Zgjedhjet LIVE

REZULTATET PRELIMINARE ZGJEDHJET LOKALE 2013

Dita e zgjedhjeve vjen në transmetim të drejtpërdrejtë në faqen tone, në bashkëpunim me Klan Kosovën dhe lajmi.net.

Gjatë tërë kohës do të mund t’i ndiqni live të gjitha zhvillimet e ditës së votimeve.

Lidhje direkte nga tërë Kosova, nga qendrat e votimeve, nga salla e KQZ’së – prej ku shpallen përqindjet e pjesëmarrjes në zgjedhje dhe rezultatet e votimeve, si dhe nga selitë e partive politike – të cilat dalin me reagimet dhe rezultatet e tyre pas mbylljes së kutive të votimeve.

[jwplayer mediaid=”1118″]

[table id=1 /]