Urime per Ramazan

urime per ramazan

Urime per ramazan ju duhet te dergoni per te afermit tuaj, është një kohë e veçantë e vitit që feston muajin e shenjtë të Ramazanit.

Nese ju beni Urime per ramazan, eshte një mënyrë për të pritur një mirëseardhje të ngrohtë dhe për të treguar respektin tonë ndaj atyre që festojnë Ramazanin.

Duke qenë se Ramazani është një periudhë agjërimi, urimet e Ramazanit janë edhe më simbolike dhe një gjest i bukur për të treguar mirënjohjen tuaj ndaj miqve dhe familjes ndërsa ata hyjnë në këtë periudhë përkujtimore.

Urimet e Ramazanit mund të shpërndahen përmes shumë mjeteve të ndryshme, si kartat ose mesazhet me tekst, në mënyrë që të kontaktojmë me të dashurit tanë dhe të ndërgjegjësojmë këtë muaj të veçantë.

Dërgimi i urimeve të Ramazanit është sinonim i urimit të një personi tjetër për bekime të sinqerta gjatë udhëtimit të tyre gjatë gjithë Ramazanit.

Urime te ndryshme per Ramazan te ndryshme

Ju uroj një Ramazan të bekuar plot dritë dhe paqe! Urime per Ramazan!

Allahu e bekoftë Ramazanin tuaj me gëzim, shëndet dhe mirëqenie!

Me shikimin e gjysmëhënës dhe fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit, Allahu ju bekoftë me lumturi dhe bekoftë shtëpinë tuaj me ngrohtësi dhe paqe!

Ju uroj Ramazan të qetë dhe të begatë! Urime per Ramazan!

Qoftë ky muaj plot bekime për të gjithë ne! Gëzuar Ramazanin!

Ju uroj shumë momente gëzimi në këtë muaj të veçantë të Ramazanit!

Uroj që të gjitha lutjet tuaja të marrin përgjigje gjatë këtij muaji të shenjtë të Ramazanit.

Të dërgoj urimet e mia më të mira për ju gjatë kësaj kohe të veçantë. Ramadan Mubarak!

Bekimet e Allahut qofshin me ju gjatë gjithë këtij muaji të Ramazanit dhe gjithmonë.

Mëshira hyjnore e Allahut ju ndriçoftë shpirtin gjatë këtij muaji të shenjtë të Ramazanit!

Ju uroj Ramazan të gëzuar, të bekuar dhe të qetë!

Fryma e këtij muaji të veçantë ju afroftë me Allahun dhe bekimet e Tij të pafundme! Urime per Ramazan!

Ndërsa agjërojmë për një ditë të tërë, le të zhvillojmë të gjithë vullnetin, qartësinë dhe fokusin në jetën e ardhshme! Gëzuar Ramazanin

Të bashkohemi për të përhapur mesazhin e dashurisë së vërtetë, paqes dhe harmonisë gjatë kësaj stine të shenjtë të Ramazanit!

Nga familja ime tek e juaja, ju uroj Ramazan të bekuar dhe të gëzuar!

Urime muaji i ramazanit!

Mësimet e Allahut ju ndihmojnë në arritjen e paqes, shpresës dhe begatisë! Gëzuar Ramazanin!

Uroj që ky muaj i veçantë të sjellë me vete një pasuri bekimesh për familjet dhe të dashurit tanë!

Ju uroj një muaj të bekuar plot falje, gëzim dhe reflektim të brendshëm! Urime per Ramazan!

Bukuria e Ramazanit ta mbushë jetën tuaj me lumturi qiellore dhe t’i realizojë ëndrrat tuaja.

Fati, shëndeti, lumturia dhe suksesi qofshin në këtë muaj të shenjtë të Ramazanit!

Lutem që ky bekim i veçantë të derdhet mbi të gjithë muslimanët anembanë botës gjatë kësaj stine të bekuar – Ramazan Mubarek për të gjithë ju!

Ky Ramazan ju afroftë me Allahun, me të dashurit tuaj dhe me gjithçka që është e mirë në jetë.

Kërkoni falje nga Allahu gjatë këtij muaji dhe Ai ju dhëntë forcë dhe paqe!

Le ta falënderojmë Allahun për këtë mundësi për të mësuar më shumë rreth Tij – Gëzuar Ramazanin!

Dërgimi i urimeve më të mira të dashurisë, gëzimit dhe bekimeve me rastin e Ramazanit!

Ju uroj një festë të gëzueshme të mbushur me paqe, kënaqësi dhe reflektim! Gëzuar Ramazanin

I Plotfuqishmi na pranoftë lutjet dhe na dhuroftë hirin e Tij gjatë gjithë këtij muaji të shenjtë të Ramazanit

Fryma hyjnore e Ramazanit na bekoftë me një bollëk paqeje dhe begatie!

