Rrokum

[jwplayer mediaid=”1090″]

Java Multimedia Dhe Rrokum

Rrokum eshte tv i pare ne internet ne mbare shqiperine, nje medium i ri I JAVA Multimedia Production (JMP), e cila bazohet ne suksesin dhe pervojen e Gazetes Java, tv programe per aufienca te ndryshme shqiptare ane e mbane trojeve tona. Bazuar ne tema te nje rendesie te madhe per rritjen politike, ekonomike, social dhe kultura e shoqerise shqiptare.

Rrokum ne internet

rrokumRrokum eshte lansuar me 1 mars 2007 dhe qe atehere, permes nderveprimit, intervista, analiza, debate, dokumentaret, dhe mendimet, merr nje dimension te ri dhe perdorimit te mediave elektronike, si nje burim i rendesishem informacioni per audiencen shqiptare, arrin nje i ri numri i shikuesve, dhe si e tille kontribuon me tej dhe ne nje menyre te re ne demokratizimin e shoqerise shqiptare dhe kulturen e saj ne debatit Tv mbulon tere Kosoven dhe ka vazhdueshem Live Streaming nepermjet internetit (shih: www.rrokum.tv)