TV Klan nga YouTube Live

TV Klan videot e fundit nga YouTube

Rreth TV Klan

tv klan liveTV Klan mbulon mbi 60 % te territorit te Shqiperise, qe do te thote rreth 80 % te popullsise se vendit. Keto hapesira mbulohen nga nje rrjet transmetuesish dhe radiorelesh te shperndara ne te gjithe territorin e Shqiperise nga Veriu ne Jug. Valet e TV Klan arrijne ne te gjithe Evropen gjate 24 oreve nepermjet paketes satelitore DigitAlb.

Programet ne TV Klan

TVKLAN ka ne dispozicion te prodhimit te tij 8 studio televizive te pajisura me teknologjine bashkekohore. Tre prej ketyre studiove jane te permasave gjigande ne te cilat realizohen spektaklet me te medha televizive.

Ne 31 dhjetor 2009, TV KLAN inaguron Teatrin Televiziv, i pari ne Shqiperi ne rrjetin e televizoneve dhe me i madhi ne Ballkan, mikprites i spektaleve gjigande si “Gjeniu i Vogel“, “Akademia e Yjeve“, “Kenget e Shekullit“, “Kutia e fundit“ dhe “X Factor Albania“. Pervec tre regjive qendrore te cilat jane te instaluara ne ambjentet e TV KLAN, ne ndihme te realizimit te nje game me te gjere prodhimesh si edhe mbulimesh te aktiviteteve te ndryshme live, jane edhe disa regji levizese te pajisura me se miri perkatesisht Studio Levizese Nr. 1/2/3/4, si dhe nje studio levizese ne HD.

Qe nga viti 2007, TV KLAN eshte i pari dhe i vetmi qe ka ne pronesi nje studio transmetimi Satelitore Levizese – SNG (Signal News Gathering), duke sjelle ne ekran LIVE gjithcka ndodh nga cdo cep i Shqiperise dhe jashte saj. SNG e Klan sherben edhe per transmetime satelitore te gazetareve te huaj per raportet e tyre te pergatitur ne Shqiperi.

TV Klan me studio te re

TV Klan Live me date 4 mars 2012 inagurohet studio me e re dhe teatri i vetem ne Shqiperi dhe Rajon, i pagezuar si Teatri i TV Klan. Teknologjia me e fundit dhe rikontruksioni i plote i studios, solli studion televizive me te madhe dhe me high-tech ne tregun televiziv ne Shqiperi. Teatri u kurua nga mjeshtrat italiane te skenografise dhe ndricimit Gaetano Castelli dhe Marcello Jazzeti, duke u shnderruar teatri i vetem me teknologjine me te fundit boterore.

Mos te harrojme se ne transmetojme edhe shume Stacione televizive tjera perveq TV Klan Live.