Ju uroj Ramazan plot shpresë, gëzim dhe bekime!

Drita hyjnore e Ramazanit ta mbushë zemrën me paqe dhe pozitivitet! Ju uroj Ramazanin e Bekuar.

Urime të gjata për Ramazan

Qoftë Ramazani juaj një udhëtim i rritjes, shëndetit të mirë dhe bekimeve hyjnore!

Duke uruar që Allahu t’ju mbulojë me dhuratat dhe bekimet e Tij më të zgjedhura këtë muaj të shenjtë!

Le të bashkohemi të gjithë në frymën e Ramazanit për të përjetuar dashurinë dhe paqen e vërtetë për njëri-tjetrin.

Lumturia, gëzimi dhe kënaqësia janë lutjet e mia për ju gjatë këtij rasti të veçantë të Ramazanit!

Mësimet e Allahut ju japin kurajo, forcë dhe urtësi gjatë gjithë këtij muaji të shenjtë!

Festoni stinën e Ramazanit me përkushtim të mbushur me zemër – qëndroni i bekuar miku im!

Lus Allahun që të na falë të gjitha mëkatet dhe të na bekojë me bollëk gjatë këtij muaji të shenjtë të Ramazanit!

Paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi ne gjatë kësaj kohe të veçantë të agjërimit dhe lutjes!

Vëllezër dhe motra nga familja ime tek e juaja, duke ju uruar një Ramazan të bekuar dhe të gëzuar të mbushur me dashuri & lumturi!

Duke shpresuar që ky Ramazan të sjellë momente të panumërta gëzimi dhe gëzimi në jetën tuaj!

Le të lutemi për tolerancë dhe mirëkuptim ndërsa festojmë së bashku në harmoni këtë muaj të shenjtë!

Fryma e Ramazanit ju afroftë me Allahun, me të dashurit tuaj dhe gjithçka të mirë në jetë!

Ndërsa mbajmë agjërime për një ditë të tërë, bëhuni më të fortë në besimin tonë dhe zhvilloni vullnetin, qartësinë dhe fokusimin në jetën e ardhshme!

Ramazan Mubarek për ju dhe familjen tuaj – Allahu jua mbushtë jetën me gëzim, shëndet dhe begati!

Urime më të gjata për muajin e Ramazanit

Me rastin e fillimit të ramazanit, Drita hyjnore e Ramazanit qoftë mbi ne të gjithë dhe na bëftë realitet ëndrrat tona. Urime per ramazan te gjitheve!

Zemrave tona po ju shtohet edhe nje gezim, ju uroj një muaj që është plot me falje, bekime, paqe dhe harmoni! Urime per ramazan te gjitheve!

Me rastin e fillimit të muajit të ramazanit, Duke shpresuar që ky Ramazan të sjellë reflektim të brendshëm, rritje shpirtërore dhe paqe të qëndrueshme në jetën tuaj! Urime muaji i Ramazanit për ju!

Uroj që ky rast i veçantë të na japë aftësinë për të falur njëri-tjetrin dhe për të hapur zemrat tona ndaj mëshirës dhe mirësisë.

Dërgimi i urimeve të mia më të ngrohta për një muaj të bekuar të mbushur me lumturi & kënaqësi – urime për ju! Uroj që ta kaloni muajin e Ramazanit shume mire!

Bukuria e Ramazanit ta mbushë jetën me gëzim dhe qetësi dhe të gjitha dëshirat të realizohen! Ju uroj Ramazanin e Bekuar. Zoti na e lehtesofte besimtarë të dashur!

Uron besimtarët myslimanë për Ramazan, le t’ju afrojë me Allahun dhe me të dashurit tuaj! Ju uroj Ramazan Mubarak!

Duke uruar që çdo lutje t’ju sjellë më afër arritjes së paqes dhe lumturisë së brendshme këtë muaj të shenjtë të Ramazanit! Allahu na e lehtesofte! Urime per ramazan te gjitheve!

Mësimet e Allahut na sjellin ngushëllim, forcë dhe guxim gjatë kësaj kohe sfiduese! Uroj që ta kaloni muajin e Ramazanit me mire se më parë! Urime per ramazan te gjitheve!

Ja u uroj një festë të bekuar dhe paqësore të Ramazanit për të gjithë muslimanët në mbarë botën – qëndroni të sigurt dhe të shëndetshëm! Allahu na e lehtesofte besimtarë të dashur!

Me Rastin e muajit të ramazanit Ndërsa agjërojmë, lutjet tona të na përgjigjen dhe zemrat tona të mbushen me gëzim, paqe dhe kënaqësi – Gëzuar Ramazanin!

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj: