Urime per pervjetorin e marteses

urime per pervjetorin e marteses

Çdo përvjetor martese është një rast i veçantë për të festuar angazhimin e dy njerëzve të dashuruar dhe ju per te gjithe duhet te shprehni Urime per pervjetorin e marteses.

Për këtë ditë të veçantë, çiftet zakonisht nderojnë njëri-tjetrin përmes gjesteve të ëmbla si dhurata dhe mesazhe të menduara. Martesa është shpesh sfiduese, por përvjetorët e dasmës shërbejnë si kujtues të vazhdueshëm se dashuria fiton herë pas here, pavarësisht nga problemet dhe betejat e jetës.

Çdo përvjetor i martesës që kalon nënvizon përkushtimin e të dy partnerëve ndaj marrëdhënies së tyre dhe na jep të gjithëve shpresë se dashuria e vërtetë ekziston mes kaosit të jetës. Si do ta festoni përvjetorin tuaj të martesës?

Urime të bukura për përvjetorin e martesës

Çiftit më të mrekullueshëm në botë, përvjetori juaj qoftë i mbushur me gëzim dhe dashuri!

Nga një çift i lumtur në tjetrin, duke ju uruar të dyve një përvjetor shumë të veçantë! Urime per pervjetorin e marteses!

Urime edhe një vit të martuar! Ju uroj shumë dashuri dhe të qeshura përpara. Urime per pervjetorin e marteses!

U bëftë që ky përvjetor t’ju afrojë edhe më shumë në çift dhe t’ju mbushë zemrat me shumë gëzim!

Qoftë ky kapitull tjetër i martesës po aq i bukur sa i fundit! Gëzuar përvjetorin të dyve!

Ja për shumë vite të tjera të plakjes së bashku në dashuri dhe lumturi – Urime per pervjetorin e marteses!

Gëzuar edhe një vit tjetër, dhe shumë të tjera që do të vijnë për ju të dy! Ju uroj gjithë të mirat në ditën tuaj të veçantë.

Një çifti të mrekullueshëm dhe frymëzues, duke ju uruar dashuri dhe lumturi pafund në përvjetorin tuaj!

Le të vazhdojë të forcohet lidhja mes ju të dyve me kalimin e viteve dhe t’ju sjellë më shumë gëzim çdo ditë që kalon!

Ja një vit tjetër martese që është po aq i mahnitshëm sa i pari – Urime per pervjetorin e marteses!

Urime për përvjetor per Qifte

Festoni dy njerëz të mrekullueshëm që kanë gjetur dashurinë e vërtetë tek njëri-tjetri – urime për përvjetorin tuaj!

Dërgimi i të gjitha urimeve tona më të mira për një përvjetor të mbushur me momente të lumtura dhe kujtime të gëzueshme për shumë vite në vijim! Urime per pervjetorin e marteses!

Në këtë rast shumë të veçantë, jeta juaj qoftë e mbushur me dashuri, gëzim dhe paqe të bollshme!

Duke ju uruar të dyve gjithë të mirat në përvjetorin tuaj – ja për shumë vite të tjera lumturie përpara!

Urime edhe një vit martese plot dashuri, të qeshura dhe mbështetje për njëri-tjetrin! Gezuar pervjetorin!

Festimi i një çifti të veçantë që kanë gjetur dashurinë e vërtetë tek njëri-tjetri – ju uron një përvjetor të paharrueshëm!

Qoftë i mbushur ky kapitull i ardhshëm i martesës me më shumë dashuri dhe gëzim se ai i fundit – urime përvjetorin të dyve!

Në përvjetorin e martesës suaj, zemrat tuaja të mbushen me lumturi dhe jeta t’ju sjellë më shumë arsye për të festuar së bashku!

Dërgoni shumë dashuri dhe urime ndërsa festoni një vit tjetër të bukur martese!

Duke ju uruar një përvjetor që është po aq i veçantë sa dashuria juaj për njëri-tjetrin — Urime per pervjetorin e marteses!

