Urime per festat e fundvitit

urime per festat e fundvitit

Po kërkoni urime për festat e fundvitit? Jeni në vendin e duhur. Gëzojini të afërmit tuaj me një urim të vecantë për fundin e vitit dhe urojini atyre mbarësi.

Viti i ri është një kohë për të vendosur qëllime të reja dhe për të bërë premtime, por është gjithashtu një kohë për të festuar me të dashurit dhe për të shpërndarë mesazhe shprese dhe pozitiviteti.

Më poshtë gjeni disa urime për festat e fundvitit për t’ju frymëzuar e komunikuar fillimin e një viti të ri:

Urime për festat e fundvitit

Urime per festat e fundviit

Shfrytëzo mundësinë për të shpërndarë dashuri dhe gëzim me mesazhet e mëposhtme për festat e fundvitit:

Ju uroj një Vit të Ri plot me gëzim, dashuri dhe sukses! U bëfshin realitet të gjitha ëndrrat tuaja vitin që vjen.

Për shëndetin dhe lumturinë tuaj, ju uroj një vit plot me mundësi të shumta dhe suksese. Le të lëmë pas sfidat e kaluara dhe le të përqafojmë të gjitha mundësitë që e ardhmja do të na sjell.

Të uroj një vit të ri plot me aventura, miqësi dhe arritje të reja. Urime Vitin eRi!

Fillimi i një viti të ri është momenti i duhur për të të thënë se sa shumë të vlerësoj. Faleminderit për prezencën tënde në jetën time, pres të krijojmë shumë kujtime të lumtura së bashku në vitin që vjen.

Të uroj një vit të ri plot me buzëqeshje, dashuri dhe shëndet të mirë. Le të jetë Viti i Ri kaq i ndritshëm sa buzëqeshja jote dhe kaq shpresëplotë sa zemra jote.

Me gjithë sfidat dhe vështirësitë që kaluam vitin e kaluar, të uroj një Vit të Ri të lumtur dhe të mbushur me sukses. Ky vit i ri le të na ndihmojë të shohim jetën me një perspektivë të re dhe t’na frymëzojë për të bërë më shumë për veten dhe të tjerët.

Në këtë Vit të Ri, dëshiroj që të gjitha ëndrrat tuaja të bëhen realitet dhe të gjitha synimet tuaja të përmbushen. Të uroj një vit të mbushur me lumturi dhe sukses!

Të uroj një vit me bekime dhe prosperitet, dhe që zemra jote të rrjedh me mirënjohje dhe gëzim. Gëzuar Vitin e Ri!

Të uroj një vit të ri me mundësi të reja, aventura dhe kujtime të mrekullueshme. Gëzuar Vitin e Ri!

Le të ju sjellë viti i ri më afër të dashurve tuaj, dhe le të mbushet zemra juaj me ngrohtësinë e tyre të dashurisë dhe mbështetjes. Gëzuar Vitin e Ri.

Urime për vitin e ri për familjen

Më poshtë mund të gjeni urime për festat e fundvitit për familjen tuaj:

Gëzuar Vitin e Ri, familja ime! Faleminderit që keni qenë aty për mua në të mirë dhe në të keq.

Gëzuar Vitin e Ri, prindërit e mi! Shijoni 365 ditë të reja plot energji dhe entuziazëm, duke lënë pas çdo gjë negative nga vitet e kaluara. Uroj që 12 muajt e ardhshëm t’ju sjellin shëndet e gjitha të mirat.

Uroj një vit të ri të mbushur me momente të çmuara për gjithë familjen tonë. Ju paça gjithmonë!

Urime Vitin e Ri njerëzit më të rëndësishem të jetës time. Ju plotësofshin të gjitha dëshirat që ke për këtë vit!

Gëzuar Vitin e Ri, familja ime e mrekullueshme. Kur numëroj bekimet e mia, juve ju numëroj dy herë. Ju dua shumë.

Urime për vitin e ri për kolegët

Gezuar Krishtlindjet

Pasi edhe kolegët jane një pjesë e rëndësishme e përditëshmërisë suaj, më poshtë mund të gjeni disa urime për festat e fundvitit për kolegët tuaj:

Gëzuar Vitin e Ri, të dashur kolegë! Sjelltë viti i ri vetëm lumturi dhe shumë gjëra të dobishme për të gjithë juve.

Shumë faleminderit gjithë juve për një vit më shumë kujtime të bukura, kolegët e mi të shkëlqyer. Ju uroj gjithë të mirat në vitin e ardhshëm.

Gezuar Vitin e Ri! Sjelltë ky vit shumë lumturi e suksese për ju dhe familjen tuaj.

Urime të përzemërta për vitin e ri, kolegë të nderuar! Paçi shëndet, lumturi e shumë sukses këtë vit!

Ju uroj sukses të vazhdueshëm në gjithcka që bëni. Gëzuar Vitin e Ri për të gjithë ju!

Shqipe

Shqipe

Më shumë artikuj: