Arta TV nga Gjirafa Live

Rreth Arta TV

arta tv liveArta TV eshte nje stacion televizioni ne Kosove, pjese e “Grupit Koha”, me pronare Flaka Surroi. Drejtori eshte Leke Zherka. Kosova ka tre televizione kombetare dhe KTV-ja eshte televizioni me alternativ ne Kosove, me nje shikueshmeri urbane dhe program 24-oresh. Motoja e arta tv eshte “Ec me kohen”, ka nje diapazon te gjere programesh, duke nisur nga ato informative-politike, gjer te programet per me te vegjlit.

Programi Arta TV

Programi informativ i Arta TV perbehet prej edicioneve informative (12.30, 15, 17, 19 dhe 23). Ne kuader te tij realizohen edhe emisionet ne studio per aktualitetet politike dhe sociale, si Rubikoni, Euro, Konfront e te tjere. Ekipi i ri dinamik i gazetareve percjellin temat dhe ngjarjet me te vecanta nga terreni drejt ne ekranet televizive. Kameramanet e shkakthte ju sjellin detajet me te bukura nepermjet objektivit te kameres. Montazheret kapin pikat e vecanta te ngjarjes.

Programi sportiv i Arta TV është programi me i pasur, me i shikueshem dhe me energjik i sportit ne Kosove. Redaksia e sportit ofron informacionet me aktuale për te gjitha disiplinat e sportit. Edicioni i “Sporti ne Arta TV”, çdo nate prej 23.15, është permbledhja ditore e tere ngjarjeve sportive.

“Programi Fluturues i Mengjesit” është emisioni i perditshem për te nisur diten te informuar. Mysafiri ne studio, mendimet e qytetareve, rrefimet e ndryshme nga jeta dhe mjeku ne studio (ku shikuesit mund te kycen me telefonatat e tyre) janë nder rubrikat e PFM-se.

Arta TV nuk i ka harruar edhe me te vegjlit. Programi Fluturues i Femijeve emitohet çdo te diel. Ekipi i ri dhe dinamik i Arta Tv-s ju freskon dhe ju ben te ecni me kohen. Burimi kryesor i të ardhurave janë reklamat. Në fillim ka marrë mbështetje financiare mes tjerash nga USAID.

Perveq Arta TV Live, ne Uebfaqen tone mund te ndiqni edhe shume televizione tjera.