10 Urime për përvjetorin e martesës për gruan time

Për gruan time të bukur, faleminderit që jeni drita në jetën time dhe që e bëni çdo ditë më të ndritshme. Ju uroj një përvjetor të lumtur!

Jam shumë me fat që të kam pranë — dashuria nuk bëhet më mirë se kjo! Gëzuar përvjetorin, e dashura ime!

Çdo vit me ju është një tjetër mundësi për t’u dashuruar edhe më thellë me ju. Këtu kemi shumë përvjetorë të tjerë së bashku! Urime 30 vjetori i marteses!

Më bën të ndihem kaq i dashur, i dashur dhe i bekuar menjëherë! Urime për një vit tjetër të bukur martese! Urime per pervjetorin e marteses!

Zemra ime është plot gëzim dhe lumturi sa herë që shikoj në sytë tuaj – Urime pervjetori jone Zhulieta ime, Nga Romeo yt!

Me çdo përvjetor që kalon, dashuria ime për ty vetëm sa vazhdon të rritet! Ja për shumë vite të tjera të lumtura në vazhdim!

Jam shumë krenare që jam bashkëshorti juaj dhe akoma më krenare për të gjitha vitet që kemi kaluar së bashku – urime përvjetorin, dashuria ime!

Asnjë fjalë nuk mund të shprehë sa shumë të dua dhe të adhuroj, por ja që na uron një jetë gëzimi dhe lumturie në përvjetorin tonë!

Gruaja më e mrekullueshme në botë, qoftë kjo ditë e mbushur me shumë të qeshura dhe gëzim – Gëzuar përvjetorin!

Ti nuk je vetëm gruaja ime, por edhe shoqja më e mirë që dikush mund të ketë ndonjëherë – Le te jete kjo një ditë shumë të veçantë plot dashuri!

10 Urime për përvjetorin e martesës për burrin tim

Për bashkëshortin tim të mrekullueshëm, faleminderit për gjithë dashurinë dhe gëzimin që sill në jetën time! Na uron një përvjetor të mrekullueshëm!

Ka qenë një udhëtim kaq i bukur dashurie dhe lumturie me ju – ja për shumë përvjetorë të tjerë së bashku!

Dashuria jonë të qëndrojë e fortë dhe e vërtetë ndërsa festojmë një vit tjetër së bashku – urime për vjetorin e martesës për ty, dashuria ime!

Zemra ime mbushet me gëzim kur mendoj për vitet e bukura që kemi kaluar së bashku – duke na uruar një jetë të lumtur!

Më bën të ndihem kaq i dashur çdo ditë – urime për një vit tjetër martesë! Urime per pervjetorin e marteses!

Të festojmë dy njerëz që kanë gjetur dashurinë e vërtetë tek njëri-tjetri – urime përvjetorin për ne të dy!

Asnjë fjalë nuk mund të përshkruajë sa shumë të dua, por ja që na uron një ditë të bukur plot gëzim dhe të qeshura!

Në përvjetorin tonë, për një martesë prej druri, le të kemi të dy të njëjtën gjë ëndrrat dhe aspiratat për shumë vite në vazhdim!

Qoftë kjo ditë e veçantë e mbushur me shumë kujtime dhe momente të mrekullueshme që do të mbeten përgjithmonë në zemrat tona – urime përvjetor! 

Ja një vit tjetër së bashku që është po aq i mrekullueshëm sa i pari – duke dërguar gjithë dashurinë time në përvjetorin tonë! Gëzuar përvjetorin, burri im më i dashur! Të dua! 

Urime të ndryshme për përvjetorin e martesës

Ketu mund te gjeni urime te ndryshme per pervjetorin e marteses se ndonje te afermi tuaj.

Urime pervjetori i marteses babi dhe mami

I uroj një përvjetor shumë të lumtur çiftit më frymëzues që njoh – prindërve të mi!

Ja edhe shumë vite të tjera dashurie, të qeshurash dhe aventurash për të dy – urime për përvjetorin e martesës!

