për një kohë tani dhe ju kam parë të rriteni aq shumë si njerëz dhe si çift. Urime për fejesën tuaj, u trashëgofshi!

Unë kurrë nuk kam parë dy njerëz më të përsosur për njëri-tjetrin. Urime fejesa, u trashëgofshi!

Të duash dhe të të duan është gëzimi më i madh që mund të sjellë jeta. Urimet më të ngrohta nga unë, u trashëgofshi!

Sa më e lumtur të jetë fejesa, aq më argëtuese është dasma dhe aq më e gjatë martesa. Unë kurrë nuk kam parë dy njerëz më të lumtur, që do të thotë se ju e keni kuptuar tashmë celësin e një lidhjeje të shëndetshme!

Ju të dy jeni dëshmia se shpirtrat binjakë janë të vërtetë dhe se dashuria e vërtetë ekziston. Urime fejesa, u trashëgofshi!

Urimet më të përzemërta për çiftin tim të preferuar. U trashegofshi!

Qofte fejesa juaj fillimi i një përkushtimi, lumturie të përjetshme ndaj njëri-tjetrit. Urime!

Urimet e mia të ngrohta për të dy ju në këtë ditë të veçantë. Urime fejesa, u trashëgofshi!

Zemrat tuaja qofshin të ndërthurura përgjithmonë. Urime për fejesën tuaj!

Uroj që mrekullia e dashurisë t’ju bekojë të dyve me një romancë të pafund. Urime për fejesën tuaj!

Ju uroj shumë lumturi në këtë ditë të veçantë! Urimet më të mira për fejesë!

Urime për fejesën! Ju tani keni dhuratën më të mirë që jeta ofron, dashurinë tuaj për njëri-tjetrin.

Jetë të gjatë, të lumtur dhe të shëndetshme së bashku. Gëzuar fejesën. Mezi pres dasmën tuaj!

Urime për ju të dy! Qofshi të bekuar me lumturi të përjetshme në këtë kapitull të ri të jetës suaj.

Ju uroj shumë gëzim dhe lumturi në këtë kapitull të ri të jetës suaj! Le të zgjasë përgjithmonë lidhja që keni.

Urimet e mia të ngrohta për të dy ju në këtë ditë të veçantë. Urime për fejesën!

Urime tjera për fejese

Nëse dëshiron të lexosh urime të tjera për fejesë, shiko urimet më poshtë:

Ky është momenti më i mire per ju te dy, ju uroj të dyve gjithë të mirat për udhëtimin e bukur përpara, dhe le të sjellë shumë gëzim dhe buzëqeshje në jetën tuaj të dyve!

Dërgoni shumë dashuri në rrugën tuaj ndërsa festoni së bashku këtë moment historik të mrekullueshëm! Urime për fejesën dhe jete të lumtur së bashku! Urime fejesa vella!

Qofshin vitet e ardhshme të mbushura me momente të qeshura, mirëkuptimi dhe kënaqësie që sjellin paqe në të dy zemrat tuaja! Urime për fejesën tuaj!

Ja, ju uroj të dyve një përjetësi fat, dashurie dhe lumturie ndërsa bëheni gati për të lidhur nyjën!

Në këtë ditë të veçantë, duke dërguar shumë urime të ngrohta në rrugën tuaj për një jetë të bashkimit të lumtur! Urime për fejesën! Zoti ju bekoftë të dyve me një bollëk gëzimi dhe lumturie!

Shqipe

Shqipe

Më shumë artikuj: