200,000

Numri i anëtarëve

U themelua me një objektiv të thjeshtë

55/45

Përqindja Femra/Meshkuj

U themelua me një objektiv të thjeshtë

100%

Siguria

U themelua me një objektiv të thjeshtë

Ne u mundësojmë shqiptarëve që të krijojnë lidhje të rëndësishme në të gjitha aspektet.

dua.com, shërbimi nr.1 në botë i Përputhjeve për Shqiptarët.

U themelua me një objektiv të thjeshtë – të ndihmojë njerëzit të gjejnë dashurinë, mundësi biznesi, miqësi dhe lumturi. dua.com është një platformë sociale e specializuar për mblesëri dhe përputhje mes shqiptarëve anembanë globit.

Deri më tani kemi prekur më shumë se 300’000 individë. Ne përqendrohemi tek marrëdhëniet serioze mes nuseve dhe dhëndurëve shqiptarë që takohen këtu për martesë.

Deri më tani kemi prekur më shumë se 300’000 individë. Ne përqendrohemi tek marrëdhëniet serioze mes nuseve dhe dhëndurëve shqiptarë që takohen këtu për martesë.

U themelua me një objektiv të thjeshtë – të ndihmojë njerëzit të gjejnë dashurinë, mundësi biznesi, miqësi dhe lumturi.  dua.com është një platformë sociale e specializuar për mblesëri dhe përputhje mes shqiptarëve anembanë globit. dua.com është një platformë sociale e specializuar për mblesëri dhe përputhje mes shqiptarëve anembanë globit.

Shkupi

Moti ne Shkup karakterizohet me lëvizja të mëdha.

Shkupi, qyteti i vjetër më shumë se 6000 vjet, kryeqyteti i

Me Kalanë në të cilën janë gjetur edhe gërmadha nga epoka e Neolitit.

I shtrirë në pjesën veriore të Maqedonisë (së Veriut) lumi Vardari përshkon gjithë qytetin.

Shkupi në katër anët e tij është i kufizuar me male.

Shkupi

Nga Malet e Sharrit në Perëndim e deri të mali i Osogovës në lindje.

Nga Malet e Karadakut në veri e te mali i Mokrës në Lindje.

Kjo e bën që moti ne Shkup të ndryshojë gjatë stinëve duke bërë që të përjetohen të gjitha stinët e plota.

Lagështia në Shkup është e ulët në krahasim me vendet në të cilat depërtojnë rrymat mesdhetare nga deti Adriatik.

Shumica e reshjeve të shiut në Shkup janë mes muajit tetor-dhjetor, përderisa reshjet më të mëdha të borës janë në janar.

Duke qenë I shtrirë në fushat anash lumit Vardar dhe i rrethuar me male në katër anët moti në Shkup prek pikat më ekstreme si në dimër ashtu edhe në verë.

Takime      Takime      Beqarët      Beqarët      Miqtë      Shokë      Njerëz      Njerëzit       Bisedë      Bisedo      Martesa      Martesë     Takime      Takime      Beqarët      Beqarët      Miqtë      Shokë      Njerëz      Njerëzit       Bisedë      Bisedo      Martesa      Martesë      Dashuria      Dashuri      Vajzat Dashuria      Dashuri      Vajzat Dashuria      Dashuri      Takime      Takime      Beqarët      Beqarët      Miqtë      Shokë      Njerëz      Njerëzit       Bisedë      Bisedo      Martesa      Martesë      Dashuria
Takime      Takime      Beqarët      Beqarët      Miqtë      Shokë      Njerëz      Njerëzit       Bisedë      Bisedo      Martesa      Martesë      Dashuria      Dashuri      Vajzat Dashuri      Vajzat  Dashuri      Vajzat Dashuri      Vajzat

Takime      Takime      Beqarët      Beqarët      Miqtë      Shokë      Njerëz      Njerëzit       Bisedë      Bisedo      Martesa      Martesë     Takime   

Shkarkoni aplikacionin

dua.com është aplikacioni numër një për takime të femrave dhe meshkujve beqarë shqiptarë, të cilët duan të gjejnë partnerin e tyre të jetës. Shiko me kë përputhesh, dërgo mesazhe dhe qëndro në kontakt.
Dua_UI_Master_Chat-LikedYou-active-1