Qofshin zemrat tuaja plot gëzim ndërsa festoni një vit tjetër të bukur së bashku — duke dërguar shumë dashuri në përvjetorin tuaj! Urime per pervjetorin e marteses!

Jam shumë e bekuar që kam dy modele të pabesueshme që më tregojnë se si duket vërtet dashuria e vërtetë—gezuar 5 vjetorin, mami dhe babi!

Të dërgoj të gjitha urimet e mia më të mira për një jetë të lumtur në këtë ditë të veçantë – duke ju uruar të dyve një përvjetor të mrekullueshëm të 5-të të martesës!

Urime pervjetori i marteses shoqe

Urime për 5 vite të bukura së bashku! Ju uroj një jetë dashurie, gëzimi dhe të qeshurash – Gëzuar përvjetorin!

Duke dërguar shumë dashuri dhe urime për një vit tjetër plot me kujtime të mrekullueshme – ja për shumë përvjetorë të tjerë së bashku!

Qofshin zemrat tuaja të mbushura me gjithë lumturinë që vjen nga të qenit në një marrëdhënie kaq të pabesueshme – gezuar 5 vjetorin!

Jam shumë e bekuar që kam dy miqtë më të mirë që ende më tregojnë se si duket vërtet dashuria e vërtetë—gezuar 5 vjetorin, Shoqja ime e dashur!

Në këtë ditë të veçantë, ju të dy vazhdoni ta bëni njëri-tjetrin të ndiheni të dashur dhe të dashur çdo ditë – Ju uroj të dyve një përvjetor martese shumë romantike!

Urime pervjetori i marteses moter

Ju uroj të dyve një jetë të lumtur në këtë ditë të veçantë! Urime për 5 vite të mrekullueshme së bashku!

Duke dërguar shumë dashuri dhe urime për një vit tjetër plot me kujtime të mrekullueshme – ja për shumë përvjetorë të tjerë së bashku!

Jam shumë krenare për gruan e bukur që je bërë dhe jam shumë e bekuar që të kam motrën time – urime 5 vjetori!

Qofshin zemrat tuaja të mbushura me gjithë lumturinë që vjen nga të qenit në një marrëdhënie kaq të pabesueshme – gezuar 5 vjetorin!

Në këtë ditë të veçantë, ju të dy vazhdoni ta bëni njëri-tjetrin të ndiheni të dashur dhe të dashur çdo ditë – duke ju uruar të dyve një përvjetor martese shumë romantike!

Urime për përvjetorin e martesës për djalin dhe nusen 

Ju uroj të dyve një jetë me gëzim dhe dashuri ndërsa festoni së bashku 5 vjetorin tuaj! Urime per pervjetorin e marteses!

Dërgimi i shumë urimeve për një vit tjetër plot me kujtime të mahnitshme – ja për shumë përvjetorë të tjerë së bashku!

Ne kete dite me rastin e marteses se djalit tone para 5 viteve, Jam shumë krenare për çiftin e bukur që jeni bërë të dy dhe jam e bekuar që kam një djalë kaq të mrekullueshëm — gezuar 5 vjetorin!

Qofshin zemrat tuaja të mbushura me gjithë lumturinë që vjen nga të qenit në një marrëdhënie kaq të pabesueshme – urime për përvjetorin tuaj të martesës!

Në këtë ditë të veçantë, ju të dy vazhdoni ta bëni njëri-tjetrin të ndiheni të dashur dhe të dashur çdo ditë – duke ju uruar të dyve një përvjetor të martesës!

Gëzuar përvjetorin për ju të dy! Te dua shume. Le të sjellë kjo ditë shumë kujtime dhe gëzime që do të zgjasin për vitet në vijim. Urime për 5 vjetorin tuaj!

Më shumë artikuj:

krist aliaj

Krist Aliaj

Rrugëtimi i Krist Aliajt për t’u bërë një artist i suksesshëm dhe një personazh i dashur publik ka qenë i

krist aliaj

Krist Aliaj

Rrugëtimi i Krist Aliajt për t’u bërë një artist i suksesshëm dhe një personazh i dashur publik ka qenë i