Kanal10 Live nga YouTube Live

Kanal10 videot e fundit nga YouTube

Rreth Kanal10

kanal 10 liveKanal10 është televizion me transmetim në gjuhën shqipe, në Prishtinë. Ai është rezultat i përpjekjes së gazetarëve për të ndërtuar media alternative duke dhënë shembull unik në hapësirat ku jetojnë shqiptarët.
Televizioni Kanal10 është rezultat i përpjekjes së gazetarëve për të ndërtuar media alternative duke dhënë shembull unik në hapësirat ku jetojnë shqiptarët. Ky Kanal Televiziv do të ofrojë program 24 orësh duke përfshirë të gjitha fushat që janë në interes të shikuesit.
Nga Mëngjesi me Arbenin Ahmetin, Lajmet me Fitore Ajetin, LIVE-i me Naim Sadikun, Kampionët me Fortesa Oranën e Bujar Mehmetin, Prime Time me Xhemajl Rexhën dhe të tjera programe të reja, Kanal 10 behet ekrani juaj i ri i preferuar.

Kanal 10 do t’iu paraqitet shikuesve në të gjitha platformat televizive në vend të Rrokum TV, kurse në transmetim do të jetë edhe përmes të gjitha platformave online qe mund ti percillni permes PC, TV, apo Smartphone tuaj.

10 gushti i vitit 2020 shënon një tjetër moment të rëndësishëm në skenën mediale të vendit. Në një afat rekord të përgatitjeve,  fillon me transmetim Kanal 10 që është transformim i Rrokum TV.

Ju mund te ndiqni edhe shume kanale televizive tjera ne Uebfaqen tone perveq Kanal10 Live.