Urime per Pashket

Urime per Pashket

urime per pashket

Urime per pashket i dergojme familjes, shoqerise e te afermve. Pashket janë një dite për të festuar, ndarë gëzimin dhe shkëmbimin e urimeve të Pashkëve me familjen dhe miqtë.

Ky sezon festash na ofron një shans të kuptojmë se sa të bekuar jemi që kemi njerëz kaq të mrekullueshëm në jetën tonë.

Pashkët kanë qenë gjithmonë një mundësi për t’u treguar njerëzve se sa shumë rëndësi ka për ne dashuria, falja dhe bashkëpunimi.

Urimet e Pashkëve shërbejnë si një kujtesë e dashurisë që kemi dhe na kujtojnë të gjithëve rëndësinë e të qenit bashkë.

Kur të mbërrijë Pashkët këtë vit siper ato krishtere ashtu edhe për pashkët ortodokse, mos harroni të beni urimet e Pashkëve dhe le ta dijë se sa shumë ju intereson.

Urime për Pashkë

Të uroj një Pashkë të bukur të rrethuar me paqe dhe gëzim! Gëzuar Pashkët!

Kjo Pashkë të sjelltë shpresën për fillime të reja dhe shumë bekime! Urime per Pashket sot e per shumë mot!

Të dërgoj urime të ngrohta në këtë rast të mrekullueshëm të Pashkëve.

Të ta mbushtë jetën me lumturi dhe gëzim mrekullia e Pashkëve! Urime per pashket!

Gëzohuni dhe lumturohuni, sepse është koha e ringjalljes dhe ripërtëritjes! Gezuar Pashket!

Dhuratat e dashurisë, gëzimit dhe paqes qofshin të gjalla në zemrën tuaj ndërsa festojmë së bashku Pashkët! Gëzuar Pashkët!

Duke shpresuar që kjo ditë të sjellë të qeshura, gëzim dhe fat të pafund për të gjithë ata që festojnë sot Pashkët!

Kalofshi të bekuara këtë Pashkë të mbushur me paqe dhe lumturi!

Të uroj gezuar Festën e Pashkëve!

Ringjallja e Jezusit sjelltë gëzim sot dhe gjithmonë! Gezuar Pashket!

Shijojeni ditën e bukur të Pashkëve, festojeni me të dashurit tuaj. Gezuar Festën e Pashkëve!

Le të bashkojmë duart për të falënderuar Perëndinë për dashurinë dhe bekimet e tij të pafundme për ne në çdo kohë. Duke ju uruar njekohesisht gezuar ditën e Pashkëve!

Qofte jeta juaj e mbushur me bekime nga Krishti në këtë dite të shenjtë të Pashkëve! Urime besimtarëve të fesë së krishterë!

Dërgimi i urimeve të përzemërta për ju dhe familjen tuaj me rastin e shenjtë të së dielës së Pashkëve!

Uroj që kjo Pashkë t’ju mbushë zemrën me shpresë dhe të sjellë momente të gëzueshme!

Gëzuar Pashkët

Fryma e Pashkëve ju sjelltë shpresë, paqe dhe gëzim në jetën tuaj! Gezuar Pashket!

Le të festojmë dhe të falënderojmë për dhuratën e veçantë të Jezu Krishtit në këtë rast të shenjtë të Pashkëve!

Paçi një ditë të bekuar të mbushur me dashuri, gëzim dhe lumturi të pafundme këtë të diel të Pashkëve! Gezuar Pashket!

I uroj familjen suaj një sezon të mrekullueshëm pushimesh plot me bekime dhe gëzim! Urime per pashket!

Ju dërgoj urimet më të mira me rastin e të Dielës së Pashkëve!

Duke shpresuar që shkëlqimi i Pashkëve të sjellë dashuri të pafund në zemrën tuaj sot dhe gjithmonë! Dërgoj urimet më të mira për ju dhe familjen tuaj në këtë festë të madhe. Gezuar për shumë mot!

Me këtë rast të lumtur, të gjitha ëndrrat tuaja të realizohen, qofshin të bekuara me shumë gëzim dhe dashuri!

Zemra juaj qoftë e mbushur me shumë lumturi, paqe dhe gëzim këtë të diel të Pashkëve!

Gëzohuni me Zotin në këtë rast të bekuar të Pashkëve! Le ta festojmë dhe ta falënderojmë Atë për bekimet e tij të pafundme për të gjithë ne. Gëzuar Pashkët!

