Urime per Syneti

Urime per Syneti

Urime per syneti na bije rasti të dërgojmë secilit. Zakonisht synetia e fëmijës është një moment shume i rëndësishëm për prindërit. Prandaj, ne do të përpiqemi t’ju sygjerojmë disa urime per syneti të cilat mund t’i përdorni kur t’ju duhen.

Kjo listë me urime per syneti do t’ju ndihmojë t’i shprehni urimet më të mira për fëmijet e të afermëve me miqve tuaj.

Urime për syneti

Nga thellesia e zemres ju urojme synetine e djalit tuaj! I lutemi zotit qe atij mos t’i mungoje kurre shendeti dhe juve si familje asnjehere mos t’ju mungoj harmonia. Shpresojme qe jeta juaj te jete e mbushur me gezime te tilla. Me respekt!

Urime per syneti! Qofshin gezimet familjare te shpeshta ne familjen tuaj dhe shendeti mos i mungoft asnje anetari te kesaj familje!

Urime synetia e djalit tuaj! Jemi te nderuar qe jemi pjese e ketij gezimi tuaj familjar! Shpresojme qe gjithmone te shihemi dhe te festojme per te mire.

Prinderit, gjysherit, motrat e familja e ngushte sot keni gezim. Mirepo gezim te madh kemi edhe ne, dhe jemi shume te lumtur qe po e ndajme me ju! Prandaj urime synetia e djalit! U gezofshim gjithmone se bashku.

Urime synetia e djalit

Padyshim se synetia e djalit eshte gezim i madh per secilen familje. Qofte ky pasardhes i juaj nje femije i bekuar. Shpresojme qe shendeti dhe gezimet ne jeten e tij nuk do te mungojne asnjehere!

Ne gezimin tuaj familjar e ndiejme veten te lumtur e te nderuar. Nga thellesia e zemres urojme me te mirat per djalin tuaj. Qofshit gjjthmone krenare me te!

Ky gezim qe keni sot ju percjellt gjithe jeten, juve familje e nderuar! Shpresoj qe gjithmone shendeti te jete arsye per tu festuar mes jush. Urime, e gezuar synetia e djalit!

Djalit i urojmë shëndet, familjes gjithë të mirat!

Djali juaj eshte me fat per familjen qe ka. Te rritesh ne nje vater ku edukata, miresia, besimi e ciltersia nuk mungojne, eshte fat i vertete. Prandaj, ne sot atij i urojme jo vetem synetine, por edhe nje jete te lumtur e te begate!

Synetia e djalit tuaj qofte vetem nisma e gjitha gjerave te mira qe do te vijne ne familjen tuaj. Urime! Festofshi gjithmone. Padyshim se e meritoni te rrethoheni me feste e dashuri.

Urime per synetine e djalit tuaj. Juve dhe atij i urojme shendet, proesperitet dhe gjithe te mirat. Sot po fesojme bashke me ju jo vetem fizikisht por edhe me zemer! Urojme t’ju kemi se shpejti edhe juve prane nesh ne gezime te tilla.

Jeta e djalit tuaj qofte e mbushur me gezime, ashtu sic eshte e mbushur me gezime sot zemra juaj si prind! Urojme te jete gjithmone i shendetshem dhe te jeni gjithmone shume krenar me te!

Urime synetia e birit tuaj, pastë gjithmonë shëndet!

Familja juaj ka qene gjithmone e njohur per solidaritet, besim e dashuri. Kjo feste e bukur per shenimin e synetise se djalit tuaj e deshmon edhe njehere kete gje. Jemi te nderuar qe jemi mes jush. Urime, urime!

Per prinderit, shendeti i femijeve eshte gjithmone primar. Prandaj, se pari ju urojme synetine e djalit, duke i uruar atij gjithmone shendet te plote. Kur ta kete shendetin, u befte gjithmone djale i mbare per familjen e rrethin. U gezofshit me te gjithmone!

Gezimi me i madh i prinderve eshte lumturia e femijeve tane. Ne fakt, gjitha ditet me te lumtura te jetes gjithmone lidhen me femijet tane. Dita kur e kuptojme se po vijne ne kete bote, dita kur lindin. Atehere kur rriten e fillojne shkollen apo ne cdo sukses te tyre. Edhe synetia e djalit, padyshim se eshte gezim i madh per zemren e prindit. Prandaj, urime!

Argjenda

Argjenda

Më shumë artikuj: