Aplikacioni shqiptar për takime që bashkon beqarët

Shkarkoni aplikacionin dua.com dhe filloni të kërkoni partnerin tuaj shqiptar kudo, në çdo kohë dhe takojini ata në jetën reale.
iPhoneAndroid

Ne u mundësojmë shqiptarëve që të krijojnë lidhje të rëndësishme në të gjitha aspektet.

Një përvojë e re për takime

Shkarko aplikacionin dhe gjej partnerin tuaj kudo

Fillim i shpejtë

Regjistrohu me adresën tuaj të e-mailit, numër telefoni ose Facebook. Filloni të lidheni me njerëz të rinj falas.

Kush ju ka pëlqyer?

Shikoni se kush ju ka pëlqyer, pa u përputhur.

Ndrysho vendndodhjen

Eksploroni vende të ndryshme të botës dhe gjeni atje dikë që ju pëlqen.

Optimizo profilin

Sa më shumë informacione që ofroni aq më shumë shanse keni për të gjetur një 'përputhje' perfekte.

Komuniko pa limit

Momentin që e gjeni përputhjen, ju mund të komunikoni pa limit!

Zgjedh gjuhën

Aplikacioni është në dispozicion në 3 gjuhë: shqipe, angleze dhe gjermane.

Misioni ynë është të bashkojmë 12 milion shqiptarë në mbarë botën

Nga Prishtina në Zyrih, nga Tirana në New York dhe nga Shkupi në Paris.
Teknologjia e njohjes së fytyrës

Teknologjia e fuqishme biometrike për njohjen e fytyrës ju jep mundësinë të verifikoni profilin tuaj.

Si një përdorues i besueshëm, jeni në gjendje të filtroni vetëm përdoruesit e tjerë të besueshëm.

Çfarë thonë përdoruesit për aplikaconin tonë?

Njerëz nga e gjitha bota na dërgojnë mesazhe për aplikacionin tonë. Mund ta shikoni vet se çfarë thonë shqiptarët për dua.com.
telegrafi logo
srf logo
oxygen logo
insajderi logo
Express logo
albinfo logo
bm logo
klankosova logo

Shkarkoni aplikacionin

dua.com është aplikacioni numër një për takime të femrave dhe meshkujve beqarë shqiptarë, të cilët duan të gjejnë partnerin e tyre të jetës. Shiko me kë përputhesh, dërgo mesazhe dhe qëndro në kontakt.