Ringjallja e Krishtit ju sjelltë një bollëk shprese dhe gëzimi sot e gjithmonë! Gëzuar Pashkët të gjithëve!

Urime për Pashkë 

Në këtë ditë të veçantë, Zoti ju mbuloftë me hir, mirësi dhe vërtetësi që do të zgjasë përgjithmonë! Urime per pashket!

Ju uroj të gjithëve një Pashkë të mbushur me besim, shpresë, dashuri dhe gëzim! Gezuar Pashket!

Ju uroj një Pashkë shumë të lumtur me shumë dashuri dhe bekime nga Zoti lart!

Qoftë kjo Pashkë tepër e veçantë për ju dhe familjen tuaj duke e mbushur me momente të pafund lumturie dhe gëzimi!

Mrekullia e Jezusit ju sjelltë paqe, begati dhe shëndet të mirë këtë Pashkë! Ju uroj të gjithëve një ditë të bekuar në vazhdim!

Ju dërgoj urime të përzemërta me këtë rast të lavdishëm të festës së të Dielës së Pashkëve! Paçi një ditë të mrekullueshme përpara!

Duke shpresuar se Zoti do të bekojë gjithçka në jetën tuaj me bollëk gjatë kësaj dite të shenjtë të Pashkëve – ju uroj Gëzuar!

Le të festojmë ringjalljen e Jezu Krishtit në këtë të diel Pashke!

Në këtë ditë të veçantë, drita e Krishtit le të shkëlqejë në jetën tuaj dhe ta mbushë atë me paqe, gëzim dhe shpresë të përhershme! Gëzuar Pashkët!

Ne ditën e madhe te Pashkëve ju uroj lumturi dhe nje dite të mbushur me shumë të qeshura dhe momente gëzimi!

Ne diten e ringjalljes së Jezusit pacit lumturi dhe dashuri të pamasë në këtë rast të shenjtë të së dielës së Pashkëve!

Uroj që zemra juaj të jetë e mbushur me bekime të pafundme nga Zoti ditën e madhe të Pashkëve!

Zoti ju bekoftë ju dhe familjen tuaj me bollëk gjatë kësaj dite të lavdishme të festës së Pashkëve!

Paçi një ditë të bekuar. Gezuar diten e Pashkëve të rrethuar me dashuri, besim dhe paqe!

Jezusi t’ju sjellë gëzim të përjetshëm, paqe dhe shpresë Pashkë! Urime per Pashket!

Ju dërgoj shumë dashuri dhe urime të ngrohta në këtë rast të shenjtë të festës së të Dielës së Pashkëve! Shijojeni ditën me të dashurit tuaj.

Qoftë kjo Pashkë e mbushur me shumë momente lumturie dhe dashurie për ju dhe familjen tuaj! Urime per Pashket!

Le ta falënderojmë Zotin për bekimet e Tij të pafundme duke kremtuar ringjalljen e Jezu Krishtit në këtë rast të shenjtë të të dielës së Pashkëve!

Kalofshi një ditë të mrekullueshme këtë të diel të Pashkëve plot të qeshura dhe momente të gëzuara që do të zgjasin ne zemer! Ju uroj nje dite te bekuar ne vazhdim!

Festimi i ringjalljes së Jezusit ju sjelltë paqe dhe gëzim të përjetshëm në jetën tuaj në këtë ditë të bekuar! Shijoni mrekullitë e Pashkëve!

Ju uroj një të diel të mrekullueshme të mbushur me shumë bekime, dashuri dhe shpresë nga Zoti ynë! Paçi një ditë të bukur përpara! Urime per pashket!

Le të falënderojmë për hirin dhe mëshirën e Zotit duke kremtuar ringjalljen e Jezu Krishtit në këtë rast të shenjtë të të dielës së Pashkëve!

Zoti ju dhuroftë të gjitha bekimet e Tij në këtë ditë të veçantë ndërsa ne kremtojmë ringjalljen e Tij dhe gëzohemi në premtimet e Tij për lavdi! Gëzuar Pashkët të gjithëve!

Në këtë rast të lavdishëm, zemra jote të jetë e mbushur me gëzim, lumturi dhe mirësi të përjetshme

Urime të gjata për Pashkët

Gëzimi i Pashkëve të mbushë zemrën me paqe, shpresë dhe dashuri që do të zgjasë përgjithmonë! Ju uroj një të diel të lavdishme të Pashkëve!

