Trego storjen tënde!

 A e ke gjetë dikë special në dua.com? Na trego!

  • Nëse je lidhë me personin tënd të zemrës përmes dua.com, ne duam ta dëgjojmë historinë tuaj! 
  • Na trego për takimet e paharrueshme që keni pasur apo edhe lidhjen që keni nisur përmes aplikacionit tonë!
  • Si nisi gjithçka? Kur u takuat për të parën herë? Sa kohë jeni bashkë? Si e ndryshoi jeta për ju?

DUA.COM KA NJË DHURATË PËR JU TË DY!

10 ÇIFTET E PARA SHPËRBLEHEN ME NGA 500 EURO!

  • Dhjetë çiftet e para që shprehen të gatshëm të flasin publikisht për njohjen e tyre në dua.com shpërblehen me nga 500 euro!
  • Ne duam të dëgjojmë dhe të ndajmë me audiencën tonë historitë tuaja përmes fotove dhe videove. Nëse ju jeni një nga ta, aplikoni tani!
alvin-mahmudov-RgAUYSTa0NI-unsplash
Lia dhe Burimi

Lia dhe Burimi gjetën dashurinë e jetës në dua.com!

Të dy e gjetën njëri-tjetrin në dua.com. U pëlqyen, u përputhen, u njohën dhe nisën rrugëtimin e tyre të përbashkët. Ata shprehin mirënjohje për…

Adelina & Edi – Dashuri në ‘match’ dhe shikim të parë!

Adelina & Edi po jetojnë një dashuri të rrallë. E veçanta e historisë së tyre është se nisi nga një match’ në dua.com! Shpërngulja, rritja në vend të huaj, e shkollimi. Janë vetëm disa…

Nga mesazhi në dua.com tek martesa – Historia e Ajshes & Drilonit!

Diçka që nisi nga një match në dua.com po finalizohet në mënyrën më të mirë të mundshme! Ajshja dhe Driloni po përjetojnë një dashuri që…

Jemi këtu për ty!

Në fund të fundit, nuk ka rëndësi a është storja jote një nga ato histori që ta ndryshojnë jetën, apo është qesharake ose një katastrofë e vërtetë!

Ne jemi këtu për ty dhe duam ta dëgjojmë historinë tënde.

Gjithçka që duhet të bëni është të plotësoni formularin ose dërgoni një e-mail tek argjenda@dua.com dhe do të jemi në kontakt. Ju presim!

[contact-form-7 id=”23715″]