Televizioni TVR

Televizoni TVR

Televizioni TVR Televizioni TVR trasnmeton program 24 ore krysishte per Diasporen Shqiptare:
1-Muzike nga te gjitha zhanret e muzikes shqiptare
2-Emisione dhe reportazhe per shqiptaret ne Diaspore , ku prezantohen profile te bashkatdhetareve te sukseshem nga fusha e biznesit , artit , muzikes, letersise, sportit, talente te rinje , veprimtare te ceshtjes kombetare, shoqata shqiptare , mbremje dhe koncerte te ndryshme , vizita ne familjet e mergimtareve etj..
3-Emisione dhe dokumentare te ndryshem nga trevat shqiptare
4-Filma shqip
5-Filma vizatimore per femije te perkthyer ne gjuhen shqipe
6-Emisione nga estrada muzikore
7-Spektakle dhe show te ndryshme televizive

Ne programin e ketij televizioni nuk ka:
1-Lajme
2-Emisione politike
3-EMisione fetare

Ky televizion lindi si domosdoshmeri e kohes qe Shqiptaret ne Diaspore te kene nje dritare te tyre mediatike per te prezantuar ngjarjet dhe aktivitetet kulturore dhe kombetare.Si i tille nuk i perket asnje rryme politike apo fetare por ju perket Shqiptareve ne Diaspore..