Kjo ditë e veçantë, qoftë mbushur me paqe, hir dhe forcë nga Zoti në këtë rast të bekuar të së dielës së Pashkëve!

Le të kremtojmë ringjalljen e Jezu Krishtit duke falënderuar Zotin tonë për mëshirën dhe bekimet e Tij të përjetshme! Gëzuar Pashkët të gjithëve!

Duke shpresuar që kjo stinë e shenjtë e Pashkëve t’ju sjellë momente të gëzuara dhe shumë bekime nga i Plotfuqishmi! Paçi një ditë të mrekullueshme përpara! Urime per Pashket!

Zoti ju bekoftë me bollëk gjatë kësaj stine të lezetshme të festës së Pashkëve, në mënyrë që jeta juaj të jetë përgjithmonë plot shpresë dhe dashuri! Gëzuar Pashkët!

Duke ju dërguar shumë dashuri dhe urimet më të mira me këtë rast të bukur të të dielës së Pashkëve! Jezusi e bekoftë jetën tuaj me gëzim, shëndet dhe paqe të përjetshme!

Uroj që mrekullia e Pashkëve të mbushë shtëpinë tuaj me të qeshura, lumturi dhe bekime të pafundme gjatë kësaj stine të lavdishme! Paçi një ditë të bekuar në vazhdim!

Le të gëzohemi në ringjalljen e Zotit dhe të falënderojmë për hirin dhe mëshirën e Tij të pafundme gjatë gjithë jetës sonë! Shijoni mrekullitë e festës së të Dielës së Pashkëve! Gëzuar Pashkët!

Në këtë ditë të shenjtë, Zoti e mbuloftë jetën tuaj me bekimet e Tij të pafundme, në mënyrë që të mund ta mbani të gjallë besimin në zemrën tuaj përgjithmonë. Ju uroj një festë të bekuar të Pashkëve!

Festoni triumfin e ringjalljes së Jezusit mex lumturi në zemrën tuaj këtë të diel të Pashkëve! Shijojeni ditën e rrethuar me dashuri dhe paqe. Urime për shumë mot Pashkë!

Urime per Pashket Ortodokse

Urime Pashket Ortodokse shqiptarëve në malin e zi!

Qoftë Jezusi me ju gjatë kësaj stine të veçantë ndërsa falënderoni për hirin dhe mëshirën e Tij hyjnore në këtë rast të shenjtë të festës së Pashkëve! Gezuar Pashket Ortodokse!

Paçi një ditë të bekuar plot të qeshura, gëzim dhe shpresë të përjetshme në këtë rast të bukur të së dielës së Pashkëve! Te uroj me te mirat!

Le të bashkohemi për të lavdëruar ringjalljen e Zotit tonë ndërsa festojmë këtë rast të lavdishëm të të dielës së Pashkëve! Uroj gjithë dashurinë dhe lumturinë në botë për ju e familjen tuaj!

Qoftë shtëpia juaj e mbushur me paqe, gëzim dhe bekime të panumërta këtë të diel të Pashkëve, ndërsa gëzohuni për triumfin e Jezusit mbi vdekjen! Paçi një ditë të bekuar në vazhdim! Gëzuar Pashkët!

Urime Pashket katolike

Zoti t’ju sjellë gjithë ngushëllimin që dëshiron zemra juaj në këtë ditë të veçantë, ndërsa ne festojmë ringjalljen e Jezusit së bashku me shpresë, besim dhe dashuri!

Ju dërgoj shumë urime të ngrohta këtë të diel të Pashkëve, në mënyrë që jeta juaj të jetë e mbushur me gëzim të pafund, paqe dhe prosperitet përgjithmonë! Bekime për të gjithë!

Zoti le të vazhdojë t’ju udhëheqë nëpër kohë vështirësish me mëshirën dhe hirin e Tij të pafund, ndërsa ne kremtojmë ringjalljen e Tij në këtë ditë të bukur!

Duke shpresuar që të keni një të diel të bekuar Pashke të mbushur me shumë dashuri, lumturi dhe begati – ju dërgoj shumë urime per pashket!

Në këtë ditë të veçantë, Zoti e mbuloftë jetën tuaj me bekime të panumërta, në mënyrë që besimi të mbetet i gjallë në zemrën tuaj përgjithmonë! Ju uroj një festë të qetë të së dielës së Pashkëve!

Flogerta

Flogerta

Më shumë artikuj: