35 urime per Vjehrren

urime per vjehrren

Urime per vjehrren më të mirë. Gjeni urimet e veçanta për ditëlindjen e vjehrrës dhe uroni asaj një ditë sa më të bukur. 

Vjehrra luan një rol të rëndësishëm në familje dhe në shumë raste është një person i veçantë që pasuron jetën e mbesave dhe nipërve të saj. Ajo zakonisht ka një marrëdhënie të veçantë me fëmijët e saj dhe me nipërit e saj dhe dëshirat dhe dëshirat e tyre të mira janë shpesh shumë të veçanta.

Ditëlindja është një kohë për të festuar dhe kujtuar kujtime të lumtura, por është gjithashtu një mundësi për të shprehur mirënjohjen dhe vlerësimin e njerëzve të rëndësishëm në jetë. 

20 urime per vjehrren

Me rastin e ditëlindjes së vjehrrës, përzgjedhja e fjalëve të përsosura për të shprehur vlerësimin dhe dashurinë tuaj mund të jetë një sfidë. Në fund të fundit, vjehrra është shpesh një person i rëndësishëm në jetën e një familjeje. Ky tekst do të numërojë disa urime për ditëlindjen e vjehrrës që do t’i tregojnë se sa shumë do të thotë ajo për ju.

Gëzuar ditëlindjen! Të uroj shëndet, lumturi dhe suksese edhe në vitet e ardshme

Gëzuar ditëlindjen e dashur! Shpresoj që kjo ditë e veçantë të jetë e mbushur me gëzim dhe dashuri.

E dashur vjehërr, të uroj të gjitha të mirat në ditëlindjen tënde dhe shpresoj të realizohen të gjitha ëndrrat tuaja.

Shpresoj të përjetosh shumë momente të bukura në ditëlindjen tënde dhe ta mbash mend gjithmonë këtë ditë.

Gëzuar ditëlindjen! Unë jam shumë mirënjohës që kam një vjehërr si ty.

U realizofshin te gjitha dëshirat dhe ditëlindja jote qoftë plot dashuri dhe gëzim.

E dashur vjehërr, në ditën tënde të veçantë, të uroj të shijosh gjithë bukurinë dhe lumturinë e jetës.

Gëzuar ditëlindjen! Të uroj shëndet dhe realizimin e të gjitha synimeve dhe ëndrrave tuaja.

Të dërgoj urimet më të ngrohta për ditëlindje dhe shpresoj që kjo ditë të jetë po aq e mrekullueshme sa ti.

E dashur vjehërr, të uroj shumë momente të paharrueshme në ditëlindjen tënde dhe të ndihesh e rrethuar nga familja dhe miqtë.

Gëzuar ditëlindjen! Të uroj që sot të ndihesh më e veçantë dhe më e  dashur se kurrë më parë.

Gëzuar ditëlindjen! Shpresoj që në këtë ditë të pranosh gjithë dashurinë dhe vlerësimin që meriton.

Të uroj shumë surpriza të këndshme në ditëlindjen tënde dhe që ta mbash mend gjithmonë këtë ditë të veçantë.

E dashur vjehërr, uroj që në ditëlindjen tënde të kthehet gjithë gëzimi dhe dashuria që solle në jetën tonë.

Gëzuar ditëlindjen! Uroj që të vazhdosh ta kalosh jetën me aq pasion dhe entuziazëm si më parë.

Shpresoj që në ditëlindjen tënde të ndjesh gjithë dashurinë dhe ngrohtësinë që kemi për ty.

Urime ditëlindjen! Të uroj gjithçka që dëshiron zemra jote në këtë ditë të veçantë.

Qofsh gjithmonë e lumtur e festofsh edhe shumë ditëlindja tjera me ne!

Të uroj jetë të gjatë e të lumtur!

Qofsh nën mesin tonë edhe për shumë vjet, e dashura jonë!

15 urime të shkurta per vjehrrën

Gëzuar ditëlindjen e dashur, të uroj shëndet e lumturi gjithmonë në jetë!

Të uroj një ditëlindje të mrekullueshme, si ti vetë!

Një fjalë e shkurtër për një njeri aq të rëndësishëm për mua: Urime, e dashur!

Të uroj një ditëlindje plot kënaqësi dhe lumturi, e shtrenjta ime!

Gëzuar ditëlindjen! Të uroj një jetë të lumtur dhe të suksesshme.

Të uroj një ditëlindje të mahnitshme, siç je ti, vjehrë ime e çmuar!

Gëzuar ditëlindjen, vjehrë! Të uroj shumë suksese dhe lumturi në jetë.

Një urim i thjeshtë por i sinqertë për një njeri aq të veçantë: Gëzuar ditëlindjen, vjehrë ime!

Të uroj një ditëlindje plot surpriza dhe kënaqësi, vjehrë e adhuruar!

Gëzuar ditëlindjen, vjehrë! Të uroj një jetë të gjatë, të shëndetshme dhe të lumtur.

Të uroj një ditëlindje të mrekullueshme, siç je ti, vjehrë e dashur!

Një urim i ngrohtë për një njeri aq të shtrenjtë: Gëzuar ditëlindjen, vjehrë ime e përkryer!

Të uroj një ditëlindje të mahnitshme, me shumë dashuri dhe gëzim, vjehrë e çmuar!

Gëzuar ditëlindjen, vjehrë! Të uroj një vit të ri të mbushur me shumë suksese dhe kënaqësi.

Një fjalë për një vjehrë të veçantë: Urime! Gëzuar ditëlindjen, vjehrë ime e dashur!

Më shumë artikuj:

krist aliaj

Krist Aliaj

Rrugëtimi i Krist Aliajt për t’u bërë një artist i suksesshëm dhe një personazh i dashur publik ka qenë i

krist aliaj

Krist Aliaj

Rrugëtimi i Krist Aliajt për t’u bërë një artist i suksesshëm dhe një personazh i dashur publik ka qenë i