Urime per shtatzani

urime per shtatzani

Urime per shtatzani duhet te shprehim dhe mund të jenë një mënyrë tepër e veçantë për të uruar një nënë ose baba të ardhshëm.

Krijimi i Urimeve të shtatzënisë është shpesh një gjest i menduar dhe i paharrueshëm.

Kjo ndihmon në shënimin e një momenti të jashtëzakonshëm në udhëtimin e shtatzënisë.

Gjatë shtatzënisë, sigurisht që do të ketë ngritje dhe ulje, kështu që urimet e shtatzënisë mund të ofrojnë mbështetje emocionale gjatë asaj kohe sfiduese.

Kjo zakonisht do të marrë një formë të mesazheve për fat të mirë, pohime pozitive, citate kuptimplote ose fjalë inkurajuese.

Urime të ndryshme për shtatzani

Ju uroj një shtatzëni të mrekullueshme dhe një fëmijë të bukur që do të vijë!

Urime për familjen tuaj në rritje! Mund të keni një shtatzëni të lehtë dhe të shëndetshme.

Duke ju dërguar shumë dashuri dhe mendime pozitive gjatë këtij udhëtimi të mahnitshëm.

Qofshin muajt e ardhshëm të mbushur me gëzim ndërsa prisni ardhjen e paketës suaj të re të dashurisë!

Ju uroj nëntë muaj të sigurt dhe të shëndetshëm! Urime per shtatzani!

Urimet më të mira për një përvojë të lumtur, të shëndetshme dhe të bukur ndërsa prisni të bëheni prindër!

Urime për lajmet tuaja emocionuese – bëfshin realitet të gjitha ëndrrat tuaja për familjen tuaj në rritje!

Ndërsa niseni në këtë udhëtim të jashtëzakonshëm, ju uroj shëndet dhe lumturi në çdo hap të rrugës.

Duke ju uruar gëzim dhe paqe të bollshme gjatë udhëtimit tuaj të shtatzënisë!

Të dërgoj dashurinë dhe bekimet e mia për një fëmijë të mrekullueshëm që do të lindë së shpejti!

Urime për këtë moment të bekuar – këtu po ju uroj shumë dashuri dhe lumturi gjatë gjithë shtatzënisë!

Urime per baby shower, uroj te keni udhëtim të lehtë e të shëndetshëm ndërsa përgatiteni të bëheni prindër të një të vogli të çmuar!

Shpresoj të keni një shtatzëni të sigurt dhe të gëzueshme! Uroj mireseardhje per beben!

Dërgoni shumë dashuri dhe mendime pozitive në rrugën tuaj ndërsa përgatiteni për të mirëpritur një anëtar të ri të familjes në botë!

Ju uroj qetësi dhe gëzim këtë rrugëtim të bukur përpara! Shijoni çdo moment me vogëlushin(ët) tuaj në rritje. Urime per shtatzani!

10 Urime per shtatzani për djalin:

Duke ju uruar një shtatzëni të sigurt dhe të shëndetshme plot gëzim ndërsa përgatiteni për të mirëpritur princin tuaj të vogël në botë!

Duke i uruar paketën tuaj në rritje të gëzimit, shumë shëndet dhe lumturi! Urime për pritjen e një djali!

Qoftë ky moment i mbushur me bekime, gëzim dhe të qeshura – të mirëpritësh një djalë është një përvojë e jashtëzakonshme.

Dërgimi i dashurisë, dritës dhe urimeve më të mira për shtimin më të ri të familjes suaj – urime që prisni një djalë të ëmbël!

Këtu ju uroj shumë ditë të lumtura në vazhdim, ndërsa prisni të takoni princin tuaj të vogël! Urime per shtatzani!

Duke uruar për të gjithë paqen dhe dashurinë në botë për paketën tuaj të re të gëzimit ndërsa ai mbërrin së shpejti!

Le të realizohen të gjitha ëndrrat tuaja dhe të përjetoni një shtatzëni të sigurt dhe të shëndetshme përpara!

Urime për këtë bekim të bukur – dërgimin e shumë dashurisë për ju dhe djalin tuaj!

Duke ju uruar gëzim dhe lumturi ndërsa prisni ardhjen e një dikujt të vogël të veçantë – djalit tuaj të vogël!

Urimet më të mira për një udhëtim të mahnitshëm nëntë-mujor plot bekime ndërsa përgatiteni për të pritur princin tuaj të vogël!

Citate dhe mesazhe urimesh për vajzë

Urime që prisni një princeshë të vogël! Ju uroj shumë dashuri dhe shëndet për familjen tuaj në rritje.

Këtu ju uroj nëntë muaj të pabesueshëm përpara, ndërsa prisni të takoni vajzën tuaj të ëmbël!

Dergoj shumë energjive pozitive dhe urimet më të mira për gezimin e ri në jetën tuaj.

Duke ju uruar një shtatzëni të mrekullueshme plot bekime ndërsa prisni ardhjen e vajzës suaj! Urime per shtatzani!

Qoftë ky udhëtim i mbushur me paqe dhe lumturi – ja ku po ju dërgojmë shumë dashuri juve dhe vogëlushit tuaj që do të vijë së shpejti!

Të dërgoj të gjithë dashurinë, kujdesin dhe bekimet e mia në rrugën tuaj ndërsa prisni vajzën tuaj të vogël!

Duke ju uruar një udhëtim të lehtë dhe të shëndetshëm përpara plot gëzim dhe pritje ndërsa përgatiteni për të pritur një të çmuar!

Këtu ju uroj gjithë të mirat në jetë për paketën tuaj të re të gëzimit – urime që prisni një vajzë të bukur!

Duke ju uruar qetësi dhe lumturi gjatë këtyre nëntë muajve në vijim. Le të sjellë shumë dashuri në jetën tuaj! Urime per shtatzani!

Qoftë ky udhëtim i mbushur me shumë dashuri dhe pozitivitet ndërsa prisni një vajzë të ëmbël!

Elrond

Elrond

Më shumë artikuj: